Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakpak by u nás tyhle lidi odsoudili, kdyby se chovali jako ti dnešní - v Kyjevě na Ukrajině. Taky podmínkou?
  • Jelikož v této republice jsou občané napadáni cikány kteří k nám přišli z Balkánu a ze SloveNska a stát ačkoliv vybírá daně za které by měl mimo jiného i chránit občany před těmi,kteří nikdy nepracovali a kteří kradou,PŘEPADÁVAJÍ SLUŠNÉ OBČANY VŠECH VĚKOVÝCH KATEGORIÍ a když občané protestují proti bezpráví na nich páchaném,jsou ještě státními úředníky označeni za rasisty a trestáni.Jako v Kocourkově!OPAČNĚ!Jak můžou vlády každý rok vynaložit na cikánskou otázku kolem 3 miliard,ale výsledek je ten že cikáni si na úkor pracujícich dovolují ještě více!?Proč v Holandsku stěhují nepřizpůsobivé mimo města,nedávají jim žádný příspěvek jak se děje zde a z našich peněz a nic jim tam nepostaví jako u nás!?Kdo nepracuje ať nejí!Německý posllanec pronesl :Ať cikáni přijdou,ale musí pracovat,jinak nedostanou nic a pošleme je domů!Kdy se některá politická strana konečně postaví za občany kteří ctí právo a pořádek,ale dodnes jsou tyranizováni skupinkou cikánů!Co až sem přijdou islamisté!?Co se bude dít potom!?Kdyby se každý podřídil zákonům naší země,nebyl by protestující občan nazýván rasistou!!!Výmysl politiků na obranu cikánů!?
  • Obávám se, že v této zemi nikdy nikdo neřeší skutečné příčiny společenských konfliktů. Ono totiž platí, že když se dva perou, třetí se má dobře. A tak se problém střetů nepřizpůsobivých, či lépe alternativně žijících občanů s morálně ustálenou částí populace spíše podporuje.
    Romové se k tomu náramně dobře hodí, protože je mezi nimi převážná většina těch, kteří vidí smysl života ve využívání výsledků úsilí ostatních občanů ku svému prospěchu. Tím vyvolávají a živí nevůli ostatních občanů a ohniska nepokojů jsou na světě. Politici mají pokoj a mohou tento stát v klidu a relativním bezpečí dále ruinovat.

    Nikdo si při tom nevšímá skutečnosti, že kupříkladu Vietnamci, Ukrajinci a příslušníci jiných národnostních menšin, žijící na území státu, se do konfliktů s Čechy prakticky nedostávají.
    Tato skutečnost nepochybně názor na uměle vyvolávané a živené střety s vybranou menšinou jenom podporuje.
  • Hlavně že máme dva policejní presidenty.
  • V tomhle zvrácenoém poskomunistickém chanátu jde státní moci jenom o to, aby měla vždy navrch. Nejde o právo, ale o poslušnost vůči státní moci.
  • Je trapné když jsou trestáni lidé kteří se domáhají svých lidských práv a nepřizpůsobivou komunitu Rómů chrání stát a Policie České republiky, která je mimochodem placena z daní pracujících občanů.
    Kdybych se měl postavit jako policista proti občanům kteří chtějí jen svá lidská práva, asi bych okamžitě od Policie odešel.
    • Mezi těžkooděnce a policejní provokatéry jsou vybíráni ti nejhorší a nejotrlejší z řad nemyslících bezduchých aktivních blbců, kteří splní bez řečí jakýkoliv rozkaz. Samozřejmě, že musí být zároveň i mohutnější tělesné konstrukce. Mozek u těchto lidí nehraje roli.
  • A fízlové na nikoho neútočili? Ti jsou schopní tak akorát bránit cigoše. *12* *11*
    • Když porovnávám dva režimy,zjišťuji že ten minulý byl daleko spravedlivější k normálním občanům a dnes přežraní politici hladovému národu nevěří!Měli by jsme jeden rok všichni nepracovat a poslat jim cikány do jejich bydlišt!Ať poznají co to jsou nepřizpůsobiví!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit