Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takze si jako vemou dite do pestounsky pece ?!
  • to zase bude plno soudu zabyvajici se pedofilii.
  • myslím,jsi že je hodně lidí co mají nadbytek majetku /peněz a neví co s nimi
    a jsou sami / osamělý
  • Kdy už si uvědomíte, že ve státě kde má více práv a ochrany pejsek či kočička než dědeček a babička je něco špatného a nemůže to pro nás obyčejné dobře dopadnout?
  • No je to asi nějaky trend nebo moda nevím ale jedno vím rodiče ztratí zaměstnání i bydlení a co s dětma charita a nebo pod most hlavně je někde ukrýt .Práce není a bydlení chtějí nehorazné sumy a dokonce aby jim to nezdevastovali tak bez dětí.Už v devadesátých letech jsem říkala že se stát vykašle ny rodiny s dětmi nevyděláš nebudeš mít práci tak nedělej děti pokud se o ně nebudeš moc postarat a je to tady hodně babiček se stará o vnoučata a děti ale ono to pořád nejde přijdou nemoci a co potom? Tato situace by mněla být prvořadá ,protože rodina je zaklad státu a ne naopak.Víte nikdy jsem nebyla v KSČ ale asi je budem volit pro obyčejný a slušny lidi jediné řešení už se na ten bordel nemohu dívat a ostatní taky ne HOU.
  • a proč se chteli zbavit pestounu když ted je schánej je mi zle z toho politiky bych nechal rodit a rust pod mostem at si užijou
  • přesne, at jsi vemou deti tí lidi, co chronolog.rozkrádají ČR
    Zas ,to čeká obyčejneho občana
    Ti ,co zdevastovali EU /rokradli vyspekulovali z ní co mohli ,at jse postarají
  • Členové vlády a jejich politických stra si vezmou každý 10 dětí,finance na to mají.Další ostuda této vlády,jako zdražování léků a všeho.Proč??Aby mohli ještě více naplni koryta z kterých : "žerou"
  • V této době se do toho určitě každý pohrne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit