Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pozor na škodnou v Tiscali. Zde neúnavně pracuje cenzor, který se jasně projevil jako ortodoxní vyznavač eurohujerského katechismu a nemilosrdný inkvizitor ve službách bruselských hujerů a jejich pomocníků, zrádců a kolaborantů na naší domácí půdě. Tiscali je především nepřítelem demokracie.

    • já jsem zažil "demokracii" na Seznamu.Možná tady máš špatnou zkušenost,ale jinde je to mnohem horší.Jinak máš pravdu- EU je písek v soukolí Evropy..

  • Cywe prispevek o alobalu a uz sem zase diskuteri cpou EU a buhvicojeste

  • milacekpublika

    To jsem se dozvěděl teprve nedávno, že jedna strana odráží teplo lépe než ta druhá a že když se použije ta špatná, tak to vlastně vůbec nefunguje. Možná se divíte a budu za jantara, ale fakt jsem to nevěděl. Znám sice moderní hliníkové ploty a celkově s tímto materiálem pracuji poměrně často, stejně tak se často pohybuji v kuchyni, ale tohle jsem fakticky nevěděl. 

  • hliník je podezřelý z Alzheimera,tudíž hlinílu by bylo lépe se vyhnout.Mimochodem ona je na trhu i ocelová folie,říká se jí kalící protože se v ní kalí ocelové součástky aby se neoduhličily,možná by si to měli kuchaři a hospodyňky vyzkoušet.Je dost tvrdá,ale vůbec se nopoptřebovává,co si z toho vymodelujete můžete používat jako další nádobí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit