Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen píšou  všude kraviny o ukrajině. Vůbec nechápu pro je furt natáhnou sem. Nepřijde mi normální co dělá CR jsou tu ovce ovlivnene jet médii ktera neříkají pravdu. Ani ne poloviční. Proč se nepíše že kradou v obchodech alkohol nebo ve vlaku si vyhrazuje právo sedět že jsou ukrajinci a češi jim musí uvolnit místo či že vykonávají potřebu na naše pomníky.  To se nikde nepíše. Je blbý že tam je válka ale je to věc jen ruská a ukrajiny proč jim posíláme zbraně a jen podporujeme válku. V německu se o tom téměř nepíše běžného němce to nezajímá. Tu se na ně vybírá miliony. Ale na české děti co potřebuji pomůcku či operaci jen víčka? Fiala je jen ložiska žádný silný hráč.  My musime mit očkováni prijde ukrajinec nenusi. Vladu zajimaji jen ukrajinci a cesi ne. Proc mi volalili ze mam vic bytu a jestli je pronajimam ze potrebuji ubytovani pro ukrajince. Snad odvadim z nich dan z prijmu tak vidí a nez je pronajmout UK vsude rozjedu rekonstrukci a pozastavim aby nebyli obyvatelé 

    •  Z Ukrajiny uteklo 10 miliónů občanů v letech ještě před zahájením konfliktu. I dnes je většina uprchlíků, kteří z Ukrajiny odcházejí, ze západní Ukrajiny, kde se nebojuje. Naopak, z východní Ukrajiny utíkají lidí do Ruska, kde ještě před konfliktem pracovaly dva milióny ukrajinských občanů. Při bližším pohledu se jeví, že válka na Ukrajině není v mnoha případech důvodem k exodu, ale záminkou a příležitostí opustit stát, který by mohl patři k nejbohatším na světě, ale který nenabízí občanům možnost k slušnému životu.

    • vanhorne

      "či že vykonávají potřebu na naše pomníky."

      Aspon mate vy kremloboti co zrat.🤣🤣

  • Tedy zase jsem se nasmál, když jsem viděl snímek komika Zastrčila a Květoše Růžičky, jak se producírují v přilbě a neprůstřelné vestě a všude kolem nich osoby v civilu. Měli ještě navštívit pozice pluku Azov a nechat si tam vyprávět o jejich hrdinství od roku 2014. To by se Zastrčil teprve zdráhal zveřejnit. 

    To není dospělým chlapům trapně? Komik je v Kyjevě přeci jenom jeden. 

    • Taiwanec, Ukrajinec, blbec? Jenom se ptám.

  • Naši komedianti.Jsou situace kdy obecní komici musí být vidět.Jasně, že komediant č.1 je nějaký poslanec Zdechovský.Byl se aktuálně podívat za pašeračkou Terezou.Protože to bylo vidět.Dávno před tady těmi pražskými komedianty se mihnul v Kyjevě.Opět propriety, přilba, vesta a velkohubá prohlášení.Nyní vyrazil i thajwanec. Též v oděvu komparzu.I bleskem se přerodil na kyjevance. A nastává republikový  boj o priority.Ti v Praze vykřikují že prioritou jsou pro všechny UKáčka. Zbytek národa jednohlasně oponuje: naší prioritou je levný plyn, ropa a uhlí. Takový Blesk ze strachu o vítězství strany a vlády zrušil i diskuze. Děkuje se Tiscali, že zůstává i dobách těžkých bojů o priority  nestranné!

  • Kyjev, město ze kterého se vrací političtí manekýni a ukazují se tam jako na orloji.

    Přeji obyvatelům Kyjeva mír, klid a pokoj od všech "válečníků" včetně Českých. 

    • Ono se také v Kyjevě nic neděje. Mají elektřinu, plyn, benzin, potraviny, chodí si na procházky... Kdyby tomu tak nebylo, tak by tam naše jelita nejela.

    • pokud by nebylo Putina a těch ruských "osvoboditelů"nemuseli by být ti ostatní !!!

      Doufám že ten kremelskej tatar z KGB nas nepřekvapí 20.4. či 8.5 nebo 9.5. , pak musíme spoléhat na vzdělání obsluh jedněch zbraní že neuposlechnou rozkazu .  Když má tak rád mystiku .

      • Mě překvapují ko koti jako jseš ty.

        • tož  mě ty jako ruský qvo kot nepřekvapuješ😇

  • Makak
  • goyim

    Dobrá zpráva. V Kyjevě můžou být rádi, že to Putin neudělal po Americku. To už by se neměli kam vracet.

    • Obávám se, že válka skončí buď zlikvidováním ukrajinské armády či její kapitulací nebo pak destrukcí Kyjeva, kde nebude žádné ústředí ukrajinské armády. Myslím, že je příliš utopistické se domnívat, že Kyjev z toho vyšel bez větších šrámů díky slabosti Ruska. Spíše bych to viděl jako dobrou vůli rusů neničit hlavní město Ukrajiny, což určitě nebyl původní záměr vojenské akce Ruska. Jenže teď, když USA a celý západ tam dodává co nejvíce zbraní a dá se říci, že některé země se přímo předhání, situace je úplně jiná. Ta válka nemůže trvat věčně a Rusko určitě přitvrdí, aby byl její konec co nejdříve.

  • A byli vůbec ti šašci v Kyjevě? Vždyť takový skrček Vystrčil by byl pochcaný strachy, kdyby měl jet do válečné oblasti. Kdepak, politici se mají sami sebe příliš rádi aby k vůli nějakým ukrajincům riskovali svůj krk. http://johnhelmer.net/the-zelensky-summit-meeting-in-kiev-on-march-15-with-polish-czech-and-slovenian-prime-ministers-was-a-fake-devised-in-warsaw-the-meeting-was-at-przemysl-poland-zelensky-also/

    • Von je poswaný i tak.

    • Do šroubku rozebraný podvod Fialy i na české občany.!!!!!!!!!!!!

  • Tak nějak jsem si říkal, že tchajvanec, když už si oblékl neprůstřelnou vestu a helmu, tak půjde vzorem celému demokratickému světu a zůstane tam bojovat za demokracii, právdu a lásku - proti nedemokracii, lži a nenávisti. A ono nic. Jen kecy a pěkně zpátky ke korytu a kydat hnůj na kohokoli, kdo je právě v nemilosti páníčků z Brusele a  USA.

  • josef.chmela

    A další politické mrtvoly z našeho zbytečného senátu tam přicestovaly.

    • ...velmi drahé mrtvoly a kolik škody ještě způsobí??

  • Od kyjevské návštěvy těchto u nás zadarmodrahých tchajwanců a demogratů už má UA vítězství v kapse. Na kolik nás zase tohle divadýlko přišlo, vy darmožrouti? Tak a teď mě tichcali pro jistotu opět demograticky zabanuje... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit