Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    Je třeba se důsledně vyhýbat termínu "Mnichovská zrada". Co by tomu řekli naši nynější kamarádi a "ochránci"? Západ nás podrazil vždy a kdyby šlo do tuhého,vykašle se na nás zas.
  • Události září 1938 a následná druhá válka jsou jedním z nejviditelnějších a nejpádnějších důkazů nefunkčnosti a zvrácenosti režimu stranických sekt. Kdyby byl u nás Referendový systém, Lidé by nikdy nepovolili vydání hranic nepříteli. Že ale zemi stejně jako zbytek světa vedli straničtí aparátčíci a političtí kalkulanti, nastala katastrofa jaká nastala. Je zajímavé, že Referendové Švýcarsko, jediná skutečně demokratická země na Světě, kde Lidé kontrolují své politiky a jejich rozhodnutí, nebylo za celou válku obsazeno a jinak kontrolováno Německem na rozdíl od zbytku Evropy. Británii nemůžeme počítat, protože tu zachránilo moře a cizí, i naši piloti.  Počtem obyvatel bylo Švýcarsko ještě menší než my, procentuální zastoupení Němců v obyvatelstvu bylo téměř polovina oproti naší třetině Henlainovců. Je málo známá skutečnost, že v květnu 1940 byla německá armáda připravena napadnout Švýcarsko. Na poslední chvíli byl útok zastaven. Švýcaři by nikdy nedovolili kapitulaci. Stejně tak Čechoslováci, tedy Češi, Moravané, Slezané, Slováci a Rusíni by také nikdy neustoupili. A menšiny Poláci Němci a Maďaři by se museli přizpůsobit. 

    Tady se ukazuje mizérie režimu stranických sekt, které politikaří a čachrují místo kvalitní zodpovědné vlády. Straničtí politruci plodí jeden maras za druhým a nekontrolovaně vyrábějí zmetky jako na běžícím pásu. Režim stran je přímo zodpovědný za všechny ekonomické , politické, ekologické, vojenské a jiné mizérie. A to už nemluvím o tom, že je to v podstatě skrytě totalitní systém. Tam kde Lidé nemohou kontrolovat činnost svých stranicko-sektářských správců, nelze mluvit o Demokracii neboli vládě Lidu. I to "nejhorší" rozhodnutí Lidí v Referendu je stokrát lepší než "nejlepší" mrzácké paskvily zkorumpovaných a nekontrolovaných stranických politruků kteří taktizují a kupčí mezi sebou ke škodě Státu.

    Jestli nechceme opakovat chyby minulosti to znamená války, ekonomické krize a jiné problémy, MUSÍME NEZBYTNĚ ZAVÉST REFERENDOVÝ SYSTÉM A VLÁDU LIDU TEDY DEMOKRACII, KDY LIDÉ BUDOU KONTROLOVAT A HNÁT K ZODPOVĚDNOSTI STRANY A JEJICH POLITRUKY. 



  • KIMCID

    Sudety a už to není odsun němců ale divoký odsun.Ještě se jim jednou šm.jdům budeme omlouvat.

  • Kdyby tu byl Občan, tak by nám nevědomým a zbloudilým  rusofilům vysvětlil že to ruští bolševici na rozkaz Putina poštvali Masarykovce a Benešovce proti hodným Henlainovcům, kteří se samozřejmě jen bránili před terorem. A že za všechno může pakt Rybalko-Molotok podepsaný rok poté.....😯

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit