Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další důkaz toho, že dneska ve vedoucích funkcích včetně politických jsou zbohatlíci a pseudomanažeři, kteří výmýšlejí bez jakékoli odpovědnosti kraviny jako se solárním byznysem a když se utnou, tak se nic neděje. Zákony v této zemi jsou stavěny vždy na míru bohatým lidem, ale ve spoustě případů to v kombinaci s politickým diletantsvím nevychází. Když zvednuli daň nafty, tak se jim každej na tu českou vyprdne. Když zavedou nadstandart, tak se jim na to taky každej vykašle. Myslet si že nadstandart umožní, aby bohatí nacpali více peněz do systému je nehorázná kravina. Tahle země nikdy nestála na ničem jiném než na pracující vrstvě. Myslet si že nějaký kravaťák s deseti tituly z Plzně tuto zemi spasí je bláhové. Za chvíli se nebude řešit standart nadstandart, budeme si prostě platit všechno a stejně platit pojištění, protože je pro chod společnosti nezbytně nutné dotovat tyto nic nevytvářející pseudomanažery, kteří jsou jen zátěží pro společnost.
  • Já se domnívám,že ti političtí lumpové,kteří mají podíl na zbídačení této země,po absolvování přátelského pokecu s katem,na katovské mučírně,už žádný další nadstandart potřebovat nebudou.
  • Je velice pravděpodobné,že brzo půjdou ty nadstandarty všechny na katovské mučírny.Se zdůvodněním,že tam katé nadstandartně léčí všechny lumpy,co nahrabali z lumpáren.Těm,kteří na nadstandart nemají,to určite vadit nebude.A to je většina národa.
  • proč by si žena nemohla zaplatit nadstandart u porodu -císaře.petře paroubkové vyklidili oddělení a měla v nadstandartu vše i toho císaře.
  • když platím daně nač nadstandard ? další peníze pro pár Zkurvenejch parchantů v pojištovnách, Postřílet !!!!!
  • ... nadstandard je jednolůžkový pokoj, víc nic ... mobil mám (tenkrát před 50 lety byl telefon na pokoji něco) TV nepotřebuji mám sebou NB, tak snad jenom nějaký příplatek na elektřinu ... dieta je daná, zbytek koupím v kantýně, ložní prádlo pro všechny stejné ... snad jenom by mohl být nadstandard ... kvalitní personál a schopní lékaři a to je vám fuk, když vás srazí auto, tak budete rád, že vás odvezou kamkoliv. Leda, že by byl nadstandard, že jste havárku zavinil, vám přednostně ošetřili odřeninky, helikoptérou převezli do VIP (vypatlaní idiotští parchanti) nemocnice .... atd., ale to byste musel mít na autě svoji VIP vizitku, nebo honem vystrčit posranecký (dle Zemana) průkaz ...
  • Myslím že je špatně vysvětleno a pochopeno protože je tam stravování a nevím proč by pojištovna měla platit stravu a proto 100,- je režijní na ty blafy které tam některé smluvní soukromné vyvařovny dodávají
    a proto to nechápu jako nadstandart ale normál jako v poslanecké sněmovně. Mít pokojíček sám pro sebe to měl nějaký promnent v Krči zatímco jsem musel ležet na zemi pro nedostatek lůžek pak ať si připlatí i s TV
  • ale já si u zubaře platím nadstand dávno tak o čem je tady řeč. když chceš nosit hnusné vyndávací zuby tak ty ti vzp zaplatí.já je nosit nebudu tak si holt musím implantáty platit sama.je to nadstandart a je to moje věc.a že jsou to desetitisíce.
  • Ale prosím vás :-) Máte někdo manželku? Nebo žijete všichni ve vesmíru a Zemi jste viděli jen v televizi? Řeči se vedou, ale nadstandart půjde na dračku. Už dnes, kdy máme stále ještě socialistické zdravotnictví, si spousta lidí za spoustu věcí platí. Ať jsou to soukromí gynekologové (platí mu ročně tisícovku, ačkoliv by mohla mít jiného zadarmo, přitom není bohatá, spíš naopak) Pak jde k zubaři a platí mu kompletní ošetření ze svého, protože prý nejsou zubaři, kteří dělají na pojišťovku. Já nevím, já mám zuby ok, ale prý to tak je. Ale to už slyším minimálně deset let, takže to asi nebude chyba nějakých nadstandardů, ale spíš toho, že stát školí málo doktorů a i u toho mála si nevynucuje alespoň přechopdnou dobu, kdy by doktor byl povinen dělat ve státním zdravotnictví (na pojišťovnu, ne soukromě). Proč by nemohlo být zavedeno, že zubař po vystudování je povinen 10-15 let pracovat tímhle způsobem? Když se mu to nelíbí, ať jde studovat něco jiného. Atd. Čili závěr - lidi si budou nadstandart kupovat a to i lidé chudí, protože neumíte hospodařit s penězi, rozhazujete, i když máte málo a pak brečíte. Přitom stačí na jedné straně umět hospodařit a na druhé straně být korektní - to znamená mimo jiné i to, že když už se tedy u nás socialisticky studuje zadarmo a školné se neplatí, tak by dotyčný měl společnosti ten dluh splácet výše uvedeným závazkem. Protože to vzdělání platíme všichni, tak bychom z toho něco měli mít a né je školit pro soukromé kliniky doktora ratha nebo pro zahraničí. Neměl bych nic proti, kdyby si platili školné. A pokud má někdo péči, že o nadstandart nebude zájem, no tak ať, tak nebude. Doktoři ani pojišťovny se kvůli tomu věšet nebudou, budou prostě dělat tu péči, jako do teď.
  • já stále nerozumím tomu, že píšete, že lidi nadstandardy nechtějí, nemůže to být třeba tím, že na to nemají? Nelíbí se mi, jak se vždycky všechno překroutí a píše se nepravda. Já bych si třeba ráda zaplatila nadstandard, kdybych měla ležet v nemocnici, ale když běžný člověk je nemocný, přijde o plnou výplatu, musí vystačit s nemocenskou a ta po zaplacení všech poplatků nestačí ani na jídlo a zaplacení běžných poplatků, aby se nedostal do problémů. Tak kde to jsme, když ještě potom máme platit něco, co by měla hradit pojišťovna, která vybírá nehorázné částky od zaměstnavatelů na zaměstnance a od živnostníků. To nejsou korunové záležitosti, to sjou měsíčně tisíce. Tak kde ty peníze jsou? Lidi to mají zaplacené a tohle všechno okolo pojišťoven jsou veliké šarády a nepravda. Lidi probuďte se...
    • To by si pan ředitel a členové správní rady VZP nemohl vyplácet téměř milionové odměny *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit