Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Lidé v lednu zběsile pátrali po informacích ve snaze rozhodnout se, zda očkování podstoupit"

    .

    Jo přímo zběsile, jo? Ono je naprosto nenormální, když lidé hledají informace k tomu, co může ohrozit jejich životy a zdraví nebo zda je to neohrozí?

    Prostě se mají nechat naočkovat a nic nevyhledávat. To jsou správní občané. Nepochybují, věří, jsou disciplinovaní! Takové společnost potřebuje! 

  • Janak, proč nepředají dokumentaci, když je to tak účinné? Prověření na 2 000 lidech, není to výsměch z medicinského hlediska? Tak se nediv odborníkům.  Proč se s tím nenechal naočkovat celý Hrad a hlavně s. Bureš, když to tak propagují?

  •   Nedůvěra k vakcině Sputnik V a pečlivé provádění testů, včetně klinických studií na dobrovolnících (okolo 2.000 ldí ) před povolením používat také tuto vakcinu v praxi,                  musí být nepodkročitelnou podmínkou uvedení této vakciny do medicinské praxe!  

    Stejně ovšem byla testována účinnost i ostatních vakcin:

    Vakcína - účinnost .....proti B1.1.7"Brigita"...proti mutaciE484K   

     AstraZeneca........................62 - 70%.........................20-50%    

    Pfizer/BioNTech..................90 - 94%..........................nižší                 

    Moderna....................................94%............................nižší            

    Johnson&Johnson.............66 - 72%............................57%             

    SputnikV - od 16.3.2021.........91,6%.........................59,6%

    • A problematiku "srážení krve" při použití některých vakcín je

      nutno posuzovat komplexně. Zvláště, když k tomuto dochází 

      převážně u žen. 

      S tímto se setkáváme i u některých typů perorální antikoncepce,

      je tedy otázka, zda "postižení" jedinci neužívali preparáty na bázi

      steroidních hormonů - antikoncepci u žen a steroidy na růst svalů

      u mužů - i když i u žen jsem se s tímto fenomenem setkal...  

  • gaheris

    Víte co? Běžte se vyastrovat a vyzenekovat! To bych musel ztratit zravej rozum abych tomu sajrajtu věřil!

    • To je Vaše věc . . . 

  • Vzpomínám, jak jsem kdysi ve škole, poslouchal učitele, který nám vysvětloval, jak v kapitalistických zemích lidé trpí, jsou tam bezdomovci, honba za penězi, teror. Jak v rozvojových zemích lidé trpí nedostatkem jídla a pitné vody. Jak u nás někteří zaprodanci kapitalismu lžou a pomlouvají naše dokonalé zřízení a jak prolhaná vysílačka Svobodná Evropa šíří dezinformace. A jak si můžeme svobodně volit strany Komunistickou a Lidovou, které o nás a za nás vše vyřeší a rozhodnou.  A tehdy mi došlo, jaké mám štěstí, že žiju v dokonalé bezpečné socialistické zemi chráněné Varšavskou Smlouvou. 

    Pak přišel listopad 89 a já viděl, že vše, v čem jsme žili, byla netušená lež. A měl jsem opět radost, že konečně tentokrát už jistě žiju v nejdokonalejším spravedlivém kapitalistickém režimu, kde máme zajištěno bezpečí díky NATO a blahobyt a jak lidé všude jinde mimo kapitalistické státy nezměrně trpí. A jak nám tady mainstream říká pravdu. A jak tady komunističtí agenti  lžou, a promoskevské a pročínské štvavé servery dezinformují.  A jak máme skoro stovku stran (které my nestraníci musíme živit) a jak tyto strany za nás a o nás moudře rozhodují. 

    A tak napjatě čekám, kdy přijde další "listopad" abych se dověděl, že pro změnu současný režim je ve skutečnosti postaven na lži, diktatuře a tyranii a jak ten zítřejší režim bude "stoprocentně nejlepší ze všech". 

    • Pane Realisto, jste dost moudrý muž na to, abyste čekal, až Vám bude někdo něco povídat. Sám dobře víte, kde a v čem žijeme.

      Je mi docela líto, že lidi, kteří běhali po světě s trikolórami snad i u zadnice, potom zaprodali všechno za co cinkali a dneska, kdyby pan Havel měl možnost pronést novoroční projev, asi by začínal stejně: "Naše země nevzkvétá... ( a vůbec ne jenom kvůli kovidu)

    • gaheris

      Raduj se dál, dobrým si neuškodíš!

    • Žijeme ve svobodné demokratické zemi patřící do euroatlantické civilisace. Bohužel, mnozí "bývalí" jenom převlékli kabáty, schovali rudou knížku "nadčlověka" (co kdyby se někdy hodila) a jede se dál. On totiž "bývalý" komunista je totéž co "bývalý" černoch. Takže to bude ještě chvíli trvat než se podaří napravit ty škody napáchané komunismem.

      Tak pokud se pisateli nelíbí, že po víc jak půlstoletí "budování" nejprve "hnědého" socialismu, na což navázalo budování "rudého" socialismu se opět pomalu navracíme k tradičním evropským hodnotám naší země, může se odstěhovat směrem na východ, kde stále mají "rudý" socialismus nebo ještě dál, kde mají "žlutý" socialismus.

      • Jasně, za všechno špatné dnes mohou komunisti. A to se bude opakovat i za dalších 30,50, 100 let, že? 

        A komu se zde nelíbí, může se odstěhovat jinam? To je pravda. Nepamatujete jestli to lidem poradil Minář na Letné?


        Ukazujete východní socialismus, ale co se děje v USA, a přichází sem, tomu říkáte jak? Neomarxismus? Ten vám nevadí, soudruhu? 

      • mun.go

        Není to tak úplně pravda. Jsme Slované, a navíc vklíněni do nitra Germánie - což je euroatlantické civilizaci trnem v oku. Euroatlantická civilizace hlásá, že právní řád, základní svobody a lidská práva tvoří hodnotový systém, z něhož vyplývají orien­tační normy určující, jak máme jednat - což vyjadřuje například charta OSN:

        Článek I (1.) Udržovat mezinárodní mír a bezpečnost a za tím účelem konat účinná kolektivní opatření, aby se předešlo a odstranilo ohrožení míru a byly potlačeny útočné činy nebo jiná porušeni míru a aby pokojnými prostředky a ve shodě se zásadami spravedlnosti a mezinárodního práva bylo dosaženo úpravy nebo řešení těch mezinárodních sporů nebo situací, které by mohly vést k porušení míru; (2.) Rozvíjet mezi národy přátelské vztahy, založené na úctě k zásadě rovnoprávnosti a sebeurčení národů, a činit jiná vhodná opatření k posílení světového míru;

        Článek II: Organizace spojených národů a její členové, jdouce za cíli prohlášenými v článku 1, jsou povinni jednat podle těchto zásad:  (1.) Organizace je založena na zásadě svrchované rovnosti všech svých členů. (2.) Všichni členové plní poctivě závazky, které převzali podle této Charty, aby si tak všichni společně zajistili práva a výhody z členství plynoucí. (3.) Všichni členové řeší své mezinárodní spory pokojnými prostředky tak, aby ani mezinárodní mír a bezpečnost, ani spravedlnost nebyly ohrožovány. (4.) Všichni členové se vystřihají ve svých mezinárodních stycích hrozby silou nebo použíti síly jak proti územní celistvosti nebo politické nezávislosti kteréhokoli státu, tak jakýmkoli jiným způsobem neslučitelným s cíli Organizace spojených národů.

        Vedoucí zámořská velmoc euroatlantické civilizace nesčíslněkrát dokázala, že proklamovanými zásadami se nehodlá řídit. Postupně se euroatlantická forma demokracie proměňuje v oligokracii )* , které jde o především o přístup ke zdrojům a jejich využívání. 

        )* Oligokracie / oligarchie: nedemokratická forma vlády menšiny (elit), ve které má politickou moc v rukou pouze hrstka prominentních osob (nejčastěji byrokraticko - armádně zorganizovaní příslušníci nejbohatší vrstvy ((spolu)majitelé) s politickým vlivem) téměř bez jakékoliv kontroly společnosti. 

      • Pane Občane, neztrapňujte se prosím, omýlanými agitkami.

        A strčte si laskavě za klobouček tu Vaší "svobodnou demokracii patřící do euroatlantické civilisace."

        Plné přetvářky lži a násilí vůči individuálním názorům. Poplatné diktátu menšin a absorbující zločince z Blízkého východu, adorující sexuální menšiny atd.

        A pokud se Vám to nelíbí můžete se odstěhovat někam na západ, kde bují daleko horší levicový militantní zvulgarizovaný marxismus, než si snad chcete sám představit.  Děkuji Vám. 

      • Dnes jsi ještě nesplnil normu v té tvojí tupé agitaci? To děláš chybu......tvůj řídící důstojník tě setře a nebudou love.....😉

  • A co taková pravdivá informace, že pokud nebudete sedět doma, nebo nosit roušku, zabijete někoho kovidem? Taky to má pravdivý základ, ale pravděpodobnost mizivá. Ovšem argument pro některé  to je čím dál větší. 

    • gaheris

      Vyrobím si kovid jako řemen, klacek pobiju hřebíkama a to by bylo abych nějakýho vola nemajznul po palici!

  • Nedávno jsem v TV slyšel skvělý příspěvek: Kdyby se všechny pravdy, tvrzené v médiích (všech!!!) daly dohromady, výsledek by byl NULA. Vše by se vzájemně popřelo. A za to mohou pouze a pouze MÉDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • gaheris

      Media, odvozeno od slova mazat med kolem huby! To už ví každej Pepek Vyskoč!

  • Zrovna u toho SARS 2.0 (-Covid 19) globálně šířila dezinformace i média a dodnes se nepřipouští jiný názor .Sakra už někdo našel toho luskouna nebo netopýra č.0 , ok někteří jsou sněděni , ale příroda nikdy nevytváří jedince ,tak snad omylem nedělají baštu jen z těch co mají koronáč 😎 (asi mají lepší chuť)

    • No tak ty budeš převeliký mudrc. To vy tam v živočišné výrobě jste všichni takové hlavy?

      • 😎

  • Dobrý titulek. "Lhaní skrze pravdu" - zcela běžná metoda žurnalistické propagandy závislé na zadání "deep state" korporací, o tzv. mediích veřejné služby ani nemluvě. 

  • Dobrý titulek. "Lhaní skrze pravdu" - zcela běžná metoda žurnalistické propagandy závislé na zadání "deep state" korporací, o tzv. mediích veřejné služby ani nemluvě. 

    • lhaní skrze pravdu , tak to by nevymyslel ani😇 , asi budeme muset říkat pravdu skrze pravdu nebo lhaní skrze lež . 

       "NXOR"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit