Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A přesně takovéto rozrůstátní rakoviny zvané islám nesmíme u nás ve střední Evropě v žádném případě dopustit, Jak dopadly tzv. západní státy vidíme a je to dost odstrašující příklad. Mnohé jsou zřejmě ovládány muslimy v pozadí, jelikož jejich snaha na stále větší a větší islamizaci Evropy, včetně dosud nezasažených oblastí pomocí kvót, je brutální. A mimochodem, proč není vymazán ten tvor říkající si bijec pitomečnů. není náhodou v podmínkách diskuse uvedeno, že používání vulgarismů je zakázáno? Nebo snad ona osoba patří k redakci Tiscali?
    • Bohouši, vřele doporučuji některé perverzní lidi ignorovat, zejména hlupáky tohoto typu. Už své anonymní označení, které si takový člověk pro sebe vymyslí, o něm cosi vypovídá. Nejde mu o věcnou diskusi, ale pouze o provokaci a ukájení sebe sama vypouštěním svého svinstva do veřejného prostoru. Je tragické pro tuto zemi, že i tato stvoření mají volební právo.
  • Anglie i ostatní "západní" země..platí tuto sebedestrukční daň, mimo jiné..i za svoji historickou nenažranost po cizím i na cizím, kolonizaci a rabování jiných..v neposlední řadě, ze stejných důvodů..i za vývoz vlastního výkladu "mezinárodního práva" i tzv. "svobody a demokracie", často i za cenu "humanitárního" bombardování, sesazování vlád, rozvracení zemí do totálního chaosu atd..s cílem do této, své viny protektorátně vtáhnout, jako své spoluviníky na základě "spojenectví" i země "Ostbloku", které však nikdy nikoho z těchto "běženeckých" zemí nekolonizovaly, nerabovaly atd..a proto nemají ani žádnou povinnost zvát i přijímat nějaké "běžence" atd. Toto vše..by se nemohlo nikdy podařit, bez pomoci i přímé aktivity, korupce, vydírání a tím i za účasti mnohých "politiků"- vlastizrádců i kolaborantů, "neziskovek", různých "kaváren" atd., kteří se najdou bohužel i u nás a vědomě tak mají vinu na tom, že "menšiny" šikanují, vydírají a někde už dokonce přímo terorizují domácí většiny a to zcela absurdně za absence státní ochrany či dokonce za účasti "korektního" státního šikanování těch., co mají a prosazují oprávněně vlastenecké či národní zájmy i teze s právem většiny, nad menšinami a ne naopak, jak tomu je bohužel stále více nyní..s tím, že "menšiny" už mají často víc ochrany, práv i vyjímek., než zcela diskriminované, domácí většiny..Novodobý "Ostblok" aspoň ve formátu tzv V4., musí vypadnout z "EU" a nenechat se vzájemně rozeštvat mezi sebou, protože "Ostblok"-"východ" obecně., bude v budoucnu patrně jedinou a možná i poslední hrází a záchranou Evropy, jako takové.."Ostblok" vždy historicky byl jiný, je jiný a i bude jiný a to doslova u všeho., což je paradoxně jeho záchrana a svým způsobem i ochrana, když by na tvrdé lámaní chleba došlo.."Západ" je už v tomto bohužel ztracen na mnoho generací..
    • Moc nesdílím Tvůj optimizmus, protože pokud budou u nás u moci socialisté a vůdcové jako Sobotka - podprdelník Merkelové - padneme do víru osudu podobně jako "západ" a V4 nám nic nepomůže.
      • Taky spíše jen doufám..a opírám se o tisícileté dějiny Evropy, což je až po Ural i o dějiny našich předků..směrem, jak ze "západu" na "východ", tak i naopak a napříč taky..což dokazují velmi názorně staré i stále dosud se měnící mapy Evropy, kde většinou tam, kde "západ".. své rozeštvávání, rabování, protektoráty i války atd..směrem k "východu" začal a pokusil se ho totálně zničit, porobit a dobýt, naposledy v 2sv. a nyní i na "Ukrajině" atd..tak dost často, právě "východ" postupem času zas tyto války obyčejně pak otočil zpět a ukončil "osvobozením" a bohužel nebylo to vždy k našemu prospěchu či k prospěchu našich sousedů...
  • angláni s frantíkama jsou velcí pracanti ale extra trotli. Nechávají si nalézt do vlastní země bandy nečitelných vyžírek a darebáků. Vyžírka se zabydlí domestifikuje a začne se to skákat mezi sebou. Rodí se zparchantělí grázlové ale s EU občanstvím.Nám nezbývá než být kvalitní protiváhou, která vyžírkám permanentně ukazuje kde je jejich místo. Pravidelnými ústrky narážkami a přehlížením jim dává najevo, že tady nejsou správně.Pořád jim dává najevo , že islámský pes nemá v Evropě místo!
  • Když je starostou Londýna muslim - koho si zvolili, toho mají!
  • Visegrádská čtyřka musí okamžitě vystoupit z EU a spustit železnou oponu, jinak jsme ztraceni. Zápaní, jižní a severní Evropa je už teď v pekle a nic ji nezachrání, protože se slimáci množí jako kobylky a představitelé těchto zemí trpí mozkovou paralýzou. Jedinou maličkou a zároveň velkou nadějí je Le Penová. Pryč z EU, zachraň se kdo může!!!!!
    • jako V4 jsme obklíčení, musíme se spojit i s ruskem a se slovanama na jihu
  • Tentokrát nám Pavel Jégl představuje velmi smutnou statistiku Londýna. Překvapivé je, že z obsahu se dá vyčíst, že Pavlu Jéglovi není celkem jedno, co se v Británii děje. Já se domnívám, že kdyby Británie nebyla členem spolku, který islámu fandí, byla by si sama jistě poradila s islámskou migraci. Pod taktovkou Merkelové a spol. musela mít otevřené brány ponejvíce pro muslimy. Teď se poučili a doufám si začnou dělat pořádek i v této otázce. Pokud se to nepovede jim a neukáží, jak to dělat, aby to bylo účinné, tak stará Evropo - sbohem a pavouk islamizmu nahlodá postupně všechny státy, které nedali na varování moudrých politiku, varujících před vstupem do svazku, který zdecimovala Merkelová a spol + béčkoví byrokrati v Bruselu. Naše lidumilnost a bohapusté "lidské" mezinárodní normy budou pohromou pro celou Evropu.
    • Nedávno jsem viděl na německé státní televizi jednoho moudrého člověka, který prohlásil, že aby se Německo zbavilo muslimského obyvatelstva, bylo by to možné pouze za obrovského krveprolití skrze občanskou válku, protože by se muselo zbavit asi 10 milionů lidí. Vzhledem k tomu, že Němci do žádné občanské války nepůjdou a slimáci se množí jako kobylky, Německo a celá západní Evropa je definitivně v háji.

      Zde je na téma muslimství projev našeho moudrého pana prezidenta.

      https://youtu.be/ZZ1rSoKAECc
      • Mudřec, který čučí na dětské "p" a jeho kancléř zatím šňupe kokain. To musí být opravdová studna bonmotální moudrosti. *1* *1* *1*
        • Na dětské "p" čučí Soros a jeho votroci ze CIA a když kápnou na něco jó dobrýho, tak si devianti řeknou, "tohle je dobrý, tímhle toho mizernýho Zemana vyřídíme." Zapomínají přitom, že Češi nejsou americký trubky, které jsou ochotny věřit absolutně všemu. Doufám, že tohle svinstvo se do důsledku vyšetří a ti devianti, co to "dílo" vyrobili a ti co s ním poté "pracovali" budou spravedlivě a tvrdě potrestáni. I kdyby to měl být nejbohatší Žid na světě. Takovýhle prasečiny se nesmí tolerovat, i kdyby to měl mít na svědomí nejmocnější sát na světě.
  • Máme jedinou výhodu: Historické zkušenosti, jak ÚČINNĚ potlačit jinou ideologii (&kulturu). Např. izolací (čínská zeď, železná opona). Genocidou (Slavníkovci, Hugenoti, indiáni, husiti, holokaust židů). Nebo církevním=politickým bojem, (misionáři, upalování čarodějnic, křižácké výpravy, katolizace Ameriky a Afriky, proletářská internacionála a lágry) a právní perzekucí s odsunem (asi nejpřijatelnější-působí i na představy jako jedinou ovlivnitelnou složku kultury a víry). Zatímco Islám je vývojově ve středověku a nic s tím neudělá - jeho věřící věří, že musí expandovat na úkor "nevěřících". Uvažují úplně stejně jako komunisti, nebo oligarchie. Nepoužití těchto metod státní nebo nadnárodní demokratickou mocí proti agresorovi znamená jediné: Pozdější riskantní a ničivou válku civilistů o zdroje spotřeby, vlád o zdroje daní, oligarchie o kontrolu aktiv.
  • Jo,jo-"humanita"-ta zabije Evropu.Toto slůvko platí pro občany v EU bijící se v prsa a přitom vůbec to nezajímá muslimy,ti jenom vědí,že jim toto slůvko pomáhá v invazi na starý kontinent.Možná že ještě zažijeme tu psinu,že naše ombudsmanka,obhajující muslimy,oblékne s donucením í muslimskou maškarádu.Stará,mladá.Nic není pod takovým oblečením poznat.Snad na tom vydělá textilní průmysl,nikoliv módní salony.Tak děvčata-vítejte,vítejte ty středověké muslimy.
  • Zde je odkaz na film z produkce ČT, který ovšem sama ČT odmítá vysílat a odmítá prodat vysílací práva zahraničním televizím, ačkoli je o něj zájem po celém světe, mimo jiné např. v Kanadě a Japonsku. Byl jsem překvapen, jaký je o tento film zájem na internetu mezi německy, španělsky a anglicky mluvícími uživateli a jak se po tomto dokumentu lačně pídí a shánějí verze s anglickými titulky. Zajímavé jsou také jejich komentáře po shlédnutí tohoto filmu, který jim otevřel oči. Je také zajímavé číst podivení se prostých Američanů v jejich jazyce nad zákazem tohoto filmu, který jim připadá úžasně zajímavý. Jedná se o pořád stejné lidi, kteří tento teror šíří po celém světě, tedy potencionálně i k nám, a o ty, kteří je podporují.

    Upřímně prosím všechny, i ty, kteří můj nick nenávidí, nebo jím pohrdají, aby na tento odkaz klikli a zkusili u toho vydržet aspoň 10 minut. Jestli milujete své rodiny, blízké a přátele, tak se u tohoto dokumentu zamyslete. To není někde daleko v Sýrii, ale dělo se to a latentně se to děje i teď v podstatě "pár" kilometrů od nás a nás se to také zatraceně týká, stejně jako se nás týkají útoky všude v Evropě i ten v Rusku. Příjemnou zábavu vám k tomuto snímku přát nebudu, spíš vám někdy z toho bude jezdit mráz po zádech a zvedat se žaludek.


    https://youtu.be/Fgk0rAF9eD8
    • Zhruba se vědělo, co jsou Albánci zač.Tady se zabývali především distribucí drog, organizováním obchodu s "bílým masem", prostitucí...
      Jen vychytralý Václav a ještě chytřejší Karel Sch. to asi nevěděli, anebo nechtěli vědět, neb se to nehodilo do krámu. Navíc jsme si platili mise KFóR, kteří přímo, či nepřímo podporovali albánský Blitzkrieg a etnické čistky v Kosovu
    • http://1url.cz/ytVx4

      http://1url.cz/htVxC

      *9*
      • Já ta videa znám, mělo by je vidět co nejvíc lidí.
  • Evropa se vzdává své evropské křesťanské kultury a civilizace a tak se dobrovolně pomalu islamizuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit