Kvůli strachu z koronaviru v karanténě? Jak přežít nařízený homeoffice a nezbláznit se
-
Ty už si to chytil, viď?
Do řepy blbečku!
-
Říkal jsem, že sem psát nebudu, ale můj názor řeknu tak jak si to myslím.
Není to tak dávno co Ruskou koupilo velké množství zlata, protože ekonomicky jsou v zadní části sedacího nervu tak mam dojem, že vítr fouká z této zadní části. Není nic snažšího než souseda co je na tom ekonomicky podstatně lépe kterou je Čína, která obchoduje s celým světem, pomoci ji oslabit a tím pádem celou světovou ekonomiku, zlato stoupne vzhůru a pak na tom hezky vydělat. Nějaký virus by se hodil a nebo, že by Rus byl virus?
-
Tak prý má ten kornatý virus už 31 lidí. Vzhledem k tomu, že úmrtnost má být okolo třech procent, aspoň jeden člověk už by to měl mít statisticky za sebou. Pokud ta čísla nebudou souhlasit, budu mít neodbytný pocit že nás někdo opět vodí za nos. Mimochodem na obyčejnou chřipku prý od začátku tohoto roku zemřelo už kolem čtyřiceti lidí. Žádná panika okolo chřipky? A to nezmiňuju infarkty, mrtvice, rakovinu, a dopravní nehodovost.
-
Už jsem konečně pochopil proč musel Skripal s dcerou zmizet, asi měl informace nejspíše o výzkumu virů které ji sdělil, ale měli smůlu že je Angličané ve spolupráci s Čínou dostali. Myslím že v tomhle případě už nejsou mezi živými a nejspíš by byli "nebezpeční(pro MI6)" i mrtví kdyby se vrátili do Ruska.
-
Pokrok nelze zastavit. Teď je módní koronavirus, karanténa apod.
-
Jj - Nejedlý si hned po příjezdu skočil do restaurace...
Měl by dostat pokutu 3 mega za nedodržení karantény...
-
Aby se všichni z celého koronaviru nepos.....máli. Ignorujte hyenismus redaktorů a nereagujte na to, jak profitují pod pláštíkem informovanosti na dané situaci.
Každý ušmudlaný pisálek bude trénovat ministry, kteří na rozdíl od nich (vymetačů rautů) jsou poslední dny v práci den i noc. Nejsem volič současné koalice, ale to v jakém jsou tlaku musí vidět každý. Buďme alespoň slušní a (pokud toho jsme schopní) i objektivní.
Takových chytrolínů, kteří mají 453 okamžitých řešení je u nás plno, že?
-
Popelář
-
Zatím, co lyžaři musi trčet doma, šoféři kamiónů mají od vlády povoleno vesele roznášet koronavirus po obchodech, fabrikách, benzínkách a mezi sebou navzájem.
Nakonec proč ne, Hrad už má nakoupené masky a filtry (původně určené pro zdravotnický personál a složky IZS) za cca 1 000 000,- Kč, takže se bát nemusí.
A Trio hradních rádců, co se vrátilo z Číny, určitě šlo na vyšetření a sedí v karanténě. Zákony ČR přece platí pro všechny stejně, že ANO?
-
Přesně tak - z domova může pracovat jen menší procento lidí...
To je zase takový alibismus naší strany a vlády...
-
Né každý pracuje na PC.Jsou i jiné profese.Zajímalo by mě,jak asi bude z domova pracovat pekař,řezník,prodavačka a jiné obory,kde se maká rukama.
-
Domácí práce na počítači se dá přežít.