Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to je pouze jedna farmaceutická společnost a jeden lék (náplast v tomto případě). Uplácí všechny farmaceutické společnosti a to nejvíce u léků, které jsou nejméně vyzkoušené. A jednoduchá rovnice pak je, že lékař nepotřebuje zdravé nebo vyléčené lidi, lékař potřebuje co nejvíce nemocných, kteří k němu chodí co nejčastěji a může jim předepisovat co chce, resp. to, za co mu farmaceutické firmy zaplatí. Pak nechápu, proč byly zavedeny regulační poplatky a proč si lékaři neustále stěžují na příjmy. To je asi jen taková hra, aby se neřeklo.
  • Neví někdo komu patří ta firma Teva.,myslím že to směřuje na střední východ.
  • Ne není to tak. Platí kdo je nenažraný hledá ještřě větší žranici. pro většinu obyvatel platí výchova příkladem. A když kradou poslanci, tak chtějí krást i ostatní. Pro většinu obyvatel, tedy doktorů, učitelů, soudců a pod., jsou " love " jediný pán bůh. Totéž platí o nenažrané chudé Dukově katolické církvi.
  • Který "docent žurnalistiky" ten článek napsal? Cituji: Firma Teva Pharmaceuticals dávala některých lékařům až statisícové odměny za to, že jim předepisovali jejich opiátové náplasti.....
    Že napíše "některých" místo "některým", to vem čert, ale oni, dle textu, předepisovali náplasti výrobcům a oni je za to horovali. Češtino braň se, oni tě kurvějííííííí....!!!!
  • Za soudruhů se braly peníze od pacientů všude. Byl všeho nedostatek, od léků přes přístroje po totální endoprotézy. Za nový kyčel bylo nutno nejlépe přednostovi kliniky vysolit 20.000 Kč. Flašku by Ti hodil on nebo jeho sekretářka na hlavu a ještě by se Ti vysmáli :-)
  • Bylo by dobre, kdyby jim pridali platu, protoze kdo ma dost penez tak nebere uplatky. To je videt i u politku a soudcu. Doufam, ze tem chudakum by pomohla nejaka sbirka. Co jejich prisaha ! Nebo je to jinak ? Je mi jich lito.
  • Bral by každý, včetně těch, kteří tady píšou bolševické pindy.
  • Zdravá populace = žádný výdělek !!!
    KAPITALISMUS
  • Taková normální tržní korupce že. Kam se hrabou úplatky v podobě flašek za
    soudruhů.

    Farmaceutická lobby korumpuje lékaře a zadržuje léky na vážné nemoci.
    Nemají zájem na zdravé populaci protože žijí a bohatnou z nemocné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit