Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud se ještě najde někdo, kdo by podporoval Kalouskovu sebranku, pak musí být z Prahy nebo mít jisté zdravotní potíže, ale sdělit o jakou diagnózu se jedná by dozajista bylo zbytečné a naprosto podceňující gesto, kterým by patrně urazilo většinu rozumově normálních voličů.Skoro totéž,ale platí i o ODS,Lidovcích

    nebo STAN.

  • Novináři obecně - jsou nečitelný balast.Povylézalo to ze všech nor.Nedaří se podnikat? Nedaří se mi na úřadě? Budu novinářem. Nyní u nás do novin píše každý kdo má v zadku díru.Hlavně se otřít o nějákou známou osobnost. Ale zas je potěšitelné že lidi už se od novinového balastu distancují. Parkrát jsem viděl jak reportery z ČT vypískali z veřejného prostranství, vyhnali od soudu. Nebo jen tak si do nich kopli. Marné - je to nekvalifikovaný, nespolehlivý odpad společnosti. Od novinového křiváka lze očekávat cokoliv.Ale také on musí být pořád ve střehu.

    • Zcela s vámi souhlasím. Nejvíc je ten balast, co popisujete vidět na novinářích z Mafry, proto už mnozí odcházejí. Už těch článků svého šéfa, který na své děti přísahal, že jim do práce nemluví. mají dost. 😍

    • Jakýsi vysoce morální vzor cti prý prohlásil, že novináři jsou sv.ně a měli by se střílet. Kdo že to byl?... Aha, už vím, to je ten "symbol" co chlastá, hulí a mluví sprostě na hradě.

    • Jo, jo, novináři jsou čtvrtým pilířem svobody a demokracie. Jejich úkolem je u politiků "šťourat" a co "vyšťourají" tak "rozkecat" a tím způsobit, že občané ty zkorumpované a nedůvěryhodné politiky nebudou volit. Ovšem některých ovečkám stačí dát koblihu a nakecat, že bude líp a už vědí koho mají volit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit