Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan starosta je asi úplně mimo mísu, tady nikdy nešlo o žádné reformy, za rok se utratí ohromné peníze za dálnice, které by mohli být pozlacené jak jsou předražené, ale lidem se musí utahovat opasky, o ostatních veřejných zakázkách radši ani nemluvit a mi nemáme na důchody???
  • Levice by to, co zbylo také rozkradla, mají v tom dlouholetou praxi. *12* *16* *11*
  • Píšeš tady o reformách které měly být provedeny v roce 2000, a nedochází ti že v tomto roce byl majetek státu proti dnešku obrovský.
    • Když byl majetek tak obrovský,proč tehdejší vláda nadělala tolik dluhů (cc400 miliard),které popírá ale statistika je neuprosná. Měl by jsi zapojit trochu mozek a paměť.Ano v roce 2000.ale v roce 2005 jsme měli dluhy a ne majetek. To je to co po tehdejší vládě zbylo. V roce 2000,ale tehdejší vláda jak píši konstatovala,že se musí urychleně začít provádět reformy,ke kterým se spožděním nusíme přistupovat. Prosím přečti si příspěvek který kritizuješ,je o něčem úplně jiném,než o čem píšeš. Bereš si asi příklad z některých politiků,kteří nikdy neodpoví na otázku,ale převedou to na tema,které jim vyhovuje.Jsem snad hloupý protže si něco pamatuji a to je podle určitých názorů trestné. Neumím žít jen dnešním dnem.
  • Ptej se ty voe proč ty bolavé reformy jsou, protože se biliony rozkradly, jak může být takový tupec starostou, nepochopitelné.
  • Znovu opakuji: Tato pravicová vláda musí vládnout celé volební období, aby všichni
    pochopili, co to je za banda zlodějů!
  • nechci se opakovat, ale znovu řikám, počkejte si na skutečnej dopad reforem, jako bude zdražení léků, jízdnýho, návštěvy u doktora, placení služeb a v ohledu k tomu zastavení růstu platů a důchodů, dřív nemá cena povykovat
    • Není na co čekat!!! Už je to nyní neúnosné!
  • Tady jde jen o udržení koryt a beztrestnosti, Ale to se dá během několika okamžiků změnit a doživotní imunitu zrušit i zpětně.
  • Vláda opět za pomoci přeběhlíků s VV, ustála své posty. Co je to za vládu ,která stále musí někde hledat pomoc? Dvakrát u našeho hradního pána a tady se není čemu divit,neboť ten pochází se stejné líhně zlodějů a kmotrů. Pan starosta mluví samozřejmě jako všichni ti zloději,co mají strach z levice a nedej bože ,aby se k moci dostali komunisté ,co pane starosto? To by byl mazec,to by se vám třásly prdelky.
    • Vám se bude líbit politika socialistů,kteří v roce 2000 prohlásili,že reformy (penzijní,zdravotní,atd) jsou nutné udělat co nejrychleji,aby nedošlo ke kolapsu. Tyto reformy měli ve svých třech volebních programech,dvou vládních programech,ale ze strachu o svá koryta je nezačali,neboť by jste na něnadávali tak jako nadáváte této vládě. Tato vláda byla ta,která se snaží tyto reformy udělat. Když tomu nerozumíte,tak se raději zdržte komentářů.
  • Pan starosta vůbec nepochopil, že nejde o bolavé reformy, ale o zlodějnu a korupci vlády a ODS §§§ !Zřejmě je to také modrý kmotr ? A novinář co to napsal je Užitečný diot.
    • Vám se bude líbit politika socialistů,kteří v roce 2000 prohlásili,že reformy (penzijní,zdravotní,atd) jsou nutné udělat co nejrychleji,aby nedošlo ke kolapsu. Tyto reformy měli ve svých třech volebních programech,dvou vládních programech,ale ze strachu o svá koryta je nezačali,neboť by jste na něnadávali tak jako nadáváte této vládě. Tato vláda byla ta,která se snaží tyto reformy udělat. Když tomu nerozumíte,tak se raději zdržte komentářů. Pan starosta bohužel ví o čem mluví.kdežto vaše příspěvky jsou jen voláním s otevřenou rukou (ber kde ber).
  • Pan Starosta si dělá úplně zbytečné starosti !!! Jestli se mu v noci něco zdálo, tak to nemusí vydávat za jasnou budoucnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit