Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Předseda Pirátů Ivan Bartoš zdůraznil, že koalice voličům slibovaly budoucnost v demokratické vládě „bez řádění oligarchů“. Podle šéfa STAN Víta Rakušana vláda vyslyšela poptávku voličů po vzdělanostní společnosti a jasném směřování na Západ.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

    Slyšel jsem, že se SPOLU a PIRSTAN  bude spolupracovat další strana vznikající na tradičních historických kořenech NSDAP. Její program bude usilovat o mír, demokracii a lidská práva Židů v Evropě......😉

    Kristepane, mne by jenom zajímalo, zda ti straničtí d..menti, aspoť trochu věří těm svým vlastním žvástům, anebo lžou zcela vědomě......????😯

    Slovo Demokracie je tak inflační a zprofanovaný pojem, které nejmíň dvakrát v každé větě používá kdejaký politický r..tard (aniž by rozuměl jeho skutečnému významu) stejně jako se před sametem komunisté zaklínali budováním socialismu a světovým mírem. Že o tom žvaní politruci, celkem chápu, řídí se goebbelsovskou instrukcí STOKRÁT OPAKOVANÁ LEŽ SE STÁVÁ PRAVDOU. Překvapuje a děsí mne pouze fakt, že je dost jedinců s vymaštěným mozkem, kteří jim tyhle hloupé fráze žerou......

  • Kabinet musí podle Fialy rychle vyřešit problémy, které trápí Česko. Zemi chce vyvést ze zdravotní, ekonomické a hodnotové krize. 

    -------------------------------------------------------------------------------------------------

    😀😂😀😛

    Teda takové kydy nám netloukli do hlav ani bolševici. S každými dalšími "volbami" hloupost politruků roste exponenciálně.....

    • Komedianti podepisovali? No uvidíme jak bude partička/smečka vyčuránků zpívat třeba před Vánocemi. Jak zázračně potlačí kovid, jak zabojuje s celosvětovou krizí. O oblibě mezi občany nelze mluvit. Tihle šejdíři mají legrační zastoupení ve sněmovně. A navíc  mají převeliký problém. Lidi tady jasně ve volbách dali najevo, že chtějí trestně stíhaného premiera, majitele zámečku ve Franci a hnízda Čapího.

  • josef.chmela

    Bůh s námi a vše zlé SPOLU a PirSTAN pryč. Ti, na té fotce, už začínají chrochtat blahem.

  • tobro

    Korporátní fašisté/prasata (zatím) chrochtají blahem. Realita ale bude poněkud jiná.. ;-)

  • mun.go

    Líbí se mi, jak jsou pěkně do červena sladění ... paní Pekarová zvolila červenou róbu, která jde k závěsům červeného salonku a pánové mají do červena kravaty - jenom ten člověk vedle Fialy má kravatu barevně neladící, strakatou, fuj.

  • Přečteno jinde: Koaliční členové se zavázali mlčet o Fialově neziskovce ohledně Barmy aby na budoucího premiéra nikdo nemohl plkřikovat něco o zlodějinách???Dotace na výzkum BARMY.mp4 .Zkopírovat do prohlížeče,je tam video.

    • Barma od roku 1989 neexistuje (nyní je to Republika Myanmarský svaz). Ale příslušná neziskovka patrně ano, ale to nevadí .

      • vanhorne

        Burma?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit