Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně se našel někdo, kdo zakázal zrůdný režim.Kdy to uděláme u nás ?
  • No tohle je dokonala myslenka proste vyskrtneme kus dejin a nebudeme je uct aby dals generace mohly delat stejnou chybu :-D Takze az tam bude nekdo jinej tak zakaze tamni rezim a bude po srande.
  • Podle toho obrázku to vypadá, že mu na hlavu se..(dí) holub. *1*
  • A co Německo? Neměli si také nechat sochy fýrera?
  • Já se obávám, že se Urajinci v brzké době rozplynou po Evropě i bez víz. Bohužel my jsme první na ráně.
  • uctívá??
    patři jim do dějin.co maji dělat strahat sochy a dělat že nebyl?to jen my se chováme k takovému umněni jako zvěř.
  • Jakou pohádku. Baťa to dokázal.
    To ty by jsis měl strčit ty pohátky o dobrotě vládnoucí dělnické třídy zaklobouk.

    Děda byl pošťák žádný kapitalista. První mu znárodnili penzijní spoření na které celý život šetřil. Pak když měl 55 let vykopal zálkady na svůj vlastní domek. Celý život si trhal od huby a těšil se. Jen že komanči udělali měnu. Přišel o celoživotní úspory z dělnického platu. Zbyla mu jen díra v zemi.
    To je ta sociální spravedlnost a jistoty ???? Táhni dopekel zločine rudý.
  • Přesně takhle jako vy dva výtečníci o nás psali v západní evropě místní nacionalisti až někdy do roku 2006.
    Nepřipadlo mi že by měli pravdu. Vylidnění se nekonalo stejně jako se nekoná otrocká práce ...... Vzpomenu Škodovku kde je průměrný plat 32 tisíc.... Kolik tuzemských podniků vyplácí takové mzdy ???
    To že tu zbankrotovala hrůza firem nikdo nepopírá. Ovšem za kolik s toho si můžem sami. Ruku na srdíčko. Klaus nebyl anglán ani frantík. Zeman prodal MU tak dokonale že to dodnes švácaři vyšetřujou. Standa Gros a OKD bych snad radši vynechal. Veliole prodali kanály chytří starostové..... No a pak tu máme taky báječný trh RVHP na němž pro neplacení zbankrotovany stovky podniků .... Jen v Rusku třeba Svit Zlín nebo Moravan Otrokovice. Ve finále jim ještě zeman odpustil 56 miliard a dalších 50 jsme v Rusku díky české exportní odepsali loni. Že se sem nahrnuli zlatokopové ze západu ??? No jistě to se dělo v historii vždycky tam kde bylo něco extra a zadarmo. Zlatem na klondaiku počínaje a Tatrovkou v kopřivnici konče.

    Jaké si to udělaj především oni sami takové to budou mít.
  • Kdyby jsi uměl číst tak víš že Simona se má vrátit až zítra.
  • ¨Dokud Rusko uctívá vraha Lenina nemá právo odsuzovat Banderu.
  • Je potřeba splnit přání EU a dát ukrajincům bezvízový styk a máme po problému s Ukrajinou. 40 mil. se rozplyne po Evropě nebo i ve světě a tento stát "zanikne" sám. Příklady z Kosova táhnou. Tam taky nezůstane nikdo kromě vlády a kosovských drogových překupníků.
    Ale dost legrace.
    Na Evropu se blíží další katastrofa v podobě skutečného a blížícího se možného pohybu obyvatelstva. Ukrajinci pracující u nás posílají domů měsíčně cca 300 USD. Za tyto peníze je zabezpečená čtyřčlenná rodina podobu jednoho čtvrtletí. Jsou momentálně nejlevnější pracovní sílou v Evropě. Proto se jim dává "zelená" ze všech světových stran. Honba za ziskem nezná hranice.
  • dzixy
    Simonko, tak přece jsi jenom chlap, dnes Vilémek*1* *1*
  • No tak to bude asi dost velký problém a nejen pro ty Ukrajince...Všechny tyto symboly totiž vznikly právě na tom "západě"..kde hlavně všechny sochy toho zločince Lenina by měli naložit do vagonů a poslat je do zemí jeho výcviku, vývoje a vzniku..do západní Evropy.. konkrétně a hlavně do "Německa", jehož tajná služba ve spolupráci i s jinými "politickými a náboženskými vlivy i zájmy světa" v té době..vlastně Lenina i jiné darebáky, včetně fašistů vycvičila zafinancovala a poslala na "východ"..šířit "nové myšlenky"..Důkazy jsou k dohledání, stačí hledat...Je zajímavé, že Ukrajinci se tak tlačí na "západ" a ten je při tom i dnes používá nedůstojně akorát na levnou práci za pár šupů a chce je jen na své půjčky a levné trhy s naivitou, že by je někdy bral jako rovnocenné partnery a občany obecně..."Západ" vždy měl, má a bude mít "východ" jen jako užitečný, pracovní, levný a tržní šunt s protektorátním kapitálovým řízením všeho a všech pomocí rozeštvávání, podrazů a lží, kde o občany těchto zemí jim nikdy nešlo, nejde a nikdy ani nepůjde..."Západ" vždy jen chtěl, chce a bude chtít akorát kolonizovat, rabovat a žít z cizího a na cizí, lokajský úkor ve svůj a hlavně jen ve svůj prospěch..
  • dzixy
    *1* *1* *1* , dnes výborný vtip Pepone *1* *1*
  • dzixy
    Škoda, že "pravdolaskař" nebožtík Havel tak vehementně bránil porevoluční snahy zakázat komunismus i komunisty, jak to udělali kdysi Američané i Němci. Dnes bychom jistě nečetli ty spousty bezduchých příspěvku v médiích, bezduché a někdy štvavé projevy komunistů v Parlamentu, ale také by neb lo komunisty ukradeno tak obrovské množství společného majetku. A byl by za tu dobu klid a pořádek. Aspoň si to myslím. A možná, že se i mýlím *1*
  • Historie se na Ukrajině vygenerovala na hysterii.Je to v současné době ISIL(islámský stát),který ničí dávnou historii soch,obrazů a památných budov v Iráku,Sýrii-prostě všude tam,kde řádí nevzdělané bandy ISIL.Ukrajinou zasáhl vir a jiný fenomén ničení.sochy Lenina-ty Stalinovy už padly v první vlně.Naopak,sochy "vážených nacionalistů -např.Bandery,ty budou zachovány a "s úctou ošetřeny"??Nacionalisté- zkrátka- v tom nacházejí -kdekoliv na světě-hysterické pravidlo-ničí historické,mlčící sochy,které jim připomínají jejich servilnost k nenáviděným památkám.Paradox-p.Saakašvili,expremiér Gruzie,který je na Ukrajině v roli zbrojíře-shání zbraně pro tuto zemi-nikdy nepohrdal v hlavním městě Gruzie sochu Stalina.Stojí tam doposud.
  • Mohou dělat co chtějí, ale učení K. Marxe a Lenina bude věčné. Pravda, láska a komunismus jednou zvítězí nad lží a nenávistí !!!
  • Máš hezkej novej nick Bc. Kaku. Ale píšeš stejně hloupě.
  • víte proč, protože komunistická strana na Ukrajině je jediná opozice která bojuje proti vládní straně a právě o to tu jde.
  • No to se moc náckům z Pravého sektoru líbit nebude. Zdalipak jim někdo vybrousí ty vytetované hákové kříže a zdalipak si je dobrovolně odstraní ze svých uniforem? Ani nacistický, ani komunistický režim není hoden žádného oslavování, ale že na to přišli až po 25 letech, je taky podivné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit