Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zahajme otázkou proč byl BUK právě tam, kde byl? Proč bylo podniknuto riziko umístit velice nákladný a cenný zbraňový systém na místo, kde pro něj nebyla příležtost k použití?

    Jednou z možných odpovědí je nekompetence. A druhou, že se na onom místě objevil jako součást určitého plánu.

    Jakého plánu? Okolnosti případu poskytují následující dvě možnosti. První je, že ultranacionalističtí extrémisté zamýšleli sesetřelit Putinovo letadlo a spletli si je s dopravním letadlem malasijským. Agentura Interfax News citovala anonymní zdroj, pocházející ze stejně anonymního štábu leteckého provozu, že Putinovo letadlo letělo po trase téměř identické s letadlem malajsijským a v časovém rozmezí několika minut jedno od druhého. Tento zdroj uvedl doslovně toto: „Mohu říct, že dráhy Putinova letadlo a malasijského boeingu se v jednom bodu dokonce přeťaly. Stalo se tak blízko Varšavy ve vzdálenosti 330 metů a výšce 10 100 metrů. Prezidentovo letadlo proletělo tímto bodem v 16 hodin 21 minut moskevského času a malasijské letadlo v 15 hodin 44 minut taktéž moskevského času. Obrysy i barva obou letadel jsou podobné a letadla jsou na uvedenou vzdálenost zrakem jedno od druhého nerozlišitelná.
  • Paul Craig Roberts: Washington ve věci letadla lže.


    Člen někdejší Reaganovy vlády ve funkci náměstka financí P. C. Roberts reaguje na stránkách svého ekonomického institutu na nejaktuálnější událost současných dnů, jíž je setřelení malasijského dopravního letadla nad územím Ukrajiny. Píše:

    Wahingtonská mašinerie jede na plné obrátky ve snaze zakrýt všecha relevantní fakta ohledně této události. Ta jsou následující:
    Separatisté nemají protiletadlový systém BUK k dispozici a k dispozici nemají ani perzonál k jeho obsluze
    Separatisté neměli jediný motiv, aby malajsijské letadlo sestřelili
    Tento motiv zcela postrádalo i Rusko
    • Každý zná rozdíl mezi nízko letícím bojovým letadlem a letadlem dopravním, letícím ve výšce nad 10 000 metrů.

      Ukrajinci systém BUK mají a baterie těchto protiletadlových raketových systémů byla uvedena do operační pohotovosti v oblasti, ze které se na dopravní letadlo dalo vypálit.

      Stejně jak separatisté, tak i ruská vláda neměly motiv k sestřelení dopravího letadla a dá se říct, že tento motiv neměla ani vláda Ukrajiny. Člověk by proto předpokládal, že motiv neměli ani nejšílenější ukrajinští nacionalisté z milicí, ochotných bít východní a jižní separatisty v místech, ve kterých se před nimi sama ukrajinská armáda raději stáhla – pokud ovšem tímto motivem nebyla snaha zostudit a falešně obvinit Rusko.
      • Jeden ruský generál, dobře obeznámený se systémem BUK, dal k dobru domněnku, že mohlo jít o omyl, vyplývající z neznalosti či nedostatečné připravenosti lidí systém správně použít. Ukrajinská armáda už totiž po dobu 23 let – což je doba, po kterou je Ukrajina samostatným státem – se systémem nepracuje a výcvik v jeho používání tedy chybí. Nicméně generálův výklad nevysvětluje, proč byl systém BUK dán do provozu blízko či dokonce uvnitř zóny ovládané separatisty. Zdá se to podivné proto, že separatisté nemají žádná letadla a nabízí se tedy otázka, proč by ukrajinská armáda umistila BUK tam, kde pro něj nemá vojenského použití. A kde navíc hrozí možnost, že jak nákladny systém sám, tak i jeho obsluha budou separatisty přepadeny a systém tak padne do nepřátelských rukou.

        Jelikož Kyjev, Washington i jeho prestitutky jsou vřele oddány výkladu, že za vším zlem se šklebí Putin a žádné další vysvětlující poznámky k otázkám shora naneseným nejsou ochotny či schopny dodat, nezbývá nám, než si zaspekulovat.
  • Bolševičtí chuji! Koho chcete oblbovat? Vidíte jasně, že Vám nikdo neodpovídá, znamená to,
    že vedete samomluvu, tak jako Vaši předchůdci, "bojobvníci proti kotrarevoluci" v srpnu
    1968!
    • Blbý jsi akorát ty tečko, a vůbec jsi nám tu nechyběl. Bojovníky proti kontrarevoluci máš v pravicových stranách a částečně v ČSSD i jinde a tehdy nám tanky poslalli UKrajinci s Ukrajincem Brežněvem v čele a dnes jsou to opět Ukrajinci vypatlanci a gigazloději s teroristy USA. z Fashingtonu.
    • Neodpovídá, protože jsi tečko se svojí baterií x-nicků zmizel, protože jsi blb a nikdo o tebe tady ani nikde jinde nestojí., Byl jsi zas-rat diskuse jinde, máš v tomto směru jako placený provokatér hoňky a všude tě milují jako něco někde. Takže go to USA topnácku. Vůbec jsi nám nechyběl. Na jiných diskusích o tobě píší - se-te na něho blba, akorát tu zas-rá diskuse a provokuje a také tam používáš x-nicků, všichni to o tobě ví. Nesnáší tě a ignorují tě. Jsi de-ent a další pěkné přezdívky ti dávají.
  • Naprosto stejné jako se Sýrií,tam se také okamžitě rozjela západní propaganda o tom,jak diktátor Assad použil nervový plyn proti jeho mírumilovným spoluobčanům... ještě dřív než se něco vyšetřilo,tak Obama okamžitě věděl že to byl Assad.Bohužel stejné je to i s tímto letadlem...jsou tam jasně vidět stejné znaky v obou případech.Až na to že na UA si museli vybrat za cíl boing,protože nic jiného by nevzbudilo takovou vlnu rozhořčení....a hned jak se nám panečku zapomene na Irák,kde ISIL seká na ulici hlavy stovkám lidí,kteří věří v jiného boha,nebo neuznávají ten jejich vyhlášený "muslimský stát"...taky se nám lehce může zapomenout na Izrael ,který humanitárně bombarduje civilisty,ničí nemocnice i školky,zabíjí děti...ale to je všechno v pořádku, tam přeci nikdo nepochybuje o správnosti jejich počínání...a nedejbože když tam zabijou jednoho Izraelského vojáka,to se o tom musí napsat alespon´2 zprávy na seznamu.Ale těch mrtvých 500civilistů se shrne hned v první větě.Už mě ten amerikanismus a ta jejich "demokracie" vážně unavuje, ba co dím, přímo s-re a věřím že nejsem sám.EU by se měla spojit s BRICS jak ekonomicky,tak vojensky a naprosto "odstřihnout" USA. Věřím tomu že ekonomika by šla prudce nahoru,a do pěti let bychom odmítali tisíce amíků co by sem jezdili za prací.Měli by čas popřemýšlet v čem udělali chybu.
  • Majú snímky zo satelitov, ale čerpajú zo soc. sietí a klipov na You Tube?
    Prečo asi?
    Lebo nechcú vedieť pravdu, chcú pravdu podsúvať, takú, ktorá im vyhovuje do ich amorálnej skladačky, plnej lží
    Krachuijú a potrebujú obrovskú vojnu, ktorá zashladí ich obrovské dlhy.
    EÚ sa podujala na úlohu blbca, ktorý si kope vlastný hrob a podporuje vlastné zničenie.
    Bohužiaľ aj naši politici takých blbcov hrajú, keď sa vo všetkom ochotne podrobujú chorým nariadeniam z Bruselu. Prečo chorým? Lebo ho riadia psychopati z Washingtonu.
    • Čo tu robíš, Ty koko Fičo!
      • Trotls!!!
  • Kyjev rovněž uhýbá před zveřejněním záznamů z řízení letového provozu, které hned poté zabraly ukrajinské bezpečnostní síly, a ty by mohly poskytnout objasňující vhled do toho, co se na obloze dělo těsně před tím, než byl letoun sestřelen.

    Ukrajinská bezpečnostní služba zkonfiskovala záznamy řízení letového provozu o malajském letadle.

    Jasný důkaz, kdyby to bylo vpořádku tak už do dají k dispozici. USA jim to nařídila, ukrajinští blbečkové to vykonali a nyní to bude na nich, proto to schovávají a likvidují. Takto to dělá USA všude, vždy se za někoho schová - tu za teroristickou organizaci UCK, tu za Al-Kajdu, tu za ISIS nebo ISIL, vždy si najde loutky, Bilderberg-USA loutkoherec, které řídí a ti to svinstvo provádí za ně a pak vina padne vždy na jiné, tedy ty loutky, nikdy na loutkoherce. - USA Bilderberg. A proto tato loutka - ministr UK chce stíhat ministra Ruska, aby se pozornost přenesla jinam. To mají také na příkaz USA CIA NATA, ti jim radí a dokonce velkým poradcem a rádcem na Ukrajině je neřád a zlořád Sakašvilli, kterého se dkonce už zbavili sami Gruzínci a tady na špinavou práci se hodí. Tak co se asi dá od těchto lidí očekávat. SSSR řídili Ukrajinci od Chruščova až po Brežněva a dnes jsou to opět Ukrajinci v bankrotu, co rozkradli co se dalo a díky intrikám USA a těmto dvěma bankrotářům je ohrožen mír a celý svět.
  • A co kdyby začali stíhat v nepřítomnosti Jidáše, ten zradil krista!!
  • Včera ve velmi krátkém záběru, ukázala Čt-24 velkou "skororvačku" v Ukrajinském parlamentu!
    Asi polovina poslanců se domáhala ukončení vojenských zásahů na východě Ukrajiny! Je z toho patrné, že žádná jednotnost v Ukrajinském parlamentu neexistuje! S trochou naděje se dá očekávat, že vše skončí tam kde to začalo, a to na Majdanu! Stany a barikády jsou tam dodnes, zároveň s nesplněným očekáváním lepší budoucnosti, která se zvrhla v bratrovražednou válku!
  • Ti vzbouřenci by měli ty pacholky kteří se tam dostali k moci pochytat a unést do Ruska, to by byla junda!! *3*
  • že to přehnal, a tak se pokouší změnit nastalou situaci ve frašku! Jeho legrační výstupy, jako je "stíhání ruského ministra obrany" apod. mu nepomůžou! Vraždění se nedá změnit ve srandu, ale musím přiznat, že jsem se taky zasmál. Co takhle, vy Kyjevští komici, začít "stíhat samotného presidenta Ruska"? To by bylo opravdu na rozřehtání celé Zeměkoule!
    Humoru zdar!
    • Kyjevský ministr plácá jen to co mu diktuje USA CIA -. tedy Bilderberg. Vždyť s tam celou tu loutkovu vládu dosadili Amíci sami. Tak to dělají po celém světě a když se jim to v Egyptě vymklo, zvítězili muslimáci, tak je sejmuli pomocí dalších uplacench a ještě je dali popravit egyptskou armádou, aby USA byli čistí. To je prostě na blití. Navíc to letadlo navedl dispečer do této zony a na čí příkaz a o tom to je. Na příkaz Putina to rozhodně nebylo.
    • Je to tak, jakoby Hitler podal trestní oznámení na Stalina... ha ha ha!
      • Hitler zapálil Říšský sněm a začal stíhat bulharského komunistu Dimitrova. Dnes je záminkou letadlo , aby mohly USA na Ukrajině nasadit NATO proti Rusku a vybudovat tam vojenské USA NATO základny u jejich hranic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit