Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tobro

    No aby ne; brutální korupce všeho druhu, vyhrožování i v pravdě jádrové vydírání. 

    Už je i známo, jak se těchto "úžasných výsledků" dosahuje. Je to tak prosté, až z toho mrazí... Někteří taky.meteorologové a "klimatologové" dělají najatým klimaalarmistům docela radost.. ;-)

  • Jako se nikdo nediví, že po zimě přichází jaro, potom léto a pak podzim, neměli bycho se pořád udivoat nad tím, že dochází i k dlouhodobým klimatickým změnám, neboť tak tomu bylo v historii Země mnohokrát. A to bez vlivu člověka. Respktujme to a místo "boje proti změnám klimatu" raději investujme do přizpůsobení se těmto změnám. Ale možná že by se na tom nedalo vyvařit tolik peněz. Těžko říct. Je fakt, že kdyby se místo oteplování ochlazovalo, bude se stejně vrážet do zateplování budov. A to ochlazování by bylo zase jistě vinou člověka, tudíž ho musíme nějak ekonomicky "potrestat".

  • Větší výkyvy v počasí nastávají častěji s nastávající klimatickou změnou - jde o pohyb planety kolem Slunce. Nejde o antropogenní vliv na klima. A tak bude více například přívalových dešťů, suchých období, holomrazů, nemrazivého počasí v zimě, v zimě místo sněhových nadílek dešťů, a dostaví se i velké sněhové nadílky. Lidové pranostiky o počasí neplatí už léta. Avšak platí moudro babičky: to máte za to, že se nemodlíte...

    • Pod to bych se podepsal, pane kolego.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit