Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    bože, jak mohli dosadit takového amatéra na podobně důležitou pozici.... skutečná ostuda této kolonie a pětikolky dosadit aktivistu piráta do podobně důležité role.... šílené

  • Vůbec nemám dobrý pocit z toho jak se to eskaluje. Nikdo nemluví o ukončení konfliktu, nikdo nenavrhuje žádné řešení. To se opravdu chcete vymlátit do posledního jedince. To jste opravdu tak zatvrzelí ve svých agilních názorech???  Co nastane až Rus vyhlásí válku Ukrajině oficiálně, co bude následovat, další vyhlášení války???? Tomu říkáte perspektiva???Opravdu si přejete válku se vším všudy???? Nebylo už té podpory zbrojení dost???  Nebo snad máte nadbytek peněz??? Můj děda říkával:"  I když nejsi věřící , tak by ses měl modlit, aby jsi nezažil válku"! Obávám se , že  modlení to nespraví.

    • mun.go

      To neříkejte nám diskutujícím na Tiscali - to jsou vesměs rozumní lidé. Tato slova adresujte vládě ČR a předsednictvu EU.

  • mun.go

    Když mluvíte o Ukrajině, zapomínáte na Kosovo

    Srbský prezident Aleksandar Vučić to řekl na 77. zasedání Valného shromáždění OSN."Srbsko podporuje územní celistvost všech zemí OSN, včetně Ukrajiny. Pravdou však je, že územní celistvost Srbska byla porušena a Srbsko na nikoho nezaútočilo, na žádnou jinou suverénní zemi, o čemž mluví jen málokdo. Rád bych položil otázku vedoucím představitelům mnoha zemí, jaký je rozdíl mezi suverenitou a územní celistvostí Ukrajiny a Srbska? V druhém případě došlo k závažnému hrubému porušení a vy jste ho mezinárodně uznali a legitimizovali, alespoň někteří z vás," řekl Vučič.

    Kosovské úřady jednostranně vyhlásily nezávislost provincie v únoru 2008. Proti uznání Kosova se postavilo více než 60 zemí, včetně Ruska, Indie a Číny, a pět zemí EU včetně Slovenska. Rezoluce Rady bezpečnosti OSN č. 1244, přijatá 10. června 1999, potvrzuje, že autonomní provincie Kosovo a Metohija je součástí Srbska.

    Je třeba poznamenat, že Moskva od počátku opakovaně tvrdila, že vytvoření "kosovského precedentu" Spojenými státy by mohlo mít nepředvídatelné důsledky pro mezinárodní právní systém, ale Američané tato varování ignorovali.

  • Jen naprostý primitiv, když mu dojdou relevantní argumenty, začne být vulgární...

    A v diskusích na Tiscali je také jeden, který se schovává za x přezdívek...

    Doufám, že redakce Tiscali zareaguje a dá mu stopku ...

    • Ono jde tak trochu o to, čemu Vy osobně říkáte "argument." Jinak souhlasím, že vulgarity nejsou vhodné. 

    • Taky doufám že tu nebudeš 

    • vanhorne

      Podle zdejsich politruku pate kolony se Sergey zachoval jako spravny a democraticky smyslejici muz. Aspon jeden clovek se mohl zachovat k nemu stejne slusne a rict mu, Serjozko sernato, pred tribunalem v Haag budes mit moznost pokracovat dal ve vypraveni.

      • Je hezké vědět že jsi k sobě sebekritický 

  • Šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová:

    „Toto je válka za vymazání Ukrajiny z mapy světa. Toto je útok na náš světový řád. Toto je útok na naše hodnoty a toto je válka demokracie proti autokracii.“

    Pokud tohle je to, proč EU a její poskoci v jednotlivých vládách států EU tak běsní a troubí na válečné polnice, tak říkám, že se toho nechci účastnit. Západní hodnoty a západní demokracie se za minimálně posledních 15 až 20 let propadly do posledního devátého kruhu pekla. Kde je ten krásný, barevný a svobodný západ na který jsme se dívali na stránkách propašovaných časopisů přes železnou oponu. To co s ním provedli noví liberální marxisté za pomoci politických neziskovek a všehoschopných politiků, kteří by za 33 stříbrných prodali vlastní rodiče je úděsné. Věřím tomu, že tato zima rozhodne, kam se západní svět vydá. Když pominu USA, kde se rozhodně ve volbách v listopadu, tak v EU, budou rozhodovat občané. Buď se nechají zavléci do války, která nemůže pak skončit jinak, než naprostou devastací minimálně celé Evropy, a nebo se vzchopí a tyto šílené psychopaty svrhnou. A to jakýmkoliv způsobem. Věřím, že pokud se to povede alespoň v jedné zemi, tak se tsunami revolucí prožene celou Evropou a západ nastoupí novou cestu k míru a prosperitě bez zelenorudého šílenství.

  • Nic proti tomu, jen se nějak zapomnělo, že těch agresí bylo proti suveréním státům během posledních 15 let několik. Nezbývá, než rozlišit agrese na negativní a pozitivní. Jinak to nejde.

  • Komik s obrácenou helmou. Vyzíval  organisaci co umožnila dosud všechny konflikty a proti stávajícím 46 neni schopna nic udělat 

    • Soudruh Zdeny by si měl zopakovat gramatiku, pokud to ovšem ve svých 75 letech ještě dokáže.

      • A něco k obsahu by nebylo???  

        • Asi určitě bylo.

          Třeba výklad zkratky ČSSR, nebo nazývání Ruska CCCP a ještě jako třešnička, že z Ruska nikdy nepošlo nic dobrého....Jako byste nikdy nečetl pečlivě příspěvky pana Občana. 

      • Soudruh je tvůj fotr a matka.Co píše mobil mě nezajimá.

        • Hmmm- podle tvé reakce vidím, že jsem se nemýlila - KIMCIDE...🙂

          Tak jakou přezdívku, z tvé bohaté nabídky, použiješ příště...?

          • Jistě undo 

      • Podle hrubek soudím, že je to překuklený KIMCID...😉

        • Možná jste se trefila, ale je viditelné, jak Vám tenhle Kimcid leží hluboko v žaludku. Holt není možné s každým vždycky souhlasit. 

          • Ale ne, Jindřichu...

            Nějaký KIMCID a dalších jeho x přezdívek, je mi úplně fuk, natož aby mi ležel v žaludku...

            Mě nemůže vytočit ani urazit takové vulgární individuum...


        • Podle oprav soudům že je to unda koloběžka 

  • Tomu otylému aktivistickému mladíkovi uniklo, že ve světě se v současnosti vede 42 dalších válečných aktivit. Urazil a pohrdá ostatními napadený i, když hovoří jen o Ukrajině. Je to loutka Kyjeva, jako celá tahle koala. Nezbývá, než se těšit na štědrost, s jakou nám to panáčci od Užhorodu budou oplácet. Ozdravné pobyty pro naše děti na Krymu zdarma... No super

  • "Lipavský v úvodu projevu na zasedání RB OSN na téma „zachování míru a
    bezpečnosti na Ukrajině“ označil ruskou agresi na Ukrajině za
    „koloniální, nevyprovokovanou a nezákonnou“ ".

    To se zas moulovi prášilo od huby. To zas bylo plazení a poklonkování v Americe. Takové koniny je zvyklý vyprávět v Praze. Ale tam? A za nás za všechny? Vedle OSN je Central park. Jak tam bydlí Tučňáci z Madagaskaru. Tam by s takovými pohádkami rozhodně uspěl. Na netu koluje stovky videí jak UKačka před únorem neprovokovala rusáka. Mnohdy brutálně. Ale vyprávět v OSN bláboly pohádky o "nevyprovokované" je opravdová invaze blbosti. Moula od pirátů si užil svých 5 minut slávy. Jistě k všeobecnému veselí co nevidět vyfičí. Bez šance se dále zviditelňovat. Na úkor nás všech.

    • Nevidím rozdíl mezi Lipavských a Grétou, oba jsou takový agilní svazáci ,  pamatuji tyto SSMáky jako  hlásné trouby a to doslova a do písmene.

  • vanhorne

    Fiala, Lipavsky, Cernochova 👍👍👍

     Lavrov se zase predvadl tak, ze Goebbels s Adolfem, byse  zlosti kousali do zadku z toho, jak je Ruska propaganda prevysuje. Lavrova meli ze zasedani OSN vykopnout a ne ho nechat jen tak odejit.😒

    https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-lavrov-obvinil-svet-z-propagandy-a-odesel-z-jednani-rady-bezpecnosti-osn-40409519#dop_ab_variant=812810&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

    • Pekarová Adamová je zářným příkladem naprosté a obecné neschopnosti. Pracovala sice 4 roky ve společnosti T-mobile, ovšem jak, to se již nikde nedovíme. Asi moc úspěšná nebyla, když se nakonec dala na politiku. Ani se není co divit. Kdykoliv otevře ústa, ihned kolem její hlavy poletují naprosté nesmysly, které ukazují na jediné. Na skutečnost, že jmenovaná nerozumí naprosto ničemu, ale o to zaníceněji o všem žvaní.

    • takže podle vašeho uličního soudu už je v podstatě vše rozhodnuto? A zítra můžete dát hlas 5_ti lumpům.

    • Lekce demokracie. Díky. 

    • A máme tady zas další koncert blbosti. Samozřejmě od varana co píše někde ze stepi. Bez háčků, čárek. V jediném má pravdu. Ty 3 palečky těm třem opravdu patří. Ale umístěny někam jinam!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit