Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Americkém Kapitolu se také střílelo a vinu na tom nese součastný prezident Trump.Měl by být také obviněn ze ztráty čtyř životů?

    • Toho Trumpa by měli Američané na doživotí zavřít. Jde jen o to, jestli do ústavu pro choromyslné nebo do kriminálu.

    • KIMCID

      ten byl dobrej

  • Měl viset už roku 1989 na nejbližší lucerně - stejně jako všichni komunisté, co dnes parazitují na důchodovém systému...

    Jejich důchody - vycházející z tehdejšího jejich platu, to je nespravedlivost do očí bijící! Měli by přežívat na minimálním důchodu!

    Největší počet těchto bývalých papalášů žije v Praze - kde zvyšují významnou měrou statistiku výše průměrných důchodů - na 11 608 Kč měsíčně, zatímco v Česku je průměr důchodů 10 741 Kč měsíčně,  v Olomouckém kraji (na dolním konci žebříčku) dokonce jen 10 503 Kč měsíčně.

    Praha - právě díky těmto parazitům - má tak od ostatních regionů výrazný odstup. 

    Už i Středočeský kraj, je s průměrným důchodem 10 836 Kč druhý, zaostává za Prahou o 800 korun, tedy zhruba o minus 7%.  

  • Soudruzi, není to náhodou výsměch normálním lidem? Čekáte až zemře a pak ho posmrtně potrestáte? Kde jste chrápali 30 let?

  • Fojtík byl znám jako hlavní ideolog, obdoba hlavního ideologa Kremlu - Suslova. Fojtíkova duše oplývá mnoha tmavými zákoutími, ale trestat ho v tak vysokém věku ? 

  • Fojtík je především slizký had. Mimořádně vyčuraný darebák. Dlouho kličkoval a mrskal sebou. Je jen dobře, že na stáři se mu bude připomínat jeho svinská minulost. Aby až natáhne ráfy moc dobře věděl, že odchází jako odpad společnosti. Aby jej snad jeho familie nevnímala jako hrdinu. Ale kvalitního darebáka na kterého došlo. Konečně.

    • doufám, že dojde i na ty co to dnes vytáhli na světlo jen z toho duvodu aby dostali nějaký hlas ve volbách. protože jim je u zadele lidský život  jen potřebují  body a preference. Ti jsou pro mně to samý jako Hitler. Ne on byl lepší, zažil válku, zažil chudobu a nebýt právě těchto lidí nikdy by se nedestal k moci.

  • Mohl by mě ze zodpovědných vysvětlit proč až teď, když je mu 92 ? Sháněli 30 let důkazy ?

  • Stíhat dementní dědky s Alzheimerem s jednou nohou v hrobě je dnes už zbytečným plýtváním časem a prostředky. V justiční mašinérii mají mít dnes přednost privatizační zlodějiny a že jich je. Justice by se v jejich řešení nezastavila celá léta. Jenomže není vůle. Pro ty naše neschopné (v mnoha případech i zkorumpované) a zbytečně přeplácené šašky v talárech je jednodušší šikanovat staré dědky nad hrobem než bohaté zloděje.  

  • Tento komunistický nácek měl být už dávno v Jáchymovských dolech .

  • "...že byl srozuměn s tím, že......." 

    S touto skutečností "bylo srozuměno" veškeré svéprávné obyvatelstvo v té divné době. Ať mi nikdo netvrdí, že nic nevěděl o tom, že při ilegálním přechodu hranic takové osobě hrozí nebezpečí, že bude terčem střelby. 

    Tak a teď se vyřádíme na starém pánovi, který ani nebude pomalu vědět, co se kolem něho děje.

    Šup s dějinami na pranýř.....

    Já vím -"... kdo se nevyrovná.....a nejsme jako oni...."

    • Ale no tak.Není to žádný starý pán.Je to někdejší skalní komunista, poctivý ideolog a tvrdý zastánce a obhájce Sovětské svazu.Za svůj život učinil tisíce lidí nešťastnými. Jen tak.Že se mu chtělo a aby bylo komunistů dobře.Takže je jedině v pořádku když bude třeba odcházet ze světa s tímto báječným pocitem.Jsem zmetek.Jsem zmetek všech umetků a každý si na mne může plivnout.Protože jsem zpackal život hromadě lidí.Jsem tady a byl jsem celý svůj zpackaný život zbytečný parazit.Nikdy nikomu nebudu chybět.

  • Ale , no tak , to si fakt chcete léčit mindráky na jednom. A co tak zajít za Rumlem ať vytáhne ty skartované svazky co  stopil na příkaz Vaška. Mrázek by mohl vyprávět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit