Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 5p- velice výstižné.
  • Rudým gardám stačilo vyslovit ustní přání a stalo se... dodnes se neví kdo vydal rozkaz ke střelbě do lidí v 69 na Václaváku ,stačilo asi přání nějakého soudruha a kdo střílel se taky nikdo nedozví zda byl za vraždu a poškození zdraví vyznamenán nebo postižen
  • Slyšela jsem něco o t.zv. "krvavé neděli", co to bylo a kolik lidí tam tehdy zahynulo? Mikuláš ty viníky nějak potrestal?
  • Lenin byl jeden z největších myslitelů lidstva a carové byli samozvanci.
    • Přesně tak, život obyčejných lidí za vlády carů v Rusku byl strašný. S Leninem se tato velká země pohnula o obrovský kus vpřed.
      • Jo, to, že lenin je největší genius lidstva psala už komunistická encyklopedie, kterou vydali v šedesátých letech. Nikdy jsem nečetl větší pitomost. Lenin byl zakopmlexovaný zkrachovalý revolucionář, který živořil v Curychu. Revoluce vypukla bez něj. Bolševici representovali jen velice malou část ruské společnosti. V průběhu revoluce a po ni prosazovali politiku teroru. Zlikvidovali i ostatní revolucináře. Konstituční shromáždění, které se konalo a nakterém se mělo rozhodnout o budoucnosti ruska rozehnali. Zásluhou bolševiků se zavedlo to, co francouzská revoluce zrušila,a totiž nerovnost. Lidi se začali rozlišovat na základě svého původu. Od toho byly kádrové posudky, které znemožňovali bývalým "buržoustům" a jejich dětem, aby dostali práci odpovídají jejich schopnostem. Už za lenina se začaly stavět první gulagy. Lenin byl jedním z největších zločinců dvacátého století.

        Režim, který lenin nastolil byl zločiný a nepředstavoval to, jak si budoucnost ruska představovali ostatní revolucináři.

        Ale i carský režim byl špatný a byl brzdou modernizace ruska.

        To snad stačí...
        • rusům se nikdy nedařilo dobře, ale za cara se měli ještě mejlépe. Ivo
      • Jo, pořád jsou napřed. Pozítří tam znamená předevčírem. *15*
  • To že to trvalo tak dlouho a nakonec, nic nenašli a hodili to na nějakou oblast, je typicky komoušský způsob známe z ČR. KGB si to hlídá pečlivě, stejně jako v ČR její vládnoucí stbácká věrchuška. Car s rodinou nebyl zabit v nějakém revolučním chaosu, byl několik měsíců umístěn mimo dění a pak chladnokrevně zabit i s celou rodinou a způsob popravy nebyl jen zastřelením.... že by se to stalo bez vědomí ulhanova?
  • Leni byl syfilitik, který kolem roku 1917 už trpěl progresivní paralýzou a projevoval se, jak projevoval. A jeho epigoni až po Medvedeva? Hanba mluvit - stejná banda!
    • Tobě je 120 let, že jsi byl u Lenina a věděl jsi, že je syfilitik ? Blbost, jenom kecáš a kecáš. Jdi se "bodnout", troubo hlupý !!!
      • Nadávkami Leninovi syfilis neodstraníte, to se mu nepovedlo ani zaživa, natož teď, když je vycpanej. *1*
  • V takových "ožehavých" případech diktátoři nedávají písemné příkazy.
    • Ono to není většinou potřeba. Příkaz k zastřelení Kaddáfího taky nikdo nevydal, dělá to pološílená revoluční kohorta, která je tak zmanipulována nenávistí, že zabíjí, aniž by myslila, proč. Ostatně v historii je příkladů! Třeba Ludvík VI. s Marií Antoinettou skončili pod gilotinou, aniž by je někdo soudil, prostě si to jakobíni prosadili. Památná jsou poslední slova Marie Antoinetty před popravou: "Kat je doufám odborník, ostatně mám velmi štíhlý krk". U Kaddáfího nepotřebovali ani toho odborníka..
      • Když to tady čtu, tak vidím, že nenávist z některých příspěvků jen kape. Když chybí trochu nadhledu, to je pak k represivnímu řešení blízko a nemusíme ani chodit za Ural a do historie, že?
      • Naprostej souhlas. On totiž žádnej režim nikoho a nikdy nezabil ani nepronásledoval. Vždycky to byli určití lidé, co si ho vymysleli a zpitomělí pochlebníci, co vraždili. A to platí stále od těch nejstarších dob až pio dnešek. Onen příklad s Kaddáfím (stejně jako vražda Kennedyho v t. zv. "demokratickém zřízení" USA) je toho vzorným příkladem. Je třeba se naučit poznávat a veřejně soudit ony kreatury které vždy stojí na počátlu a v pozadí všech těch zvěrstev. Od tunelování a prošustrováná národního majetku, až po ony politické procesy, což platí v kterémkoli režimu či státě. To se dodnes lidé nenaučili. Bohužel.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit