Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je sice pravda že když je něco zakázáno tak je po tom poptávka ale ruku na srdce kdo z vás si myslí že to dokáže udržet na uzdě a nespadnou do toho naplno.Podotýkám že některé látky byly vyvinuty proto aby byl jedinec na nich závislý. Právě proto že je to tak nebezpečné se rozumní lidé dohodli že to zakážou.Nechci na silnici potkávat tyto lidi, kteří si myslí že hrajou nějakou hru. Prostě řečeno né všichni se chovají odpovědně a proto musí být zákony které to upravují.Hold někdo to nedomyslí a někdo za to zaplatí.Rozumná společnost má pravidla ve kterých se většina vyzná a ctí je.V opačném případě to je tlupanesvéprávných uživatelů všeho co jim zatemní život ,protože se na ty pomeje v kterých se nachází nemohou dívat. Proto ten úlet. *9* Drogy k životu nepotřebuji. Stačí mi zdraví, rodina, klid a pohoda *3* poslouchat od kamarádů co jsem včera vyváděl a přitom si nic nepamatovat v tom nevidím nic smysluplného.
  • Škoda že se neví, kolik těch feťáků přibylo, kolik jich stát živí na podporách a kolik jich zašili do lochu. Hlavně to feťáčci nesrovnávejte s alkoholikama, to už by jste mohli obvinit závislé lidi na lécích, kávě, bio stravě, na práci, mobilním telefonu, facebooku atd. To se autor článku zapotil, než ten blábol vyzvracel!
  • Chybí mi tam srovnávací údaj o kriminalitě. Stačilo by celkový neočištěný. Taky údaj o počtu drogově závislých a o počtu osob jimž byla nařízena léčba.

    Nejsou to údaje jež by nešlo získat a doplnit. Principielně se ovšem obávám že je to jako ze vším zakázaným.... čím víc zákazů a kriminalizování tím víc porušování a kriminálníků.

    Když zakážeme žrát bůček od zítra to bude nedostatnové zboží, bude se s tím šmelit. Lidi budoch chcípat na obezitu ještě víc než chcípaj. O počtu pozavíraných šmelinářů snad nikdo nebude pochybovat. Pojedou v tom i policajti a politici.... Vsaď te se. *1* *1* *1*

    To jsem zvědav kdo pochybuje o škodlivosti konzumace nepřiměřeného množství bůčku.
  • Ty malé dávky jsme viděli včera v TV. Pracovití Vietnamci toho měli...
  • a v čem je ten úspěch ??
    že se fetáci už nekapou na předávkování?
    proč radši neřeknou čísla jak populace portugalců vlivem drog je hloupá, líná, či agresivní a jak stoupla kriminalita !
  • Nikde ve světě se tzv.boj s drogami neosvědčil jsou to jen vyhozené peníze a podpora kriminálních živlů které z nelegálního obchodu tyjí o korupci škoda mluvit...čím více zákonů
    a vyhlášek tím více zlodějů řekl už před tisíci léty čínský filosof a to platí...
  • Proti kouření se bojuje, jiné drogy se podporují a legalizují. Ta Evropa jde někam do pr...
  • Zhulenej, sjetej nebo ožralej vyjde nastejno a alkohol nikde zakázanej taky nemáš. Jen u nás kvůli alkoholu umírají lidé každý den a taky ho nikdo nezakazuje nehledě na to že je taky návykovej a zdraví taky moc neprospívá.
  • Nikde nevidím údaj o počtu zraněných nebo mrtvích,těch co potkali ať už na silnici nebo kdekoliv jinde toho našňupaného šťastlivce,kterému je vše volné, protože je free. *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit