Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zmíněná komise zjevně zjišťuje kde lze se zbytečně plýtvá elektřinou a zjistila, že mimo jiné existují málo úsporné kávovary. vznikne tedy zjevně tlak na výrobce ke zvýšení jejich úspornosti. To je ovšem věcí technické normalizace, která existovala dávno před vznikem EU.
    Blbečkové, kteří vůbec netuší o co jde hned plácají o tom, že je je někdo "omezuje" v jejich "právech" a že budkou muset pít studenou kávu. A proto by hned chtěli "zrušit" celou EU. Svatá prostoto!
    • Dnešní kávovary, velkou spotřebu nemají https://www.covybrat.cz/pakove-kavovary-recenze/
    • Přečti si ty předchozí příspěvky a zjistíš, že se hádáš sám se sebou. Prostoto nesvatá, neblbá.
  • Jeho starosti bych chtěl mít !!!
    Nic jiného, než úplná adresnost volebního systému, nepomůže:
    Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Dovršením Února 1948. Tehdy byl uloupen majetek za biliony, avšak „revoluční" (neústavní) cestou. Tak si to soudruzi a jejich „prognostičtí“ superagenti oposmluvně „zlegalizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ namísto bývalé ČSSD. „Lůze" rozdali kuponové knížky, vrátili zničený majetek několika přeživším restituentům (včetně ochočeného mouřenína Havla). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo střídavě na ekology, restituenty, pokrokáře, eurofily, zprostituované katolíky, (nikoli na tajné spoluhráče z KSČ) a každý volič je jim dobrý v jejich absurdní opofrašce: „Každý chvilku krade pilku“. Ohánějí se"standardní parlamentní“ kleptokracií (superagenta a opravdu, ale opravdu vlastizrádce Pružinského, která je pro něj „opravdu tím nejlepším možným řešením“). Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM). Proto návrh: "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik dále „Demokracie jako náboženství“ Andrease Poppa na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/vzdlavani/330-andreas-popp-o-demokracii-novem-naboenstvi
  • Chocholoušek by měl radost že bláznů neubývá naopak obsazují vedoucí pozice nejen ve státě ale i ve světě
  • A co takhle dělat to co normální lidi a nehrát si na hogo fogo my na to máme.. Kantýna,běžná jídelna, jako všude, aby se přiblížili lidu za jehož peníze mají pracovat...a kdo chce,tak svačinu z domu a termosku. Když šetřit tak šetřit...Co vymýšlí na jiné, musí taky sami na sobě zažít. Copak copak "pánům a dámám" se snad něco nelíbí ? a nebo by raději od lidi otázky jako, kde na co vzali, když po součtu platu by na to vůbec neměli mít. A co ty jejich "diety", kdy se ráno jen akorát zaregistrují, aby na ně měli nárok a nechávají si je vyplácet i když tam pak vůbec nejsou a novináře co se je na to ptal a natáčel je, tak před ním buď rychle utíkali do výtahu zpátky a nebo se vymlouvali a nakonec i když byl akreditovaný ho nechali vyvést před budovu . Kávovar je proti tomu prkotina.
    • Kávovar je dokladem toho, že by bylo lépe, kdyby seděli doma na prd li a nevymýšleli békárny.
      Jen tak mimochodem. Týká se to kávovarů, které v ČR používají jenom pitomci. Čerstvé kafíčko
      je čerstvé kafíčko. Překapaná káva ztácí po chvíli vůni a stává se z toho břečka né nepodobná
      meltě. Teplá, nebo studená, prostě břečka.
      • Nesahej mi na meltu ! *3*
        • Já už na ní dávno nesahám ani Hátě, ani Mátě. Ani jsem nevěděl, že se jí říká melta. Tak se omlouvám. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit