Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • však on jich strýček sam nenechá padnout,bude je dál vyzbrojovat a cvičit,vždyť je to jejich dítě
    • Soudruh jura používá slovník z padesátých let minulého století a jeho myšlení tomu zjevně také odpovídá.
    • přesně tak *15* *15* *15* *15*
  • Pomalý zabiják IS, ale rychlejší pro některé země.
    IS ducha nezabijete, duch se nedá zabít, protože ho nevidíte.
    Zabiják, který je vycvičen se nedá změnit, je to jeho práce.
    Kdo jednou začne zabíjet, bude zabíjet i jenom za potravu pokud sám nebude zabit, člověk je horší než zvíře.
    Zvíře zabije na svou obranu a nebo protože má hlad.
    Proto říkám, nikdy IS se nedá porazit. Jedině vyhladit ze zemského povrchu.
    • Presne je to obrovske mnozstvi lidi dusevne zmrzacene nikdy jiz nebudou "lidmi" bude trvat nekolk generaci nez se tohohle svinstva planeta zbavi
      • Ehm, ta "finanční motivace" taky není k zahození, že? V průměru 1200 dolarů měsíčně...a ještě nějaké ta sexuální otrokyně navrch...to osloví mnohé rozumu mdlého.
  • V rámci pojmosloví nejde o "bojovníky", ale jen a pouze vraždící teroristy!
  • Bitva o Deir Ezzor – krvavá lázeň pokračuje.Tato bitva zásadního významu je stranou hlavních zpráv ze Syrie. Jedná se o obrannou operaci, kdy SAA brání město Dier ez-Zur s přilehlou leteckou základnou. Obraně velí legendární generál Ysam Zahrudin. Důvod, proč se toto město se základnou snaží ISIS bez ohledu na ztráty dobít je ten, že se jedná o poslední město s funkční leteckou základnou pod kontrolou SAA na trase mezi Írákem a hlavní základnou ISIS v Sýrii – Al-Raqqah. Blokuje tak teroristům volný pohyb mezi oběma státy.V sobotu využili teroristé písečné bouře a tisíce jich zaútočilo ze všech stran na tuto poslední enklávu vládních vojsk. Ze začátku dosáhli značných úspěchů. Bohužel mezi tyto „úspěchy“ se řadí i povraždění několika stovek civilistů a únos několika dalších stovek. 20.1.2016, přešla SAA do protiútoku a získala zpět téměř veškeré území, které ztratila v počátečních dnech teroristického útoku. Ztráty na obou stranách dosahují stovek vojáků jen za několik posledních dní. Za posledních několik měsíců jdou ztráty, zejména na straně teroristů do mnoha tisíců. Bitva o Deir Ezzor, která eskaluje v posledních měsících, je nejkrvavější bitvou od začátku války v Sýrii.
  • Nízká cena ropy je pomalým zabijákem IS. Musel snížit platy bojovníků na polovinu..Čteno mezi řádky..Není se co radovat..,protože to samé rozhoupe logicky i tu tzv. druhou stranu vah..s tím, že ti všichni co na tom nějak vydělávají i s těmi, co se na tom samozřejmě parazitně vezou, tedy i "politikové"..a je už jedno jestli to jsou Arabové, USA, Rusi či Číňané..budou, či spíše už nyní jistě hledají, kde uniklé zisky, co měly dosud najít jinde..s cílem, že to nakonec zcela jistě zaplatí, či jinak v něčem a nějak nahradí "koncový zákazník", tedy opět lidi, včetně lidí v Evropě..Ti bohatí, mocní a nenažraní, to ze svého jistě platit nebudou ani omylem i kdyby měli své, vlastní lidi sedřít doslova z kůže a zdražit všechno i všechny a z lidí udělat akorát tupé, vazalské stádo, které se bude jednou učit trávu žrát a vlastní močku pít, pokud si to lidi nechají líbit a to bez rozdílu rasy, náboženství i barvy pleti, protože jde vidět, že nakonec i tomu IS jde taky jen a hlavně o ty prachy a moc člověka nad jiným, otupělým, vystrašeným i poníženým člověkem sraženým na kolena, aby se dal lépe ovládat i když to maskuje "spravedlivou a jedině správnou vírou"..Jednou si i ti muslimové budou muset udělat se svými "pány" pořádek až pochopí, že byli a jsou akorát za věřící ovce, kteří jsou taky okrádání o všechno to co jim patří a jejich "páni" jim to vyloženě kradou před očima a ještě jim dokonce vyhrožují smrtí..
  • Tak už i zločinecká organizace Islámský stát se stává rozpočtově odpovědnější. Kalouskovy rozpočtově odpovědné ideje zabírají i u zločinného spolčení.
  • To :Já
    Na které straně stojí Pavel? Na straně NATO. Co má dělat Rusko?
    Moskva se obává konfliktu v Černém moři a připravuje odpověď na plány NATO.Rusko v roce 2016 upevní svoji vojenskou sílu nejen na západním směru, v Arktidě a na Dálném východě. Nová vojenská infrastruktura vznikne a značné množství moderních zbraní bude nasazeno v oblasti Černého moře a Kavkazu.Jak je zřejmé, jsou tato zadání vyvolána posilováním moci NATO a ukrajinskými vojenskými plány v těchto oblastech. Jak známo, v roce 2015 byly válečné lodě USA, Kanady, Francie a dalších zemí NATO na principu rotace přítomny v Černém moři téměř neustále. Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg opakovaně zdůraznil, že „posílení sil rychlé reakce a zvýšení jejich přítomnosti v oblasti je reakcí na ruské aktivity na Ukrajině a v Gruzii“.Před dvěma dny se na internetových stránkách rumunské vlády objevil dokument, v němž se uvádí, že vojenské úřady této země zahájí dialog s partnery v NATO týkající se zřízení spojenecké flotily v Černém moři. Součástí nové flotily mohou být lodě válečného námořnictva USA,Turecka, Německa a Itálie. Co mají tedy Rusové dělat?
    • Co mají Rusové dělat? Vzdělávat se, pracovat, zvelebovat svou zemi. Jenomže ta líná fašistická pakáž dává přednost loupeživým nájezdům a zotročování jiných.
      • https://mail.centrum.cz/download.php?msg_id=000000009ced0001500801d74085&idx=5&filename=TRANSSIB.pps&r=77.82435317058116
  • NATO neustále Rusku vyhrožuje a svá vojska přibližuje co nejblíž k Ruským hranicím. Takže válečné napětí eskaluje. A NATO se má asi čeho obávat.
    Do bojové sestavy byly zařazeny raketonosné čluny Serpuchov a Zelené údolí, které mají ve výzbroji křídlaté rakety Kalibr-NK (s dosahem až 3 tisíce km). Podobnou výzbroj mají nové dieselelektrické ponorky flotily Novorossijsk a Rostov na Donu.Vysoká účinnost těchto raket byla prokázána během bombardování pozic bojovníků Islámského státu v Sýrii. Musel ji ocenit i Pentagon: ve zprávě velení námořní rozvědky Spojených států (Office of Naval Intelligence – ONI) se uvádí, že trend Ruska umísťovat rakety dlouhého doletu na malá plavidla „představuje pro vojenské námořnictvo USA a jejich spojenců nové problémy“.Další problém pro NATO představuje ruské vojenské letectvo. Podle informací tiskového oddělení Jižního vojenského okruhu jsou nyní letecké pluky dislokované v Rostovské oblasti a na Kubáni doplňovány moderními bojovými letouny (stíhacími letadly a stíhacími bombardéry) Su-30SM, Su-24M, Su-34 – a také bitevníky SU-25SM, vojenskými vrtulníky Mi-8AMTŠ Terminátor (u nás známými pod exportním označením Mi-171Š; pozn. překl.), bitevními vrtulníky Mi-28N Noční lovec a Mi-35 Krokodýl. No a to je pouze reakce na rozpínavost NATO.
  • Rudej imbecil Červenáček tu o5 ventiluje svoji debilitu, cháchá!!!
    YEAH !!!
    • nevšímej si ho, pražská kavárna jen trošku provokuje *3*
      • dík, chceš se líbat ?? *14*
        • můžeš mi políbit zadel *12* *16* *12* *16*
        • ne promiň mám ženu a děti
          • jsem Novorosijec *10*
            • Chceme-li zničit národ, musíme nejprve zničit jeho morálku a padne nám do klína jako zralé ovoce.Užitečni idioti se poperou, aby nám dodali i provaz, na kterém je poté pověsíme.Jsme antivlastenci. *12* *16*
  • Většinu obyvatel ČR prozměnu likviduje laciný plyn který je na cenách z roku 2003 tedy 9,5 kč za m3. Ne jako loni za 16,80 *1* *1* *1* *1*

    Jesli ono by nebylo od věci kouknout se do vlastního talíře a nečumět do cizího. *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit