Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Okamžitě opravit titulek! .. Žádní lidé, ale zpovykaní hlupáci s červenými kartičkami v rukách /někteří dobře placení/!
  • Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění
  • "Lidé chtětí...." Tiscali, Tiscali korektor pořád nic? Seriózní plátek přece nezaměstnává dyslektiky, nebo jó???
  • nemám ho rád, jen se nebojí říci nahlas to, co ostatní jen špitají. *3*
  • Když se podíváte na tu kebabovou fb iniciativu, tak tam najdete ty samá jména, která svolávala mlaďochy přes fb do boje proti Zemanovi s červenými kartičkami. Zase je to řízená akce pražské kavárny a TOP09 skrze nastrčené mladé užitečné idioty, tentokrát namířena proti Okamurovi.
  • To bude pravda, ze je to cenzor, protoze jako "naaahodou" ma clovek najednou potize s nickem, kdyz se to teckovi v diskusi zrovna hodi a potom se veci zase naaahodou uvedou do puvodniho stavu. Neuveritelne, jaci ubozaci v redakci sedi.
  • A hlavně cenzorem!
  • Vemte si svůj kebab a táhněte odsud, chceme tu mít klid a ne se navzájem střílet .Už tak se lidi mezi ssebou nemají rádi a ještě se mezi nás bude cpát ta líná verbež. Okamura má pravdu *16*
  • Bude to jako v době, kdy křižáci "vyváželi" křesťanství do arabských států. Hezky je tam přivítali, mnoho arabských panovníků brojilo za práva kžesťanů, nikdo proti nim nebojoval a.......aproč vlastně ti křižáci odtamtud odešli? *1*
  • Jo, jen bojujte za obranu muslimů. Bojujte za jejich práva. Ono se vám to v "dobrém" vrátí. *1*
  • Do USA navezli černochy a nyní vidíme ve filmech jako hrdiny, nejchytřejší, nejsilnější a vždy vedoucí černochy, prezidentem je černoch. Nic proti tomu ale stejně to dopadne s muslimi v Evropě. Jinak volím Okamuru.
  • Oni ti opicani asi chteji, aby to tu vypadalo jako ve Francii a proto bojuji za multikulti obohaceni. To, ze jsou to mentalove a paka uz netreba psat. Vetsi pako je jenom tecka, ale toho nepocitam, jelikoz je to pacient chranenej statem. *1* *1*
  • To je v pořádku, ať se kebabem nacpou třeba k prasknutí - za své. Ale ať své jídlo nevydávají za "boj proti Okamurovi", který jen vyjádřil pocity nemalé části české populace.

    Stejně mám pocit, že celou tu akci vyvolali prodavači kebabu, aby si zvýšili tržby - a český ovčánek jim na to skočil. *3*
  • Nebylo by lepší, místo cpaní se kebabem a kecáním o povinosti usidlovat tady imigranty ze zemí, z kterých Američané (z USA) a jejich vlezdoprdelky udělali místa, kde se nedá žít, zkusit donutit naše politiky, aby se zasadili (třeba pod pohrůžkou vystoupení z EU) o to, domluvit se muslimy, že pro začátek po sobě nebudeme střílet? A když po nás někdo bude chtít opak, tak si střelíme, ale na něho.
  • Ano. Takový jsem demokrat blbečku!
  • Platí to poplatníci z USA. Jim pak to zaplatíme i s úrokem my. Je to zřejmě jedna z forem boje proti rozpínavosti RUska.
    Volit ale budu také p. Okamuru!
  • Domnívám se, že pojídat kebab na protest proti pravdě budou jenom islamští exilanti a cáklí eurohujeři, kterým nic nedochází a kecají, jenom aby byli viděni.
  • Děkuji za dobré zprávy. Vlastním stánky KEBAB-LANDE a prosil bych o sdělení kolik kusů té internetové komunity příjde, abych objednal dost surovin, abyc nemusel jako surovinu využívat kolem kolem pobíhající pejsky a kočičky. Trhalo by mně to srdce, protože mám pejsky i kočičky rád, ne však na talíři, ale kšeft je kšeft a v nouzi si podnikatel musí umět pomoct. A taky co si budem povídat, co je dobré pro kšeft, je dobré pro KEBAB-LANDE a státní pokladnu (i když pro tu míň, nenutíme zákazníky aby vyžadovali účtenky). Sem tam nějaké jméno některého z facebookovníků by také něškodilo. Použili bychom ho v reklamní kampani na náš VÝTEČNÝ KEBAB, zaručeně jen s povoleným obsahem psího nebo kočičího masa. Zn.: Padouch nebo hrdina, všichni, ale opravdu všichni, jedna rodina.
  • Osobně si myslím, že kebab za to opravdu jako jídlo nemůže Ale, co je tragičtější, že se Evropa již celá léta nečině kouká na to, jak Evropu zaplavují tisíce a miliony přistěhovaleckých muslimů, kteří se nehodlají asimilovat (přizpůsobit) evropským tradicím a zvyklostem... (Doporučuji každému, ať shlédne na Youtube-film Fitna, kde je jasně ukázaná pravá tvář Koránu...) Ba naopak chtějí čím dál více svých výhod, svých mešit, na úkor tradičním křesťanským hodnotám... Nevím o tom, že by například křesťané mohli "beztrestně" jen tak si postavit kostel například v Alžíru, Jemenu, Egyptě apod. v ortodoxních muslimských destinacích... Zde jsou krutě pronásledováni a my se máme koukat, jak v Evropě jen tak vtrhnou do redakce novin a zmasakrují novináře? Jak je vidět, oni jakoukoli satiru na svého Mohameda krutě trestají. V celém Koránu jsou stovky veršů-súr, propagující násilí- na ženách, na nemuslimech, jinověrcích, ateistech, homosexuálech apod...Islámský stát nastolil nejkrutější formu konverze k islámu v jeho ranné fázi 7. století, která je naprosto neslučitelná s dnešním pojetím moderního fungování světa... A k tomu jim ještě pomáhají mladí naivní muslimové z Evropy, kteří buďto neví, anebo nechtějí vědět, co je v Sýrii (Iráku) čeká za vymývání mozků... A potom již není cesty zpátky... Měla by být zavedena databáze mladých teroristů, kteří , jakmile odejdou, již by se jim nemělo podařit se vrátit do země, odkud utekli vraždit nevinné civilisty... *12* *8* *7*
  • Osobně si myslím, že kebab za to opravdu jako jídlo nemůže *3* *1* Ale, co je tragičtější, že se Evropa již celá léta nečině kouká na to, jak Evropu zaplavují tisíce a miliony přistěhovaleckých muslimů, kteří se nehodlají asimilovat (přizpůsobit) evropským tradicím a zvyklostem... (Doporučuji každému, ať shlédne na Youtube-film Fitna, kde je jasně ukázaná pravá tvář Koránu...) Ba naopak chtějí čím dál více svých výhod, svých mešit, na úkor tradičním křesťanským hodnotám... Nevím o tom, že by například křesťané mohli "beztrestně" jen tak si postavit kostel například v Alžíru, Jemenu, Egyptě apod. v ortodoxních muslimských destinacích... Zde jsou krutě pronásledováni a my se máme koukat, jak v Evropě jen tak vtrhnou do redakce novin a zmasakrují novináře? Jak je vidět, oni jakoukoli satiru na svého Mohameda krutě trestají. V celém Koránu jsou stovky veršů-súr, propagující násilí- na ženách, na nemuslimech, jinověrcích, ateistech, homosexuálech apod...Islámský stát nastolil nejkrutější formu konverze k islámu v jeho ranné fázi 7. století, která je naprosto neslučitelná s dnešním pojetím moderního fungování světa... A k tomu jim ještě pomáhají mladí naivní muslimové z Evropy, kteří buďto neví, anebo nechtějí vědět, co je v Sýrii (Iráku) čeká za vymývání mozků... A potom již není cesty zpátky... Měla by být zavedena databáze mladých teroristů, kteří , jakmile odejdou, již by se jim nemělo podařit se vrátit do země, odkud utekli vraždit nevinné civilisty... *8* *7* *9* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit