Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Vlad. Skutečně každý občan by si měl nejprve uvědomit,co sám v posledních dvaceti létech dělal.Pokud by ti "porevoluční" darebáci neměli před sebou to lidské přitroublé stádo,které jim dalo volnou ruku k rozkrádání a zadlužování této země,tak sami,bez tohoto přitroublého lidského stáda,jež jim pomohlo k politickým postům,by nebyli ničím.Hlavním viníkem ,za zbídačení této země,je obyčejný český blb.
  • Zřejmě tendenčně a špatně zvolené otázky, proto rozpor mezi skutečností ve volbách a hloupám průzkumem.....
  • Zajímavé. Když lidé souhlasí s názory ČSSD, tak proč navolili tu hrůznou pravičáckou sebranku, kterou tu teď máme? Vysvětlením je, že víc, než normálně uvažujících lidí je v naší republice podvodníků a pomatenců, voličů ODS a spol.
  • Pokud lidé souhlasí s názory ČSSD,tak to ukazuje na pokračování troubovitosti většiny národa a další smělé pokračování ke státnímu bankrotu.Názory ČSSD i názory ODS jsou dobré ,pouze na čas ,pokud přebírají zemi s dostatkem státního majetku a bez dluhů.Za čas prosazováním rozprodávání a rozkrádání státního majetku je země bez majetku úplně.Proto nemůže nic majetkem garantovat.Tedy další generace připraví například o důchody.Když to ještě vylepší ČSSD,astronomickým zadlužováním země,tak je to na ,buďto emigrovat mezi Křováky,nebo členům a celým rodům uvedených stran znárodnit veškerý majetek ,na náhradu škod a nahnat je makat do pracovních táborů.Tam jim umožnit pracovat,v takovém tempu,až se jim bude od zadku kouřit.
    • Takže, každý kdo má jiný názor je trouba ("troubovitost"??). Je to tak? Tihle občané můžou za obrovské dluhy?
      Co nepovedená privatizace? Co špatné státní zakázky? atd. Stejným dílem se na všem podílí jak soc.dem, tak ODS a další. Jen komouši zůstali čistí. Nikdo jim ten čumák v tom neomočil. Kdo tady snížil výběr daní? atd, atd,...... *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit