Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žádná demokracie není dokonalá, ani ta ruská, zřejmě proto zůstávají nedokonalí ruští demokraté věrni své libůstce, nabalzamovanému šéfovi. Jde už o nepodstatnou věc, rozhodující je ta skutečnost, že ruský prezidentský režim se postupně stává avantgardou demokracie v Evropě, v té (ne)demokratické Evropě, která kráčí mílovými kroky k totalitnímu systému prostřednictvím vnucované eurohujerské diktatury osy Brusel-Berlín.

  • "Leninova laboratoř" udržuje komunistické mumie čerstvé a svěží"

    A co s tím má ta laboratoř práce. Stačí se u nás podívat do parlamentu, do vlády a hlavně na pražský hrad.  😂



  • Je to Ivanů (i když nechutná) věc - a naše zbytečná starost!

  • Třeba všechny ty komunistické mumie budeme mít v Praze, protože lenin je v Ječný 😍

    • Hezky tam Vláďa visí...

    • no Lenin má trochu problém-nemá mozek.Ono se to sice moc nepozná,že má v hlavě vatu,ale ten mozek je prý kdesi v Německu a neví se kde ,protože to tam vybombardovali a chlapa co ho nakrájel (Vogt se jmenoval) na dva tisíce kusů po válce Rusi popravili.Takže až nebožtíka zkompletují,poručí ho dělnické třídě,neb pána Boha se zřeknul.Ono stejně není jasné,jaký Bůh by to byl,když se jednalo o konvertovaného Žida vlastním jménem Eliazar ben Uliah,možná že i šlechtice,neb jeho tátu povýšil sám car .Tak kdyby tu někdo měl doma kusy čehosi v láku,tak to by mohl být velikánův mozek a tudíž nechť ho zašle na Správu mrtvol,oddělení diktátorů,Kreml,Moskva.

      • Lenin nemá mozek - to je u vyznavačů komunismu obvyklé, jinak by tomu rudému fašismu nemohli věřit.

        • neurážej fašismus,ten vraždil jen cizí,ne vlastní.

        • Vážený Občane. Nemusíme být právě vyznavači něčeho, co se v lidské společnosti nepovedlo, nebo co vidíme dnes úplně jinak, ale tvrdit o Uljanovovi, že neměl mozek je prostě hloupé. Omlouvám se za výraz.

          Viděl tehdejší svět jinak než ho vidíme my dnes, to jistě. Můžeme se jen domnívat, jaké by byly jeho názory, kdyby žil dnes.   

          Největší diktátoři byli lidsky pochybní jednici, ale ani Hitler, ani Stalin, tím méně Ulajnov nebyli prostě hlupáci bez mozku.
          Spíš mi tak někdy připadají ti, kteří o nich jako o lidech hloupých hovoří a píší.Jen svůj potenciál podivně využívali. 

          • Příteli Jindřichu2309 (věřím, že jsme přátelé, i když se naše názory někdy liší 🙂), pouze jsem sarkasticky reagoval na vyjádření pisatele "thraxx". Vzpomínám si ale, že jsem kdesi četl, že Leninovi byl před balzamováním vyjmut mozek, což je prý při balzamování obvyklé.

            Samozřejmě Lenin jistě nebyl hlupák, ale chtěl řešit problémy v tehdejším Rusku v duchu pochybného marxistického učení, kterému věřil. Do jaké míry se cítil být vůdcem a spasitelem a také to, že nechal popravit carskou rodinu včetně nezletilých dětí a celého služebnictva, to nechť hodnotí historici.

            To co ovšem potom udělal jeho nástupce Stalin...


            • Pokud byl Lenin chytrý,ptejme se,co chytrého udělal?Rozvrátil carský režim aby se carem stal sám,slíbil lidem práci,dal jim otroctví,slíbil svobodu,dal koncentrák,slíbil spravedlnost,dal smrt.Chybí tu někomu? Nechybí.A to že spodina očumuje jeho mrtvolu s dutou hlavou je pro něj snad ten nejhorší trest.

              Ani ve své době ho ti jeho za chytrého nepovažovali-Trockij řekl: "Byl to spíš mužik než filosof."

              Jedno vám ale povím-on tenhle Lenin měl bratra,komunistu,revolucionáře.Vypadal vlastně stejně,jen měl obrovský plnovous až na břicho.Odešel s Trockým a pak žil na Kubě.        

              • Reakce na příspěvek:

                Možná by bylo správnější napsat, že Uljanov byl vychytralý.

            • Děkuji za vysvětlení. Sarkasmus se dobře rozezná v řeči, ale v písmenech je to složitější. 

              Přeji hezký den. 

      • Mozek měl značně poničený vlivem progresívní paralýzy na základě pohlavní nemoci.
  • 😬Větší ..čovinu už ani nejde vytvořit😬

  • Jo,taky jsme to u nás měli- v  Praze na Žižkově byla lednička tam podmražovali syfilitika aby jim nezasmrádnul.Což se pak stejně stalo a Gottwald šel do pece,což měl jít už dávno.Řekl bych,že boj proti přírodě se vyhrát nedá a v Rusku očumují panáka z vosku nebo ho občas vymění za nějaký jiný exemplář sovětského člověka.Tak -Čest práci!

  • Nechci snižovat práci balzamovačů z Ruska a Číny ale zdaleka největší zkušenosti mají balzamovači z Egypta. Tam je mumií jako když nastele a dokonce egyptští "bolševici" 😀 dokázali že jejich mumie vstaly z mrtvých. Viz "dokumentární" film MUMIE a MUMIE SE VRACÍ. Takže je třeba varovat před dávnými egyptskými komunisty ohrožujícími svět.....😉

  • Přestaňte už strašit s Leninem, Stalinem a Hitlerem a radši se starejte jak odstranit ten bordel kterej je tady od plyšáku...

    • No jo to byla ta chyba "nejsme jako oni". Ti "oni" si neváží generálního pardonu a místo aby se káli a litovali svých činů, tak jen převlékli kabáty a jde se dál. Říká se, že "bývalý komunista" je totéž co "bývalý černoch."

      • A on byl někdy nějaký "generální pardon"? Pokud vím,tak o něm mluvil Sacher,že ho dát nemůže,Pak se zjistilo,co sám už zapomněl-že byl agent!Tak rychle zmizel.A dál se někomu dovolovalo,za co jiný byl ostrakizován.Takže žádný "generální pardon "nikdy nebyl. Byla jen demokracie.

      • Vidíte pane Občane, já si na rozdíl od Vás zase myslím, že ten "generální pardon" nebyla chyba.

        Že heslo "nejsme jako oni" nesmělo zůstat jen heslem. To se musí dokazovat činy. 

        Myslím, že právě v tom byla ta největší změna ve společnosti. Přestali jsme se chovat jako vlci.
        A to má přeci také svou hodnotu. Pro včerejšek, dnešek i zítřek. 

        Zásadní změnu přinese snad jen generační výměna. Jestli k lepšímu?
        Uvidíme. Když nebudeme jako oni, tak jistě

        • Asi ano. Ono se říká, že po boji je každý generálem. Také bych se stavěl proti tomu, aby ti "oni" podstoupili stejné zacházení jako sami celé půlstoletí používali proti svým i domnělým protivníkům.

          Pravdou je, že hlásání toho hesla "nejsme jako oni" vyvolalo k naší zemi úctu v celém světě. Vzpomínám si jak mi v USA i obyčejní občané, když se dověděli odkud pocházím, jak mi sdělovali, že znají jméno našeho presidenta a že Mr.Havel is a very brave man.

          Mezi nejhorší škody komunismu patří zničená morálka, čest, úcta k tradičním hodnotám, k právu. A tak stačí pár keců a slibů a ovce hned s veselým bekotem jdou ty "bývalé" volit.

          Podívejme se co máme v parlamentu, ve vládě a dokonce jako "symbol" na hradě.  A v parlamentu máme dokonce organisaci podle zákona zločinnou a opovrženíhodnou.


          • Nechtěl jsem být generálem po boji.

            Jen poukázat na to, že když se budu chovat jako darebák - tak jsem prostě darebák.

            A je jedno do jakého kabátu to darebáctví obleču. 

            Jeden z mých bývalých šéfů s oblibou říkal: "Když Ti někdo ukradne kabát, máte prů.er oba."

            Proto nejraději chodím ve svém kabátě - třeba ne nejmodernějším, třeba ne bez děr a záplat - ale nečiním prů.er sobě, ani druhým.  

            • To rčení o generálovi jsem myslel spíš na sebe.

              V tom ostatním se shodneme.

      • KIMCID

        jistě to musíš vědět máš je v rodině

    • Nikdo nestraší pouze konstatuje skutečnosti.

      Svět si musí průběžně připomínat existenci těch až neskutečných komouš.bestií a jejich zrůdných činů.

      Jak to dopadne když není lid dostatečně informován - viz výsledky voleb v česku - komouš.konfidenti zeMAN a Bureš jsou toho zářným příkladem.

      • A neskutečné demokratické bestie a jejich zrůdné činy netřeba připomínat?

  • paní šmíro dubnová,kolik bezdomovců povraždil tento zrůdný režim letos? už máte člůánky kolik lidí umrzlo na ulicích? zatímco cpete miliardy do armády,do zlodějské fotovoltaiky, na církevní pedofily,  na neziskovky? 

    • Komunismus má prý na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých. A uvádějí se i čísla mnohem vyšší, oni to totiž tovarišči tam na Sibiři nepočítali.

      • I když napíšete 600 milionů, tak to má stejnou hodnotu. Obojí je patrně mimo realitu. 😛

  • každodenní blijanec havlistické špíny ,která dobře ví že ekonomiky desítek zemí jsou terorizovány hospodářskými embargy USA fašismu, a to je pravý důvod chudoby v těch zemích , ne pár milionů korun ročně na údržbu mumie, jako v čr, 20 miliard ročně na politické neziskovky, miliardy ročně na okupace pobaltí, iráku, ale tisíce bezdomovců živoří a umírají na ulicích každý rok 


      

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit