Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že již nevěří kámošovi Nečasovi?
  • To je hrůza co se děje. Absolutní ztráta soukromí. A lidi už jsou takové ovce, že jim to zdá se nevadí. Za chvíli je budou šmírovat i na záchodech.
    • Nastesti zatim Oyster karta se kupuje jako anonymni, takze konkretne o Vas prozatim zadne udaje nemaji. *5*
  • Dnešní doba bude v učebnicích popisovaná jako nástup novodobé moderní diktatury. Lidem se zatím prodává ztráta svobody jako výhoda a služba. A jde to hladce, protože ta výhoda je hmatatelná a téměř okamžitá, kdežto na důsledky ztráty soukromí a svobody narazí lidi až po delší době. Pak ale zjistí, že už není cesty zpátky a že důsledky jsou fatální. Prvním momentem bude rostoucí strach z toho, že je možné v životě jedince zpětně cokoliv vystopovat. Třeba kontakt s osobami, které budou teprve později prohlášené za nežádoucí. Nebo činnosti, které vás zařadí do skupiny nějak podezřelých lidí, kteří jsou třeba moc bohatí, moc utrácejí, nebo jsou zbytečně moc vzdělaní, prostě mezi ty, které diktatury obvykle nemají rády. Stačí, aby se v budoucnu po někom nebo po něčem šlo, a vy v tom prostě lítáte. Takže vyskakovat si na politiky pak určitě nebudete.
  • a nejhorší je, že stejně když chce nějaký ručníkář spáchat nějaký teroristický útok, tak to stejně udělá , např teď Bulharsko a na různá data a tajné služby udělá dlouhý nos. *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit