Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak trošku se bojím, že lichva tady i přes tento zákon pořád zůstane. Takovéto společnosti se přecejen vždycky dokáží situaci přizpůsobit. Nedávno jsem podezřelý inzerát na poskytovatele půjček viděl, takže jsem toho názoru, že se opravdu nic nezměnilo.

  • ...Sice až po tak dlouhé době, ale přeci!!!...
    ...Doufám, že to bude co nejdříve!!!...Lichva se v naší zemi rozrostla jako plevel a nebude to vůbec jednoduché tento zákon ukotvit, protože spousta lidí a i banky nebudou tomu nakloněny a je jednoduché si domyslet proč.Těmto liodem, kteří budou pracovat na této nelehké záležitosti držím moc a moc pěsti!!! ...


    .
  • No to brzy, po více než 25 letech...

    Trapný...
  • Zase vymejslej slozitosti, ktery k nicemu nebudoua nic nevyresi. Pritom by stacil jednoduchy zakon jakokoliv pujcka dluh vcetne uroku a exekutorskych poplatku muze cinit maximalne trojnasobek pujcene/dluzne castky, pak by nikdo nemohl z dluzne 500,- z nekoho udelat bezdomovce exekuci na statisice. Nojo ale to by bylo moc jednoduche a sposta darmozroutu by prisla o s ve BEZPRACNE prijmy!!!!
  • Kdyby ČR neměla pomalu nejnižší mzdy z celé EU nemusel by si občan
    půjčovat peníze. Nemakačenka na sociálních dávkách berou často větší peníze než
    pracující - to je ostuda!!
    • To je zájem zahraničních vlastníků ožebračovat obyvatelstvo české kotliny a vytvořit vazalské vztahy. Kdyby se vláda ozadlužování starala dříve, nemohly by být tak vysoké úniky ze státního rozpočtu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit