Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím se zubařkou. Média dokáží rozpoutat v běžné populaci úplné peklo. Myslím, že většina článků na výbušné téma postrádá základní objektivitu a novináři, kteří tuto atmosféru vytváří, se pak baví reakcemi čtenářů. Pokud by lidé měli racionální přístup, tak by spoustu informací filtrovali a nereagovali tak podrážděně, v některých případech až vulgárně. A navíc, nic se tím nezmění...
  • Lékaře vůbec nechápu. Programově a cíleně měním každé 2-3-4 roky pracoviště, tedy zaměstnavatele. Nikdo o mě v celé republice neví. Je to moje osobní věc. Dělám to hlavně z toho důvodu, že získávám další pracovní zkušenosti z jiného úhlu ve svém oboru - SW Architect, Senior Programmer, Java Developer, Team Leader... Velice dobře se mi pracovalo u britské firmy, za moc to nestálo u francouzské (organizační nepořádek)... Nejlepší podmínky jsem měl u firmy, jejímž majitelem byl Rus. S penězi to bylo jenoduché. Začínal jsem na 28.000 a nyní mám xnásobek, protože jsem nikdy nevzal práci, kde bych dostal míň. Moje zkušenosti ze zahraničí jsou poněkud mimo mísu (jiný region, než láká lékaře), ale všude se musí začínat od píky a chléb je o dvou kůrkách. Pracoval jsem v Holandsku, Indii, Irsku, Francii. Takže ještě jednou. Nechápu doktory: nejsou-li s čímkoli spokojeni, mají mj. otevřené hranice do celého světa a nikdo jim nebrání jít za lepším. To samé je možné říci o dalších (a nejen) státních zaměstnancích. Povšimněte si ale, že středoškolsky vzdělaný zaměstnanec (popř. vyučený) má vždy srovnatelný nebo dokonce vyšší plat než vysokoškolák - oba ve státní službě. To, si myslím je absurdita, která VŠ musí pěkně štvát.
    • Slintale. Elaborát sis mohl odpustit a k těm posledním třem větám...pokud umí "VŠ" h...o proti vyučenému nebo SŠ, tak co tu řešíš?
      • Konkrétního by nebylo nic? Třeba z Vaší praxe? Stačí stručně - "nemusíte slintat jako já".
  • Jan Stavěl z Holešova je praktický zubní lékař (otec i syn ) ,není zaměstnanec žádné nemocnice.Kdy si vezme dovolenou je tedy zřejmě jeho věc.S akcí nemocničních lékařů to nemá vůbec nic společného !!!Možná s nimi sympatizuje,já nevím.Co vím naprosto přesně je,že autor tohoto článku nemá zájem na ničem jiném,než jak štvát proti lékařům !!!Kde je novinářská etika !!!Zubařka,která také není ničí zaměstnanec
  • Jo ještě mají málo? Ukažte mi, ve kterých profesích mohou pracovníci na pracovišti beztrestně spát a přitom berou plat za zodpovědnost. Většina z lékařů se k pacientům chová jako k absolutním blbům a analfabetům, ale jak udělají chybu, tak se drží hesla: "Já nic. Já za to nemůžu. Prostě to nevyšlo." Mimochodem znám z vlastní zkušenosti. Klasika bolí vás to? Hnisá? To si vymýšlíte. Ono to vlastně nemá proč bolet. Zvýšená teplota? To je jen reakce na operaci. Takových tady děláme a nikdo nemá problémy. Člověk by jim skoro uvěřil, když vás takto masírují denně po čtyři týdny. Jenže z "banality", jak to nazvali před operací, byly tři měsíce v nemocnici dvě další neplánované operace pod narkózou a půlroční neschopnost s následnými trvalými následky. Děkuji odejděte!!!
  • Souhlasím. Pokud je zpráva pravdivá, tak prosím odejděte pracovat za víc a bez přesčasů, které dělají v této zemi pouze doktoři. *12*
  • Za co by chtěli přidat, když nechají zemřít desetiletého chlapce!
  • Já mám na to podobný názor. Paradoxem ale je, že právě tito schopní lékaři si žádnou výpověď nepodali a akce se nezúčastnili. A věřím, že se možná styděli i za to, jakým způsobem jejich kolegové svou výzvu naservírovali.
  • Souhlasím. Poctiví, schopní lékaři - specialisté by měli brát klidně i 75 000. Za svůj padesátiletý život jsem potkal jich potkal cca 6.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit