Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víte co? Já jsem hrozně dlouho hledal, kde koupit opravdu kvalitní autokomsetiku a nakonec jsem objevil značku https://www.halbich.cz/korrek/ , kterou také z tohoto obchodu beru. Za mě je to doslova pecka, jak dobře dokáže autokmsetika fungovat. 

  • Také máme koupené nové auto, kde jsem si ještě speciálně připlácel za lak na autě. Můžete mi prosím někdo poradit, jak vybrat kvalitní autokosmetiku pro správnou ochranu laku auta? 

  • Nová auta jsou zbytečně drahá a moc chytrá :-D . Mně stačí, když ho nastartuju a dojedu s ním, kam potřebuju. Víc toho od něj nepotřebuju. všechny ty funkce a vymoženosti mi přijdou zbytečné. Je to jen rozcapování lidí, nic víc. Ale ať si platí, když chtějí. My máme levný i provoz auta. Manžel si objednává věci na auto z https://www.intercars.cz/jsem-motorista/ a spolu s kamarádem mechanikem všechno opraví.

  • Musíte to právě nechat udělat profíky, od kterých dostanete i kartičku o atestu. Mám aute dělané od https://www.foliaset.cz/tonovani-skel Opravdu perfektní práce. 

  • Proto mě to právě zajímá, jestli potom není v autě takové vedro, tak je to super. Vůbec nevím jak se to řeší pak na technické a jak moc se může auto nechat zatmavit. Nerada bych pak měla nějaké problémy. 

  • Tónování skel je pro mě u auta nutnost. Jednak pak v autě není takové vedro a na druhou stranu člověka tolik neunavuje sluníčko. Ideální je však to nechat udělat někoho, kdo vám na to dá atest .

  • Nám už by mělo nové auto dorazit během pár týdnů. Řešíme teď s manželem, zda na auto nechat lepit ochrannou fólii a případně i tónovat skla. Je to vhodné na nové auto? 

  • To už je pomalu jak za bolševika. Pamatuji si historky, které mi říkal táta, že na nové auto člověk mohl v té době čekat klidně i 3 roky. Sám takto musel čekat na Favorita. Je ovšem pravda, že s tím autem pak jezdil skoro 15 let. Velice si ho vážil a náležitě se o něj i staral. Dokonce mu za něj pak jeden výkup aut v Plzni nabídl i poměrně dost peněz, protože sehnat právě Favorita v tak dobrém stavu je v dnešní době vzácnost. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit