Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Při rekonstrukci jsme chtěli, aby náš domov působil moderně a zároveň jedinečně, a kulaté zásuvky a vypínače z Kliklap .cz přesně splnily naše očekávání. Mají úžasný design, který okamžitě dodá místnostem sofistikovaný vzhled, a navíc jsou z kvalitních materiálů, což se odrazilo jak při instalaci, tak v každodenním používání. Líbilo se mi, že na e-shopu byla široká nabídka různých stylů a barev, takže jsme si snadno vybrali takové, které perfektně ladí s ostatními prvky v domě. Určitě bych neváhala doporučit tyto kulaté zásuvky a vypínače každému, kdo chce svůj interiér posunout na vyšší úroveň.

• milacekpublika

Stejně se dříve nebo později nevyhnete tomu, že tu střechu rozeberete. My jsme třeba teď, nebo vlastně vloni už, on je duben, předělávali komínové prostupy, takže část střechy šla dolů. Nicméně si nemyslím, že by to bylo nějak špatně. Vlastně jsem spojil příjemné s užitečným. Nebo lépe řečeno užitečné s užitečným, a zkontroloval jestli je střecha ok :) 

• Tyjo, díky za super rady a typy! My se teď s manželem chystáme na rekonstrukci střechy, takže se nám takovýhle článek opravdu moc hodí. Rozhodli jsme se, že to zkusíme bez pomoci odborníků a povoláme jen manželovo kamarády, tak jsem na ně zvědavá. Už jsem koupila nějaké vybavení na tomto e-shopu.

• Dobrý den, kdo máte prosím na střeše fotovoltaickou elektrárnu? Jak se pak nejvíce vyplatí řešit přetoky víte někdo jak na to prosím? 

• Máme doma fotovoltaickou elektrárnu a přetoky řešíme prodejem na burze. Dlouho jsme zvažovali, co bude nejvýhodnější – zda investovat do baterií nebo prodávat přebytky. Nakonec jsme se rozhodli pro prodej přes společnosthttps://www.electree.cz/ a nemůžeme si to vynachválit. Zajišťují nám celý proces prodeje za spotové ceny, což nám přináší zajímavé zisky bez nutnosti pořizovat drahé úložiště energie. Navíc s nimi máme smlouvu na dobu neurčitou a pokud by došlo ke zvýšení měsíčního poplatku 217 Kč, můžeme smlouvu okamžitě vypovědět. To nás uklidňuje, protože víme, že nejsme ničím vázaní. Aplikace electree Elis od nich nám umožňuje sledovat aktuální ceny elektřiny a jednoduše vidíme, kolik přetoků jsme prodali.

• Také jsem si myslel, že kvalitní střecha vydrží. Nechal jsem si udělat střechu od kvalitní firmy za dost peněz. Po 7 letech jsem tam stejně musel jít řešit nedostatky. Navíc máme dům v opravdu špatně přístupném terénu, takže jsem si musel pronajmout plošinu https://plosinyklepo.cz/ ,  ze které se tam dalo slušně a bezpečně dostat. 

• My potřebujeme s přítelkyní udělatk ompletní rekonstrukci bytu po mé babičce. Kdo by mi s tím byl schopný prosím poradit? Kde sehnat materiál na rekonstrukci levně?

• Také jsem s manželem rekonstruovala byt po prarodičích a co se nám opravdu vyplatilo, tak hledat stavební materiál online přes internet. Podařilo se nám tak najít věci za mnohem lepší ceny, nž když člověk chodil sám po stavebninách. 

• A kde přesně? se vám vyplatilo stavební materiál hledat? Kam se podívat? 

• Tak za sebe můžu určitě doporučit se podívat na https://www.1122.cz/ schválně si to zkuste trochu cenově porovnat. Ale hlavně taky vlastně skladovou dostupnost. Co se objednalo, tak se na to nemuselo dlouho čekat a to je dobrá výhoda pří stavbě nebo rekonstrukci. 

• Nemyslím si, že by střecha vydržela tak dlouho. My jsme minulý rok střechu po třiceti letech museli kompletně vyměnit, protože nám už na půdu začalo zatékat. Když už jsme měli kolem domu postavené fasádní lešení, řekli jsme si, že zvládneme dům i zateplit. A tak jsme za prázdniny zvládli dá se říct kompletní venkovní rekonstrukci.

• Také jsem dělal kompletní zateplení domu a musel jsem si na to půjčit fasádní lešení, které se mi povedlo cenově sehnat dost dobře od https://fasadnileseni.cz/

• tomasperny

Je to tak. Ale na druhou stranu je potřeba si uvědomit, že ta střecha vyžaduje nějakou péči, čištění a tak dále. Jako pravidelně děláme třeba to, že ji vyčistíme a umyjeme. Jezdí k nám na to firma na práce ve výškách, kteří to vezmou i s okapy a dalšími prvky. Takže asi tak. Myslet si, že jedna střecha vydrží bez zásahu celý život je nesmysl. 

• Také se snažíme doma dělat vše poctivě, aby to prostě vydrželo a v podstatě se přišlo na to, že nejlepší je dělat si vše sám, když na to člověk má. Pak je to kvalitně a levně. Manžel dělal teď třeba sám kompletně zateplení domu. Stačilo nakoupit materiál a vypůjčit lešení a vše šlo jako po másle. Sehnala jsem v Praze lešení levně od firmy https://www.leseni.cz/

• S tím tedy souhlasím. My jsme měli na baráku docela dost dlouho střechu, která byla ještě původní a majitel, který byl před náma říkal, že to ještě vydrží x let. Houby! Nevydrželo to ani 8 let a hned se začala sypat. Povolali jsme si na kompletní restavbu naší střechy profíky z firmy plocha-strecha a ti nám tento problém velice rychle a docela i levně vyřešili... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit