Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co takhle Martina Sáblíková. Nikoho nezabila, nikoho neokradla a ukázala celému světu, že češi umí vítězit! Nebo Lukáš Konečný, mistr světa v boxu. Taky mu k tomu nepomohli konexe a lobisté a tuneláři na hradě... Máme pořád ještě lidi, za které se nemusíme stydět. Proč se pořád vytahují kreatury, ze kterých je slušnému člověku nevolno od žaludku??????????
  • Já doporučuji vyznamenat p.Smetanu,který nikoho nezabil,ale poukázal na absurditu tohoto mafiánského kapitalismu.Díky p.Smetano ,více statečných,aby tento režim skončil.
  • Mašíny postavit před soud, vrah je vrahem stále, bez ohledu na režim.
    Zase se někdo snaží odvést pozornost od rozkradené země klausovsko-mafiánskou demokratůrou a nadhodit zástupné pseudotéma.
    Jen nezapomenout na příčiny dnešního srabu!!!
    • Příčiny dnešního srabu jsou známé. Už Mašíni se snažili proti nim něco dělat. Že vy jste před 22 lety přišel o své světlé zítřky, mě tak moc zase nemrzí.
      • Petře! Už jsi zase vylezl? Diskutovat s tebou je jako bych házel perly sviním. Ale jednu věc si pamatuj. Komunisti předali republiku n e z a d l u ž e n o u , naopak s pohledávkami ve světě. Takže ten dnešní srab byl vybudován (vytunelován) a republika rozkradena až po r. 1989!!
      • Ty jseš dobře mimo mísu, ale i tací blbci jsou.Pa
  • To se mi jen zdá. Teda jestli to dobře chápu, když nesouhlasím s nynějším mafiánsky postaveným režimem, který poškozuje naší vlast a nás řadové občany. Mohu podpalovat stohy, vykrást poštu a podřezat policajta a ještě budu vyznamenán? To zní lákavě. Jenže já na tyto zločiny nemám žaludek, tak asi na vyznamenání musím zapomenout. A čekat na to až mě zavřou za mé názory nebo za počmárané volební plakáty. Bože, čeho jsem se to dožil?
  • O návrhu na vyznamenání bratrů Mašínů je škoda mluvit. Navrhovatelům zkrátka stále nedochází, že vražda zůstane vraždou za jakéhokoli režimu. A žádný skutečný demokrat nikdy vraha nevyznamená. Záhadou je však návrh vyznamenat prvorepublikového politika Antonína Švehlu, který zemřel v prosinci 1933. Jednoho z pěti mužů 28. října 1918, který stál u zrodu dnes již neexistujícího státu, který prezident ministátu, jenž vznikl na jeho troskách, pomáhal rozbít. Kdo bude další? Komenský? Hus? Žižka? Nebo snad rovnou Karel IV.?
  • Tak názorů je určitě více a do sněmovny mohou chodit i také, o kterých se píše. Jde ale o to, kolik lidí chce spíše vrahy minulosti nežli něco jiného odměnit.
    Vždyť kolik bylo v té době lidí, kteří měli stejné myšlenky, jako Mašínové. Bylo velmi mnoho lidí, kteří nesouhlasili s režimem. Ale hlavně bylo velmi mnoho lidí, kteří se třeba dlouhodobě snažili něco s tím udělat a sabotovali mnohé věci, ale nevraždili lidí jenom proto, že se jim zrovna nachomejtli do cesty jejich úniku z republiky. Tedy já osobně jsem nezaznamenal zatím nic pozitivního z činů těchto takto omílaných pánů, než že na cestě za svobodu.
    Pokud hodnotím útěk člověka za hranice v tehdejším režimu, pak se na to můžu dívat tak, že pokud si to tento uprchlík nechá pro sebe (nikde se s tím nechlubí a nechce pak zásluhy za statečnost), pak je to jeho věc a určitě pak měl více svobody pro sebe a to je dobře.
    Pokud tento člověk pak mohl něco skutečně hodnotného vytvořit, je to ještě lépe protože takto se ve světě prosadilo více Čechů. Ti ale necítili potřebu být vychvalováni za statečnost, ale za jejich dílo. A to je dobře. Ale ten, kdo jenom utekl za hranice, nic jiného smysluplného nevytvořil a navíc při tom útěku zabil nevinné lidi, ten je vrah a pokud navíc cítí nutnost být veleben, tak ten si od normálních lidí nezaslouží nic jiného, než si dát na tokové lidi POZOR !!!
  • To už je lepší vyznamenat největšího vožralu a ne vrahy bezbraných obětí.Nebo největšího tuneláře v absurdistánu je možné všechno i to nad čím rozum ostává stát.
  • Zatím zde nevidím žádného hrdinu, který by se zasloužil o obnovení úcty ke státu a navrácení hrdosti joho občanům. Prosazují se zde opilci, podvodníci,vrahove, různí snílkové a lidi kteří by vůbec v normálním státě se nesnažili vylézd na veřejnost.
  • Ti. co tam píší takové nesmysly a nesmyslné návrhy, patří za mříže stejně tak jako jejich vzory.
  • zastrelim poštacku vezmu ji penize a odletim na kubu.protože nemam na letenku.za par let me komunisti vyznamenaj.tak si to petře představuješ.mysliš že budu hrdina......komunisti jsme měli zavřit ale co to ma společneho s vraždama mašinu to nevim.vrah zustane vrahem at chceme nebo ne...........
    • Ta hranice je úzká... a těžko soudit.
      Byl atentát na Heidricha vraždou?
      Zasloužili si ti kluci popravu nebo pomník?
      Ale psal jsem to už jinde - nesoudím Mašíny... ale hnusí se mi parlament s komunistama... to už tam rovnou může sedět NSDAP...
      :-(
      • Komunisti stát nerozkradli a nezničili ,co jsi zač ? Současný zloděj a mafián ? Bojíš ,že bys musel prokazovat nakradený majetek ! Takoví se dnes bojí komunistů !!
        • Komunistů se bojí každý slušný člověk. Nebo si je aspoň hnusí.
          A co se týče toho rozkradení, už v roce 1967 Jan Procházka (mimochodem taky komunista) napsal: S dědictvím po první republice jsme naložili tak, jako bychom měli dědit ještě vícekráte.
          Rozkradli toho až až a co nerozkradli, tak zničili. Mimochodem to heslo Kdo nekrade, okrádá svou rodinu, pochází z těch dob. To dali komunisti národu. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit