Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lékaři, zejména praktičtí, oční, i zubní snad abych to zkrátila s výjimkou několika výborných specialistů berou až až ažaž, nevím zač, aby na mne zabrejlila lékařka krhavým okem a když jí řeknu, že jsem měla teplotu mi snad dala teploměr a předepsala paralen... na to jsou placeni až běda.
    • Jejda tady bylo přes den krásně.Posinkolopata si hrála u popelnic a nikdo tady nic nepřekrucoval, ani nás netrápil výlevy svého tupého mozku.No nic, opravdu nic netrvá věčně.
  • anna.tvaruzkova.58
    S tím určitě souhlasím. Otevřít státní podniky a umísťovat v nich absolventy, kteří jsou potřebná. Zrušit zbytečné soukromé školy. Dokud budou zisky odcházet do soukromých kapes, stát se bude stále více zadlužovat a z pracovníků budou čím dále větší otroci.
  • Přidal bych jen těm,kteří si to zaslouží,třeba lékařům co operují,
    ale když vidím,ten arogantní přístup sestřiček,pro které jsme jenom pacoši.
    Kdyby pacoši nebyli tak může jít zametat listí.
    Úžasné je když je vidím,jak v koutku pěkně pokuřují a potom přijdou do ordinace
    a myslí si,že mi pacoši to necítíme.
    • Podle jedné arogantní sestry nemůžeš odsuzovat všechny...


      Nebo mám to štěstí, že v poslední době potkávám jen příjemné sestřičky...
      • Docela ti závidím, já takové štěstí nemám. A ne že bych se nesnažil. Tak 50 na 50.
  • nejsou peníze.A bude podstatně míň.Chtějí k nám vtlačit tisíce afrických vtěrek.Už nyní nás to stojí peníze na hlídání a provoz zařízení pro uprchlíky.Nyní budeme muset tuto partu živit šatit v zimě tomu topit.Bude se ubírat z jiných kapitol rozpočtu a přesunovat tady těm.Když se tomu nebude něco líbit vzbouří se to.Prostě si to vyvzdoruje svůj cíl.A to teprve bude chtít finančně zalepit.Tak nevím, na prvním místě jsme snad my daňoví poplatníci.V každém případě ten kdo nás obírá o veřejné prostředky by měl vědět že tady není žádoucí.Právě pro to, aby se dostalo i na lékaře.
    • anna.tvaruzkova.58
      Zdravotníky přece nepotřebujeme. Přidávat se musí hlavně vrchnosti a jejich souspřežencům.
  • V období krize jsme si v soukromé firmě museli dobrovolně snížit platy a to proto, abychom nezůstali na dlažbě. Ve stavebnictví ta krize pořád trvá a platy nám tak nějak zamrzly.Státní zaměstnanci historicky uměli jenom vyhrožovat a natahovat ruku.!!!!!!!
    • Souhlas. někdo by měl řídit relaci strategických oború- zdravotnictví, školství a státní úředníky. A pokud budou doktoři dále vydírat odchody do zahraničí. Tak je pusťte, ale až zaplatí svá studia.
      Školství má jeden problém - KOLIK ČISTÁ RUKA.Kvalita výuky je však nezajímá. A je to vidět na žácích, studentech a profesůrách.
      A ti kteří vytvořili hodnoty rozkradené po převratu, živoří na pokraji společnosti. To navýšení co dostávají, je stále více potápí. Jsou na tom hůře než za zlodějů z ODS, STOP09 a KDU ČSL.
      • Já jsem tu už jednou psala, že bych se vrátila k tzv ." místěnkám" = po škole půjde lékař pracovat na pár lrt tam, kde je ho potřeba. Když nebude chtít, tak jak píšeš ty - zaplatí svástudia...
        • Mám rád lidi, kterým to normálně myslí. Ale ubývá jich, propaganda nese své ovoce a logika věcí se vytrácí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit