Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • plně podporuji SRBSKO!!!!!!!!!!!

    • I já 

  • "Rostoucí napětí dnes ostře kritizoval šéf americké diplomacie Antony Blinken"¨

    Teď je pro porovnání. Dovede si někdo představit, že by třeba Layenová při nepokojích v USA s černochy prohlásila stejnou větu, že by !ostře zkritizovala rostoucí napětí mezi černými a bílými?

    No a vy se Srbové zklidněte nebo vás NATO zase humanitárně vybombarduje, Fiala prohlásí, že jsme v další válce a že slabšímu je potřeba pomáhat (v tomto případě tedy vlastně pro změnu silnějšímu) a Černochová proti vám nasadí celou naši armádu!


  • Mluvil jsem s jedním velmi starým mužem a ten vzpomínal na druhou světovou válku, kdy ho osud zavedl do pozdější Jugoslávie. Povídal o až zvířecí nenávisti a krutosti, které nebyli schopní ani fašisté a ani Rusové. Tvrdil, že tam nikdy nemůže vládnout mír.

    Docela mu dávám za pravdu. 

  • Fandím stále Srbům - už od dob Sovětského svazu. Na Srby si Američané troufli, až když v důsledku jelcinovské politiky Sověti nad Srby nedrželi ochrannou ruku. Pak Američané bez mandátu OSN začali s bombardováním Bělehradu, nezákonně vytvořili Kosovo - vojensky frontální zemi proti Rusku. Mandát OSN přišel až dodatečně. Chorvatští Ustašovci začali s etnickými čistkami, které byly namířeny proti Srbům. Oficiální orgány a představitelé Srbska nezávislost Kosova (které tvoří z 88 % Albánci) odmítají uznat a považují oblast nadále za součást Srbska. Žel - Srbové nepochopili škodlivost EU a chtějí se stát jejím členem. Problémy se dlouho nebude dařit urovnat. Také proto, že mezi obyvatelstvem je mnoho zbraní.

    S nositeli názorů z opačného politického nebo intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To by bylo už smysluplnější plnit plnicí pero vodou.

  • Kosovo patřilo a patří Srbsku. Západ se zase oddával své zlovůli a s impertinencí sobě vlastní prosadil osamocení Kosova, čímž Západ zadělal na další závažný problém a potenciální ohnisko trvalých národnostních sporů. Náš tehdejší ministr zahraničních věcí Schwarzenberg byl mezi prvními, kteří přispěchali s uznáním Kosova. Právě Srbové za námi stáli v předvečer 2. svět. války, když nám byly hanebně odebrány pohraniční oblasti (tzv. Sudety) na základě podvodné Mnichovské smlouvy. Schwarzenberg se vůči Srbům zachoval proradně. Srbové za námi vždy stáli a my jsme je podrazili. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit