Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do té doby snad uhasne Paříž a nebude žádný příklad 

  • osm let se hordy pologramotných nelegálů valí do evropy, osm let jidáští bruselští trafikanti lomí rukama, obviňují východní evropu a nepřicházejí s řešením (a kolika z nich teče tučné všimné od pašeráckých marxistických neziskovek ani nezmiňuji), zatímco se města na západě mění v no go zony plné vražd, gangů a znásilnění. Co řeší neschopný brusel? Gendery, ekoagitky, šikanu východní evropy a podporu woke sebemrskačství. A jak vidíme dnes a denně i potomci tzv integrovaných migrantů se obrátí proti své zemi při první příležitosti. Globalistický sorosovský marxismus likviduje evropu a my se musíme ptát, kdo za tím stojí? 
    Ani nezmiňuji fakt, že se mezitím v africe narodilo násobně víc lidí, než jich imigrovalo do evropy, afrika zůstane afrikou a z evropy se stane afrika číslo dva.

  • Nevolené sionvedení EU chce Evropu obohatit celkově o 50 milionů imigrantů muslimů.

  • Dokud to u nás nebude vypadat jako ve Francii, tak naše pětikolka nebude spokojená.

    Teprve vznik no-go zón, zapalování aut, rozbíjení výloh a několikrát vyšší míra násilí přesvědčí naši skvělou vládu, že se jim záměr povedl a Západ jsme alespoň v něčem dohnali. 

    Fakt je neskutečné, co si dovolí a nechápu lidi, co je podporují. Co jim to přinese dobrého? Proč chtít dobrobolně zlo? Pálí vás dobré bydlo? 

  • Už se těšíme na hořící Prahu po vzoru Paříže 

  • Chtěl bych věřit, že žádná vláda má alespoň půd sebezáchovy. Ano jeden čmoud přes české hranice! 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit