Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měla bych jednu otázku...Proč lékaři tuto vzpouru neudělali dřív?? Třeba za Topolánka a nebo ještě dřív...Peníze si samozřejmě zaslouží, ale takovému divadlu jsme mohli být ušetřeni všichni a určitě by se to vyřešilo hned..Teď v krizi to je pěkný oříšek....!!!
  • Jen ať je následují, hasiči, policisté, všichni. Divím se že už to nezačalo dávno. Doufám že ta revoluční vlna dorazí z Egypta až k nám. To nám opravdu musejí exekutoři klepat na dveře, abychom si uvědomili, že ač pracujeme a odvádíme daně, tak se nacházíme tam kde jsme? My Češi jsme trochu retardování, takže nám notnou chvíli potrvá, než si lidí uvědomí, že jinak to nepůjde. Doktoři jsou první vlaštovkou, protože nejsou tupí jako státní úředníci. Proč by měl nějaký druhořadý úplatný starosta či předseda stavební komise vydělávat víc než doktor? Jen ať si vydírají, radši ať si to z kasy vytáhnou doktoři, budiž jim to k lepší pracovní motivaci, než abychom se za týden ve zprávách dozvěděli, že zrovna tři miliardy stát prom*dal podezřele nevýhodnými smlouvami na tunel Blanka, vojenské vybavení na praní, žehlení a škrobení Langerovi košilky... Jak může za těchto okolností stát někdo na straně státu!
    Já osobně jsem práci věnoval veškerý svůj čas, do státní kasy jsem na daních odvedl nemalé množství prostředků a nazpět jsem zatím nic nevytěžil (nehledě na to, že důchod mezitím posunou na 80 a nedočkám se ho). Přesto stát s mými penězi hospodaří tak, jako nezbedné dítě které dostane kapesné. Ještěže tu máme finanční krizi a dá se na ní všechno svést, aby pitomí česi věřili tomu, že je nutno škrtat, šetřit a propouštět. Kde by také jinde stát vzal peníze, když st. dluhopisy nikdo nechce a státu v době krize nikdo nepůjčí? Nebýt finanční krize, tak by politici stát zadlužovali dál a nikdo by ni neřešil. Když jim však krize utáhla kohoutky, rád poslouží pitomý český občan který si nechá i kálet na hlavu? Všimli jste si jak je dnes módní nádavat na komouše? Dělají to i ti kteří to nezažili ale přiznejme si, o kolik jsou lepší to co tam jsou? Nechci tyto dvě věci srovnávat, přesto dneska je v tom ten rozdíl, že tu máme velkou skupinu "SUV, limousine a 2A2 2222 lidí", kterým dnešní poměry zatraceně vyhovují a vzhledem k tomu, že tito lidé tahají za nitky, jen tak se nic nezmění.
    Co pro mě stát dělá že bych pod záštitou krize měl utahovat svůj opasek kvůli splácení dluhu, který tu by dvacet let před krizí? Copak já jsem ten stát zadlužil, kašlu na solidaritu, co pro mě udělá stát když přijdu o práci a o všechno? Co pro mě vůbec stát dělá? Víte proč mají v západních zemích vyšší platy? Protože si to dokázali vydupat! Jen do toho doktoři, hasiči, policisté, obyčejní pracující, vytahejte z té zkorumpované státní chobotnice co se dá, jen ať ta mrcha stát zkrachuje, ať nás někdo koupí, stejně to neumíte řídit!
  • Je smutné ,že se doktoři takto musí bránit proti přístupu společnosti reprezentované její zvolenou
    garniturou.Konečně našli odvahu vzepřít se vydírání,které přetrváva z dob socialistického zdravotnictví. Právo kritizovat jich jednání má ten ,kdo za podmínek v kterých pracovali, pracuje.Měl by také najít odvahu se vzepřít.
    Způsob hospodaření ve zdravotnictví-státním -je daný přístupem toho kdo řídí.Hospodaření i politiku.
    Dobře ,že se ozvali.Všem vám,kteří projevujete zášť a zlobu přeji,aby jste jejich práci a přístroje nepotřebovali.Nejsem doktor,ani zatím nemocný.
  • Páni felčaři a lapiduši táhněte do p..... a to všichni co se šprajcujete vč. Hegera. Po té "slavné"revoluci šlo celé zdravotnicví do hajzlu.Před 89 rokem bylo zdravotnictví na špičkové a světové úrovni. Za cca 20 stačili naši pání včele s Klause zrujnovat nejen zdravotnictví,ale celý stát. Před r.89 bylo doktorů oo cca 6 tis.méně a vše fungovalo bez větších problému. Čím to asi bude?Určitě ne v platech.Podstata je v tom že nenažranost českého člověko ne nekonečná:proč nikdo nereguluje centrálně nákup zařízení do nemocnic-to si každá nemocnice nakoupí to nejdražší zařízení,které je v některých špitálech nevyužité protože čím větší nákup tím větší provize/čtin úplatek/ a to od ředitele nemocnice počínaje a primářem patřičného oddělení konče.Proč není v každé nemocnici cenrální výdej materiálu tj.léky počínaje a spotřebním zbožím konče?Protože by byl přehledd o toku materiálu a nemohlo by se krást ve velkém.Jak to,že doktor zaměstnaný v nemocnici provozuje soukromou péči/ambulanci,dokonce i zajišťuje operace ve svém to si určitě nenakupuje léky a další materiál ze svého,ale ze státního.Dokud toto nikdo nezatrhne tak naše zdravotnictví nebude nikdy fungovat tak jak fungovalo. Takže pání felčaři a lapiduši začtěte pěkně u sebe a nikoho nevydírejte.Jinak DĚKUJEME TÁHNĚTE
  • Myslím, že to je chyba. Doktoři nejsou svatí ani nadlidi. Měl jste je pane ministře nechat vysmahnout, oni by přilezli zpátky i bez přidání. Mluvím o těch co dali výpovědi.
  • Já bych přidal všem zdravotnickému personalu stejně vždyť jsme na jedne koleji
    *5*
  • Peníze, které dostanou lékaři, nejdou ze státního rozpočtu, ale "našly se" uvnitř rezortu zdravotnictví. Zjednodušeně řečeno, bude teď méně peněz na rozkrádání v tomto rezortu. Dohodu blokovala hlavně ODS, protože zdárně vyřešená situace se nemůže líbit Šnajdrovi, Juráskové, Julínkovi,....Buďme rádi, že stateční doktoři poukázali na problém. Jinou než nátlakovou formou by nedosáhli ničeho.
  • Loši Hegere,nedavej jim nic,ať jdou,národ je s Tebou
  • zase chybamnedal bych jim ani korunu,ať jdou,nyní to začne a budou chtít přidat i ostatní-policisté,hasiči a mnoho dalších.Věřím,že i bez lékařů,kteří by odešli bychom nepomírali a sami by přišli s prosíkem.Dopadli by totiž v cizině jako Romové v Kanadě.
  • Né že bych si myslel, že by lékaři neměli dostat více bankovek, ale myslím si, že většině z nich spadnul kámen ze srdíčka, kam by tak asi šli *3* a čím by v dubnu platili svoje hypoteky atd., no to bylo zajímavé......
    • já bych je nechal vycukat! Ale klidně bych s nimi pak navázal nový pracovní poměr. Jo, tohle není pro lidi, kteří se bojí o koryto. Zrovna ve čtvrtek při velké vizitě, takový malý chrchla, všechno mu předloží pod nos, jen přikyvuje a kolem něj povinně při mladí jej kvalifikovaně informují. Třeba i tady je cesta. Ačkoliv kdyby mi měl zase někdo chtěl zachraňovat nějakého kotelníka, nebo přikulovače, tak to raději ať jdou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit