Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za každou cenu potlačíme jakýkoliv svobodný názor. To by tak hrálo, aby někdo hlásal názor, který jsme neschválili.

    • Vážený pane, tady vůbec nejde o potírání názorů. Je dobře a v pořádku, že se lidé sešli, aby vyjádřili svůj nesouhlasný postoj vůči postupu vlády. 

      Ale porušovat při tom pravidla nouzového stavu a být agresivní vůči příslušníkům Policie není vyjádření nesouhlasu.

      Slušní lidé odešli, uposlechli výzvy. Potlačeno bylo jen zjevné chuligánství a agrese. 

      A to je také atribut svobodné společnosti. Aby se slušný člověk nemusel bát jít vyslovit svůj názor, aniž by to zneužila banda polointeligentů.

  • Vůbec se nedivím. Vymaštěné duté hlavy s IQ 54 se rozhodly se porvat na Staromáku, když už jim stadiony zavřeli. Tohle není boj za nějakou demokracii. To je jenom snaha patologických chuligánů porvat se s policajty.

    Doufám, že jim policajti "domluví." Ale spíš ne. Jenom budou "kontrolovat situaci", monitorovat rozbité výlohy a asistovat při odvozu rozbitých holých lebek do špitálů.

    Distribuci chlastu a marjánky spolu s perníkem zajišťuje pořadatel. 😂 Že by stál v pozadí mistr masových protestů pan Minář? 😛

    • Inspiraci mají ve všech těch "bílých lidech", kteří rabují v USA pod záminkou boje proti rasismu. Jejich snahou je jen vyvolat chaos a násilí.

      Jsem zvědav, jak v situaci vyhlášeného nouzového stavu bude postupovat podle zákona Policie ČR, případně soudy.

      Uvědomují si vůbec ti lidé, že existuje něco jako nouzový stav? Nebo jde jen o účelovou konfrontaci? 

      • Jenže Český nouzový stav byl vypracován jen na povodně. Na nic jiného se tedy nesmí použít. A zákon o Všeobecném zdraví nic nepíše o nošení roušek, proto je to protizákonné.

        • Vážený pane prostudujte si pořádně zákon č. 240/2000 Sb. o krizovém řízení a o změně některých zákonů (tzv. krizový zákon) a potom laskavě poučujte o protizákonných opatřeních. Děkuji 

        • vanhorne

          "Jenže Český nouzový stav "

          A co by se nam libilo, Stanne pravo jako za valky?

  • Nejistota dominuje. Možná se všichni nacházíme na povrchu stále více prosakující koronavirové žumpy, ve které se nakonec stejně všichni utopíme, pokud nedostaneme záchranný kruh v podobě účinné vakcíny. Možná jsme již tak zoufalí, že si namlouváme, že roušky či odstupy nás zachrání. 

    • Možná máte pravdu, možná ne. kdopak to může vědět s jistotou? Možné je všechno.

    • Rady a zkusenosti tahnouci se uz do 14 , mozna jeste dale , stoleti. Karantena , z italskeho quaranta , ctyricet pochazi prave z te doby. Uz tenkrat doslo k urcitemu poznani, puvodni izolace trvala mesic trento , tricet , potom uz tenkrat nekdo zjistil ze je to malo a natahl to. Duvod dodnes neznamy . 

      Nahubky potom , no obrazu ze stredovekych morovych ran , a novovekych take , se dochovalo dost . Tehdejsi nahubky ve forme ptaciho zobaku , jednak lide verili , ze ptaci to roznaseji a kdyz se jim pripodobni , tak se jim mor vyhne , dalsi zavazny argument byl , ze na spici tehdejsiho nahubku byl jen maly otvor a tim se mor nepropasiruje a posledni , tehdejsi lekari si do zobaku / nahubku davali hadr s vonavkou , aby prebili sileny zapach z umirajicich. 

      Takze asi tolik k namlouvani ze to odstupy a nahubky spasi. Spasily to vzdycky . Jinak bychom si tady nepsali . 

      Mimochodem , v r 1606 byla v Londyne take morova epidemie. W Shakespeare se uklidil na venkov , aby se nenakazil a tam psal dal svoje dila. Uvadet je smela londynska divadla v te dobe , za podminky  ze v tom tydnu kdy bude divadlo otevreno , nebude ve meste vic jak 50 nakazenych morem za tyden. O podminkach hygieny atd v tom ranem novoveku asi nema cenu moc diskutovat. Tam to vyresil rok 1666. Takze tolik k omezeni kontaktu , hospod , divadel atd . Zase nic noveho. A zase. Piseme si o tom. Takze to tak spatne opatreni asi nebylo .

  • nechat shromáždit , oplotit a ať se vykřičí , poté dodávat jídlo a pití a za 3 měsíce prozkoumat a udělat závěr o covidu.

  • Kdy už z toho vyrostete. Pokaždé když se něco někomu nelíbí, tak má pocit, že množství potřebných hlasů pro změnu ve většinovém systému získá tím , že bude vykřikovat někde v Praze. Za komárů pamatuji jak se do Prahy naváželi lidi na spartakiadů, to ale už není , tak to asi lidem schází. Těch lidí co se zaštiťují ochranou demokracie je tolik, že se o ni vůbec neobávám. Spíše mám pocit , že svou prací takovou armádu ochránců neuživím.

  • Šmucler s Pirkem takovou demonstraci vítají-je třeba bránit demokracii proti rouškám ! 😀

    • Šmucler s Pirkem jsou na covid-19 takoví odborníci, jako malíř pokojů na fresky v Sixtínské kapli.

  • Jít protestovat za to , že nemohu chodit na zmanipulované zápasy , to chce opravdu silného ducha. Nebo si snad někdo myslí , že fotbal a hokej nemají nic společného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit