Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poníženě děkujeme za další žebračenku Vaše vysokoblahorodí. Vaši senioři.

    Je mi starších lidí líto, copak my mladší, se nějak zařídíme. Budeme mít třetí práci, budeme makat 18 hodin denně. Jiní prostě kradou a podvádějí a vydělávají víc.

    Tohle jsme chtěli při hadráku? Zpátky do nejistoty, bídy? Jistě, netýká se to všech, některým je to jedno, protože v tom umí chodit. 

    Samozřejmě myslím chytré, pracovité, poctivé a schopné. Jak jinak.

    • To se zase s manželkou rozšoupneme. Ještě zapomněl říci, kolik dostanou přidáno naši těžce pracující Cikáni a hlavně na přídavky. Kolik si přidá ještě vláda, aby nechodili náhodou žebrat.

  • Takže loupežníci v Praze vymysleli nová plán? Na UKáčka se nasypává měsíce 55 miliard.EU zatím neposlala ani kačku. Zvažuje. Důchodcům se přisypne 5 miliard. Ale my tady měsíce solíme za  královský pobyt UKáček.  A ještě nějaká hlupaňa v parlamentu vykřikuje, že matce s igelitkou a děckem v ruce závidíme. Tak právě takové pečlivě vyhledává ČT 1. Už se jí to moc nedaří. Drtivá většina tady přijela na výlet. Ekonomičtí turisté. Víme a vidíme to všichni okolo sebe. Jediným systemovým řešením jsou přeci jen dobrovolné sbírky. Kdo chce ať přispěje. Ale přikrádat nám všem z veřejných peněz? Prášit peníze tam, kde Praha rozhodne? Hoši to nepůjde. Nikdy.

  • Jurečka mystifikuje. Nejchudší starobní důchodci s důchody pod devět tisíc korun dostanou přidáno méně než 200 korun, ač jsou sociálně nejpotřebnější. Na druhé straně si stát hýčká skupinu privilegovaných důchodců-milionářů, kterým na valorizacích přidává několikatisícové částky, ač nejsou sociálně potřební. Sociální nůžky se tak mezi důchodci silně rozevírají a nejchudším důchodcům nezbývá nic jiného, než se vydat na dráhu bezdomovce. Jurečka je mizerný ministr, dopouští do nebe volající nespravedlnost a ještě navíc občanům lže.

  • TheGGG

    a mezitím se několikanásobně víc zdraží....

    • Míře inflace kolem 14% může věřit buď jenom absolutní, no, člověk bez přehledu. nebo jedinec, který poslední rok nic nekupoval.

      Srovnejte si nákup před rokem a dnes? Míra inflace přes 30% bez nutnosti tohle číslo dramatizovat. 

      Moc jsme si pomohli, směřujeme do bídy a ještě si u toho budeme tleskat. 

  • farma

    NA TOM,ŽE MUSÍTE ZVEDNOUT DŮCHODY,NEMÁTE JAKO SLEPENEC ŽÁDNÝ VLIV.PANE JUREČEK,VY SEDLÁCI SI MŮŽETE TOPIT SLÁMOU CO VÁM ČOUHÁ ZBOT.Pamatuji dobu kdy nebyl žádný zákon valorizace a důchodce dostal přidáno 45,-Kč.Ano tak to bylo a je,protože jste hamouni,chrapouni a..... nenene to by jste mi mohli žalovat.Ale jste  DARMOŽROUTI

  • OMLUVA - odpověď patří za původní příspěvek  jindrich2309  - Jsme bohatý stát ....

    Dobrá - tak je nebudeme  dále podporovat. Ukrajina to vzdá, nechá se "osvobodit" tou prašivou rusáckou chátrou.

     Další na řadě je Slovensko - nebude přece s rusáckým bohatýrem válčit, stane se další rusáckou kolonií.

    No a už je máte za dveřmi - budete také litovat těch vynaložených peněz až vám rusácký .... znásilní manželku, povraždí děti, vypálí barák a vás nažene pro ně kopat hromadný hrob?

    Zkuste si podívat trochu zpátky - jak že to začalo se Sudety ??? a jak to dopadlo ??? - rozdíl ????   - tenkrát přišli ze západu, dnes táhnou z východu. A zatím co se ze západních sousedů stal civilizovaný národ vysoké životní úrovně, rusák je nadále jen ......

    • Pane Nováku jste příkladem důkladně promytého mozku. To není prosím urážka. Jen subjektivní konstatování.

      Jen jsem sdělil, že nás "pomoc" lidem, kteří toho o válce vědí z velké části tolik, co my dva nás vyjde měsíčně na cca 1,7 miliardy. nepočítám další související výdaje v mnohonásobně vyšší částce. Měsíčně na ně vydáme víc na důchodce za celý rok. 

      Bylo by třeba rozdělit turisty a sociální turisty od skutečných utečenců. S pomocí utečencům nemám nejmenší problém. 

      A ty Vaše hysterizující zvolání mi moc připomínají propagandu oligarchů. Pokuste se ovládat prosím. A nevěřte všemu, co kde čtete. někdy to nemusí být pravda, víte? 

      • No o promytém mozku bychom mohli u řady prorusáckých .... dlouhosáhle diskutovat.

        Situace je však zcela jiná - neznám váš věk, ale jsou jen dvě možnosti - buď jste tak mlád že napamatujete když tu rusácká sběř dlouhá léta "tábořila" a nebo jste členem (možná bývalým) politické strany ze zákona zločinné, známé však svou bezmeznou vazalskou podřízeností Kremlu.

        Nepamatuji rok 45 , ale v roce 68 už jsem byl dosti stár na to, abych viděl čeho je rusácká bestie schopná. Další léta pod její taktovkou byla dle vás nejspíš procházka růžovou zahradou. Za mě osobně - děkuji nemusím si to na stará kolena zopakovat.

        Ano jsem rád, že rusák dostává přes tu svoji rudou držku. Čím víc a intenzivněji tím lépe. Nic jiného než nejhlubší opovržení a zahnání co nejdál od civilizované části světa si nezaslouží.

        • mun.go

          « ... když tu rusácká sběř dlouhá léta "tábořila" » ... pamatuju. Byli zalezlí v kasárnách a vojenských prostorech a za normálních okolností (pokud jste nechtěl nějaké ruské zboží od zásobovacích důstojníků) jste s nimi do styku nepřišel. A také odešli, na rozdíl od US troops, kteří následně ovládli celou Evropu, takže si bez jejich svolení už ani neškrtne.

          Zbytek vašeho textu si zaslouží nejhlubší opovržení a zahnání podobných  jednostranně nenávistných jedinců co nejdál od civilizované části světa.

        • Tak každý, kdo má jiný názor je Rusák nebo člen strany ze zákona zločinné? Asi jste opravdu ustrnul někde v šeru věků. V současné době se různost názorů nepovažuje, zaplať Bůh (nebo Marx, či Zelenskyj - dle libosti) za nepřátelství.

          Dnes je doba, kdy se myslet může a ne musí. Jen někteří poskokové propagandy (z obou stran) myslet odmítají. 

          Přes různobarevné držky (podle vašeho slovníku) mají dostat prostě gauneři. Všeho vyznání a politických názorů. To není věc barvy. 

          • Jindřichu, je ta strana skutečně zločinná? Jak se mohla dostat do Parlamentu a v týdnu si volili do čela další kreaturu? Co tedy dělá naše slavná Policie a soudy?

            • mun.go

              Ta strana byla zvolena podle zákona a podle stejného zákona se dostala do Parlamentu. Pokud se vám zákony nelíbí, obraťte se na svého poslance.

    • farma

      TO CO PÍŠETE JE MIMO MÍSU.UKRAJINA VÝCHOD,TO JSOU LUMPOVÉ KTEŘÍ TERORIZOVALI RUSKÉ OBČANY,A TO JAK NAŠE VLÁDA VYMÝVÁ JEDNOSTRANOU INFORMATIKOU MOZKY ČESKÝCH OBČANŮ.KTEŘÍ NEMAJ MOŽNOST SI OPATŘIT INFORMACE (JAKO DŘÍVE PŘES RÁDIO SVOBODNÁ EVROPA)TAK JE TU VÝSLEDEK.

  • Jsme bohatý stát. Když bez mrknutí oka věnujeme desítky miliard na podporu mnohdy turistů z východu, proč dělat problém z 5 miliard pro seniory. Ti si ty koruny na rozdíl od prvně uvedených museli tvrdě zasloužit. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit