Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naše specifikum - hrdinové když nic nehrozí. Včetně novinářů.
  • Jak je to snadný,kopat do někoho,kdo už reje držkou v zemi.Opravdu typický češi.Jak jsem hrdej,na ty svinský povahy.
  • Zdá se, že spousta lidí ještě nepochopila, že on kradl a podváděl všechny občany této republiky, tak proč ho brání. Že on kradl i z jejich kapes, jejich peníze!!! Jaká vlastně vládne tady morálka, jaký morální kodex lidi uznáváte? S úžasem sleduji, jak spousta lidí v tomto národě vzhlíží, až fanaticky, k zloději formátu Ráthova! Asi z něj chtějí udělat novodobého Jánošíka nebo mučedníka? Jsou to snad političtí zaslepenci, nebo snad oním zlodějem zmanipulovaní fanatičtí přisluhovači?
    • On kradl? On je jen příštipkář proti Kalouskovi, Janouškovi, Topolánkovi, Grosovi, Vondrovi atd.
    • Jste si stoprocentně jistý, že kradl? Chytil jste ho za ruku? Jestli kradl, to musí rozhodnout soud, nemýlím li se. Tímto pana Dr. Rátha nechcí hájit, ale ani ho zatracovat. Kradl li, zaslouží si trest hodný vlastizradě. Nekradl li, pak zaslouží minimálně omluvu za pošpinění jména. Miluji médii pomatený lidi, kteří bez uvážení popraví člověka bez soudu.
      • Speaker, jsou vfěci, které se nemusí dokazovat, jako u soudu. Pokud znáš platové poměry za "socializmu" a dovedeš počítat aspoň do tři, spočítáš, že pisatel, kterého kritizuješ má asi pravdu. Za komunistů nebylo možné tolik peněz ušetřit prací. Ani umělci se v těchto rovinách nepohybovali. Holt, a peníze se samy "nekotily", leda si je sám tisknul.
        • Píšeš to dobře. Že pisatel,,Má ASI pravdu". Proto nelze hned odsoudit. Pokud bude mít pravdu URČITĚ, tak pak není co řešit a pan Dr Rath by měl sedět . Nehledě na to, ty jsi viděl majetkové přiznání pana Dr. Ratha? (což je další věc, která by se měla pro vysoce postavené státní činitele zavés kvůli takovýmto spekulacím, které probíhají nejen mezi občany ČR) mmj. Pisatele nekritizuju, nemám jediný důvod.
          • Bohužel pan Rath kradl, to už ví pocie i poslanci na 100%, teď už bude jen na soudu a právnících, jak to zaonačí, zřejmě z toho vyjde Rath bez vážnější úhony. Samozřejmě že musíme ctít tkzv. presumpci nevinny, ale okolnosti za jakých se to děje jsou zřejmé!
    • Vynikajici nazor,jen doplnit jablko nepada...tata Stb ,lze 10mio nevydelal nikde na svete ani v Kataru za tri roky!! Arogantni lide de facto zlodeji co se vytahuji a to je tak zvana elita,maji jen pokracovani pred 89 s vetsim radiusem!
  • pokud si dobře vzpomínám, tak megaloman Rath se procpal na post prezidenta ČLK podvodem...jednou z podmínek adepta prý byla 10ti letá praxe ve výkonu doktora, kterou on neměl....vzpomínám na jeho žvanění v rozhlase, kdy svůj podvod odůvodnil demagogií, že...si jen v papírech pozměni jedno číslíčko... což pro slušného a poctivého člověka s občanskou hrdostí a lidskou důstojností jistě znamená, že....jde o pěkného asi gaunera, který kvůli vlastnímu prospěchu neví co to je podvod, lež, zákeřnost, licoměrnost a ostatní nízké lidské pudy, první signální soustavy, které jistě vylučují konání civilizované lidské bytosti dle jeho nejlepšího svědomí a vědomí ve prospěch společnosti....
    Obecně věřím, že zde proto vůbec nejde o to, zda-li nyní nějaký Davídek trpí ve vazební věznici, nýbrž o precedentní ochranu demokratického systému, potažmo tak o ochranu občanského společenství slušných lidí....v níž si konečně policie s pí. Bradáčovou jistě vydělala poctivé peníze za dobrou práci...dle mého názoru...
  • Doktora Rátha do těch funkcí musel někdo volit a nyní asi ten někdo ho pomlouvá. Když z něho měl strach tak ho vůbec nemusel volit a měl by od Rátha pokoj. Ten by vykřikoval tak akorát doma u sebe.
  • Nejde o zadne "kopani do mrtvol". Rathovy zrudnosti pachane v CLK i jinde jsou publikovany jiz mnoho let na strankach nasrath.kvalitne.cz. Jak bude policie rozkryvat zlociny Rathova oranzoveho gangu, ktere pujdou do miliard, trestu bude pribyvat. Je treba si tez uvedomit, ze zruda rathovskeho kalibru neuznavajici ani nejzakladnejsi pravidla koexistence jedince v lidske spolecnosti, nemohla skoncit nikde jinde, nez za mrizemi.

    Stalo se tak zcela prirozene a zakonite v dusledku geneticke vybavy kriminalnika Ratha ml. po rudem hochstaplerovi, komunisticko-estebackem zlocinci a udavaci, po 43 letech zvracene rude vychovy a primeho ovlivnovani zrudnou levicovou ideologii systematickeho obelhavani (odtud jeho "lzi pouzivam kazdy den) a bezcharakterniho splhani po zadech obcanu (vzpomenme jeho nazorova salta v zajmu vlastnich kapes) a tezke psychopatie hranici az s dusevni chorobou.

    Je pro kazdeho alespon prumerne slusneho cloveka jen dobre, ze se ceska spolecnost takove zrudy zbavila. Doufejme jen, ze natrvalo. *16* *16* *16*
    • Vyborne neni co dodat
  • Lékařská komora Ratha určitě dobře znala, její vyjádření zní věrohodně a jak je známo lékař lékaře nikdy nepotopí.Jeho časté měnění politických subjektů svědčí o jeho charakteru.Dalo se očekávat že skončí takovým způsobem
    • Pokud to myslíte Karle doslova,potom musí jít sedět většina poslanců i s prezidentem Kikinou a to myslím naprosto vážně.
      • Když musíte ventilovat svojí homofóbii tak prosím mezi svými.
  • Pozdě honiti "bycha", ale pozdě lépe, než nikdy. Rath mohl takovým být, protože mu to umožňovali "prdelolezové", které kolem sebe shromažďoval.. Museli to být chudáčci, kterým se hrbit nedělalo problém, když i jím z toho něco káplo. To přirovnání hrobníka s lopatou je pravdivé. Lidi typu Ratha nelze "odstavit", protože opět povstanou a škodí.
  • To je těžký když se pustil do tolika lidí,mohl s tím počítat že na něm budou sedět jak pes na žebráku !
  • Darebák na svém místě, za katrem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit