Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnešní několika tisícová protivládní  demonstrace,která proběhla Prahou,byla dalším výrazným výkřikem neschopné vládě.Mnohá média na to upozornily,pouze Česká televize o ničem neví.Pak se nedivme,proč platíme 7 miliard ročně zbytečně ČT.

  • Mám takový dojem, že ten cirkus s uvalováním protiruských sankcí ani není zaměřen na likvidaci ekonomiky Ruska, ale zlikvidovat má Evropu. USA musí moc dobře vědět, že Rusko takhle zničit nemá šanci, přesto americká administrativa tvrdě tlačí na politiky Evropy aby spáchali ekonomickou sebevraždu odstřihnutím se od levných ruských zdrojů. Náš vlastní zaoceánský spojenec nás chce zničit. Ono si stačí připomenout výroky Henryho Kissingera, že "USA nemá stálé přátele nebo nepřátele, jen své zájmy" anebo "Je nebezpečné být nepřítelem Ameriky, ale být jejím přítelem je smrtící". Teď to zážíváme na vlastní kůži.

    • josef.chmela

      Již vícenež 100 let se snaží tzv. "západ" rozdělit a zlikvidovat velké Rusko za účelem jeho ovládnutí a hlavně se dostat k jeho obrovskému nerostnému bohatství. Začalo s tím Německo nastrčením Lenina, který měl rozeštvat lidi a vytvořit tam chaos (což se nepovedlo a byla z toho úspěšná leninova revoluce) a chtějí to dokončit USA vyvoláváním provokací a lokálních válek.

    • mun.go

      Nesmíte přerůst svého spojence (nebo se nedej bože paktovat s jeho odpůrcem) - v ten moment se z vás stane nepřítel. Zaoceánský spojenec dělá vše pro to, aby byl jediným hegemonem zeměkoule.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit