Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde komunista ve větru se houpá, tam radost žít, lásky a míru si užívat!
    • Zeman je náš president a hlava státu, první opravdový po dvou zlodějských a křiváckých! *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nebo taky na roky!! *15*
  • To čeho jsme svědky v přímém přenosu je podívné a absurdní show. Nikdy jsem neviděl v praxi jak vypadá policejní stát, o kterém se často v našem parlamentu mluvilo. Dnes už to vím. Ulice bez lidí plné policejních aut a amerických lidových milicí (Národní gardy), Honička na 19 letého kluka, kterého se bojí ta udatná a sebe sama obdivující a zločinem prohnilá Amerika. Tisíce po zuby ozbrojených a placených zabijáků chytají mladíka, který jim ukázal, jak může bolet teroristický útok. USA si zase po dlouhé době měly možnost vychutnat, jak se cítí ti na druhé straně konfliktu. Snad těm milionům Američanů konečně dojde, že výbuchy bomb za které jsou zodpovědni jejich žoldáci v Afghánistánu nebo v Pákistánu působí stejnou bolest i aghánským a pákistátnským obětem. Je zde jen jeden nepatrný rozdíl - když vybuchnou bomby v těchto zemích, tak je to krátký vstup v TN a tím to končí. Kdežto, pokud se to stane v USA (kterému naše vláda leze okatě do rekta), tak jsme schopni snad dokonce vyhlásit i státní smutek. Ty brifingy všech policajtů a radních, kteří se chtěji mediálně zviditelnit a snad stokrát opakují, že nic neví a lov v přímém přenosu pokračuje jsou tlácháním plechových hub, jak je známe i od nás. Žáden z těch řečníku si nepoložil základní otázku, proč se to stalo, kde se stala chyba, kde je něco špatně. Prostě žádná sebereflexe, jen nadutost a pohrdání jinak smýšlejícími lidmi. Byť je terorismus strašný zločin, je to vždy brutálním a krutým způsobem nastavené zrcadlo společnosti, aby se zamyslela nad svými činy. Víc než s bezcitnou Amerikou, soucítím s humanitárně vybombardovaným Srbskem a s jejich stovkami tisíc nevinných obětí
  • Soudruhu kmotře, policejní stát byla ČSSR (= Češskaja Sovětskaja Socialističeskaja Respublika), která byla součástí CCC (Soobščenije Socialističeskich Stran), kde jsme pod rukovodstvom CCCP na věčné časy a nikdy jinak budovali šťastné rudé zítřky.
    Možná jsi později narozený a ten "šťastný" život v rudém koncentráku nepamatuješ. Pokud tedy chceš vidět policejní stát, tak navštiv tovarišča cara Putina nebo tovarišča cara Lukašenka v jejich carství a můžeš tam třeba i emigrovat jako ten magor Depardieu. A když navštívíš soudruha Kimčong-Una v jeho působišti, tak uvidíš rozvinutý komunismus = komunistický holokaust in natura. Takže se přestaň starat o USA a obrať své zraky na východ.
    A přitom si můžeš zpívat "Stěp, da stěp krugom, puť daljok ležit. V toj stěpi gluchoj, zaměrzal jamščik".
    No tolko v slučaje, čto ty ponimaješ po russki.
    *1* *1* *1*
    • Přestaň kecat nesmysly placenej trolle. Ty musíš mít fakt křiváckou povahu a hodně silný žaludek věnovat se této odporné činnosti. V naši zemi vládnou všehoschopní gauneři, ale mnohem horší jsou jejich řiťolezečtí slouhové jako ty.
    • Pamatuj si že policejní stát je to nejlepší pro lidi, slušný a poctivý člivěk se cítí bezpečně a nic ho neohrožuje, kdežto lotr zloděj vrah má minimální šanci aby se projevil, to si ty Z M R D E uvědom!! *12* *12* *12*
      • Ty zkurvyzjebe taky špatně skončíš, někdo tě přepadne a zamorduje, potom v pekle můžeš o tom uvažovat!!
  • Svádějí marný boj, za dva zabité je připraveno x nových!Čím víc jich zabijí tím víc nastoupí nových, toto nemůžou nikdy vyhrát jen je to bude stát spoustu obětí!
  • Rázovitý modrý zloděj z prdelákova?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit