Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Makak
  • Daleko lepší by bylo, kdyby v Bruselu našli způsob jak zbavit vlaky v celé EU vandrujících UKáček. To si koupíte celoevropskou jízdenku na vlaky.Stojí tisíce. Máte zaručeno cestování bez dalšího placení.Potíž je v tom, že aktuálně v Rakousku ,Italii si v žádném normálním dálkovém vlaku nesednete.A jste rádi, že stojíte. Všechny spoje a to doslova narvány UKáčkama. Ale ne uprchlíkama. Výletníkama. Kteří si jen tak na lehko cestují po Evropě.Sem a tam.Potvrzují to všichni nešťastní průvodčí. A to jako proč? Kyjevský pořád vyhryzuje že unie nepomáhá. A nám tady už z té pomoci jde hlava i peněženka kolem.

    • Chlapík chytí na zahradě zajíce. Hodí ho do kuchyně, aby ho žena uvařila. Jak ho mám uvařit, když nemáme plyn? Tak ho usmaž! Jak ho mám usmažit, když nemáme olej? Muž vstane, popadne zajíce a hodí ho přes plot. Zajíc vstane, oklepe se a vykřikne: "Sláva Ukrajině!"

  • Při vstupu do EU jsem netušil, že nám budou diktovat takoví šašci. No to ale jen dík těm naším blbům u koryta.

    • josef.chmela

      Já už to tenkrát věděl a proto jsem byl proti vstupu do EU. A udělal jsem dobře. Alespoň se mohu svým potomkům podívat přímo do očí.

  • Žijeme tu jen chviličku, ale i za tu malou chvilku jsme schopni zradit, být neupřímní, sobečtí, zákeřní, jen zisk a chamtivost- atd.

     Zatím na jedné stránce velký technický pokrok, na druhé stránce likvidace všeho žívého, včetně nás.  Nejhorší je , že všichni zodpovědní jsou si toho vědomi a pokračují v této šílené jízdě.

    • Světová politika je postavena na sebedestrukci a nepřímé úměrnosti. Jinými slovy, čím větší technický pokrok Lidstvo udělá, tím větší hlupáci se dostávají do vedení. Zatímco Křováci s oštěpy si vybírali kmenové náčelníky a šamany z nejmoudřejších jedinců (a tím zajistili kmenu přežití) atomová kultura si "volí" nebo spíš jsou ji vnucováni dementní retardi, kterým by normální člověk nesvěřil ani údržbu městského hřbitova.....

      • Je to přesně tak. Astrofyzik Hawkink prohlásil, že pokud nebudou svět řídit odborníci ale politici, tak svět zkrachuje.

        • ono je to těžké... nechte deset odborníků na jednu věc, spolu v jedné místnosti, aby se na něčem shodli ...  do rána se Vám poperou. 

        • Ano, volební systém převybudovaný v USA, využitelný hlavně pro střední třídu, je nepoužitelný pro logickou politickou infrastrukturu bez politikaření, založenou na plátenických gestech a nicneděláním pro své občany. Vláda odborníků je základ. U nás je momentálně jeden člen sněmovny ze svého oboru. Ostatní jsou mimo svůj vystudovaný obor. Nemyslím tím Bendové a podobní, kteří si "dostudovali" titul práv ve sněmovně a teď si myslí, že jsou těmi platnými poslanci. Volební systém je potřebně zgruntu překopat.

  • Tak to je i konec i těch posledních zbytků prosperity zemí EU a začátek konce zkostnatělého byrokratického molochu EU na hliněných nohou. Čeká nás návrat o mnoho desetiletí zpět, (obrazně řečeno) chudoba, mor a neštovice.  

  • TheGGG

    brusel, toto odkladiště neúspěšných a nezdařených politiků, asi největší trafika na světě nemá šanci přijít s čímkoliv co by mohlo reálně fungovat, jen prdění hubou jak se říkávalo....

    • tobro

      Čím více arogance a bezbřehé tuposti, tím více brusele.. 😇..😉

  • josef.chmela

    To se Putin v Kremlu, po vyslechnutí této zprávy, válel smíchy. Komedianti z EU přstanou odebírat ropu z Ruska po moři od nového roku. To jsou tedy pokrytci a stratégové. Proč nepřestanou hned zítra? Natahují si trika a přitom mají všichni holý zadek.

    • Filosofie je asi tato....ZA MĚSÍC VYHLÁSÍME PROTESTNÍ HLADOVKU. Do té doby se ovšem musíme pořádně př...žrat, ať máme tukové zásoby na přežití....😯

  • Nastává čas zbavit se lídrů eu a kolaborantů co jste si zvolili.

    • Jak praví bolševici . . .

      Už to tady jednou bylo (rozvrat evropské ekonomiky) - a jak to dopadlo...

      • KIMCID

        Dopadlo to tak že je zase u moci zlodějská ODS

  • mun.go

    Rusko je čtvrtým největším dovozcem ropy do USA [1. Canada: US$80 billion (57.8% of total US imported crude oil); 2. Mexico: $13.2 billion (9.6%); 3. Saudi Arabia: $9 billion (6.5%); 4. Russia: $4.8 billion (3.5%); 5. Colombia: $4.2 billion (3.1%)] - viz zde.

    Na začátku března byla v průzkumu většina Američanů (71 %) pro zákaz dovozu ruské ropy - i kdyby to znamenalo vyšší ceny u benzinových pump - zatímco 22 % je proti zákazu (zbytek zatím není rozhodnut nebo  je mu to jedno) - viz tady.

    Vskutku: 3,5 % dovozu mohou Američané oželet / nahradit odjinud (třeba z Íránu - už tam sondují možnosti). Až v USA začnou růst ceny jako v ČR, situace se obrátí.

    V Evropě je ovšem situace zcela jiná. Německo dováží 35 % své spotřeby z Ruska, Polsko 63%, Slovensko 96%, Maďarsko 58%, ČR 50%, Litva  83%, Finsko 80% - viz Reuters tu.

  • To je správná cesta. Nakoupíme koloběžky a šlapací kapotované Velorexy....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit