Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Občané České republiky ROZHODNĚTE SE, 

    zda chcete být i nadále POSKOKY jednoho z největších světových MAFIÁNŮ (bohatšího, než prezident USA),

    ZDA CHCETE SLOUŽIT ROZMARŮM jeho zločinecké familie - cos-ANO- stra nebo žít v sociálním, právním státě a demokracii. 

    Uvědomte si, že těch 100 miliard, které ONANO vlastní, byl VÁŠ MAJETEK,

     o který Vás nekalým způsobem připravil.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Proč mám pocit, že vypíchnutím Babišova problému a zapojením do této kauzy všech  ukřičenců se snaží někdo kalit vodu , aby se zakryla ještě větší zlodějina. Rátha taky nenásledovalo další odhalení všech těch odklonů peněz. Jako bybe se to jen hodilo do krámu. Nedělám si iluze , že se někdo neušpiní od práce ale v podstatě se nic ohromného neobjěvilo a ten humbuk kolem toho je podezřelý. Např. 140 mild. na ozdravení bankovního sektoru Klasem, vytunelování důchodového fondu atd. by si podle těchto pravidel zasloužilo min. převrat. a ono se nic neděje. Bakala vysmátý , včetně Ritigy, a vše se jen směřuje na Babiše.  Něco je tu divné, Že by ti co tak křičí chtěli taky přístup ke zdrojům a zatím jsou odstaveni???

  • Babiš - skvrn a špíny se zbavíš, vypráno, zázračné, vy zíráte, my zíráme
  • Sory jako, je to predca jen kámpáááň, že Ááááno

    A vy mňa čechůni už dlho nese..tě.

    Jak a kdo budě v čechách kradnůť to si určím sám aby že Áááno bylo pre mňa líp. Vy tak max. dostanětě další koblihu a já si ošéfujem, aby m do toho dajaká polííícia něstrkala frňák. To by bolo aby něbolo, nikdi něodstúúúúpííím lebo je to jen kampáááň.

  • Jndrich
    To že je Babiš gauner zlodějskej mě netrápí, těch je spousta, ale nevěděl jsem kolik je mezi náma šmejdů a ubožáků který ho volí.
  • Co jste si ovečky zvolily, to tam máte. Dostaly jste koblihu a bud líp. Pak ale nečekejte, že civilisovaný svět bude ten český hnojník brát vážně.

    • A co s tím milý Občane chcete dělat? Jen vyjadřujete osobní zklamání a skepsi a lajete ostatním do ovcí. 

      Prostě to budete muset nějak vydržet a potom dostat k volbám tak uvědomělé lidi, jako jste např. Vy a to se nám to potom bude žít přímo skvěle. 

      Už se těším. 

      • Milý příteli, především u každých voleb pečlivě vážím komu dát svůj hlas a nikdy nejsem líný "zvednout zadek" a jít volit. V cizině se snažím presentovat jako občan ČR, bývalého ČSR, bývalých Zemí Koruny České a jako Evropan ctící tradiční hodnoty evropské civilisace jako je vzdělanost a morální a hodnoty. 🙂

        Nevyjadřuji ani osobní zklamání ani skepsi, ale věřím, že v Evropě nakonec zvítězí zdravý rozum a bude líp, i bez koblih. 😀

        Politikou jsem se nikdy nezabýval, pouze vyjadřuji své názory. A jestliže někoho řadím mezi ovce, tak to není lání, pouze vyjadřuji svůj názor. A i ovce jsou živí tvorové a mají právo na slušné zacházení a touží-li po poučení, rád se s nimi o ně podělím, pokud je mi známé.  🙂

        • Osobně bych Vám přál, aby u Vás po příštích volbách nepanovalo takové nenadšení.

          Možná budete mít důvod nejen k národní hrdosti (což je třeba ocenit), ale i osobní spokojenosti. 

          Jen budete muset připustit, že hlas jako hlas - lva i ovce má stejnou váhu. A to je dobře. 

          • Budu rád, když po příštích volbách budu mít víc nadšení a méně nenadšení. A bude-li mít víc důvodů k osobní spokojenosti, to lze také je uvítat.🙂

            Je jistě dobře, že jak lev tak i ovce mají stejný hlas. Jenom té ovci musí někdo vysvětlit, že jsou i jiné hodnoty než koblihy a slib, že bude líp nebo že se dotyčný o ovce postará, aby se nemusely namáhat přemýšlením. A pak nechť se ovce zcela samostatně rozhodne. A když zvolí špatně, tak nechť se pak nediví. 😉

  • Metací vozy Technických služeb pracují i o svátcích. Je to dřina vše uklidit. 😍

  • Je to hrozne , co se v CR deje. Horsolidi jasaji , ale neuvedomuji si, ze to nejvice odnesou oni. Nevadi jim zlodej, STBak, byvaly clen KSC, statem uznany lhar , alkoholik, oligarcha , mafian atd.... Ostatni zamysleme se nad tim.

    • Horšolidi dopláceli na ty demokratické vlády celých 25let.Všichni jsme jim věřili a oni si mastily vlastní kapsy.Babiš pro obyčejný lidi něco udělal,proto jsme se nad tím zamysleli a volíme ho.Zkuste to také se zamyslet,třeba dostane o hlas více.

    • Myslet nestačí. Běžte a pokuste se zvolit někoho jiného. Třeba někoho svatého. 

      Protože si neumím představit, že by existoval někdo, koho by mamon a moc nezlomila. 

      • Kupodivu jsem znal lidi, kteří se nenechali zlomit ani mocí ani mamonem.

        • Mluvíte v minulém čase? Už nejsou tito vzácní lidé mezi námi nebo se nakonec zlomit nechali?

          V koutku duše chci věřit, že někdo takový existuje. Ale nesmí mít nic společného s politikou. 😀

          • Možná jsem měl spíš použít dokonavý tvar minulého času, tedy "poznal jsem" nebo přítomný čas "znám" . A kupodivu i takoví lidé působí v politice. 😯



  • Teď do Ruska a Číny budou jezdit dva  :-))

    Máme, co jsme chtěli. Východ EU .

    • Jo - tat jedou. a nemusi se vracet...

  • Jak "ustojí"???  Z Bruselu má přijet ihned policie, která Bureše odvede v poutech! Nelze přece krást donekonečna a hrát si na předsedu vlády ČR? A my se máme pak stydět, co za svoloč na Strakovce a na Hradě vládne!!!???
    • bbbbbbb - to myslíte vážně?? Čí policie bude zatýkat na území České republiky???!!! 

      Jedině česká!! vám by bylo jedno, kdyby tady zatýkali Belgičané, Francouzi nebo Němci? 

      To už je vrchol evropské prostituce. Pokud mluvíte o svoloči - byl jste v poslední době v koupelně?

      • mun.go
        • To je porušení ústavy ČR,podle které nelze vydat občana ČR ke trestnímu stíhání do jiné země.

          Německá policie se zase usadí v Petschkvě paláci a pro zatčené se uvolní Malá pevnost Terezín.Soudy budou probíhat podle Německého práva a odsouzení Im Namen des deutschen Volkes budou k výkonu trestu odváženi do věznic v Německu.Pozůstalí si mohou vyzvednout ostatky v Sasku.Česká policie bude mít nadále úlohu pomocné služby podřízené Oberkomando der deutschen Polizei Berlin,Moabit.

           


           

          • A chtěl by snad tovarišč, aby tady zase působil Komitět Gosudarstvěnnoj Bezopasnosti? Teď si akorát říkají FSB (Federalnaja Služba Bezopasnosti) a "působí" dál.

            • No když já nevím,já si myslel,že když jsem jako občan svobodného státu tak žádnému jinému státu nepatřím.

              Protože když teda jsou český policajti poskoci ciziny a český politici onuce který jdou za peníze s tím co dá víc a Česká republika jen takový flek na mapě,tož to jsem teda rád,že jsem pro tuhle chamraď nic neobětoval,jako třeba odbojáři nebo ti v Legiích a taky nevím,proč vůbec máme nějakou armádu a úřady,když už si teď nepatříme.

              ............takže policajti všech zemí se spojili proti občanům a dohodli se,že poruší českou ústavu.Tohle je dílo toho ministra vnitra Hamáčka,předsedy ČSSD,který už před časem deklaroval,že nám Čechům bude škodit.Mstí se Čechům za debakl ČSSD v posledních volbách a tak i celému státu.Patrně se zalyká nenávistí natolik,že nevidí,nebo vůbec nikdy nepochopil pojmy jako je státní suverenita a podstata státnosti vůbec.Pokud se proti té podlé dohodě nepostaví opozice,pak jsme opravdu jen kus hadru. 

              • Reakce na příspěvek:

                Dnes je jiná doba. Existuje tzv. globalisace jako důsledek poznání, vytváření a využívání technických prostředků a tak si nemůžeme hrát na maličké státečky jako byla středověká knížectví. Měli bychom se tedy cítit nikoli pouze jako občané ČR, také také jako občané EU, budoucích USE a zejména také jako homo sapiens sapiens. A také bychom měli ctít zásadu, že každý si může dělat co chce, pokud tím nezasahuje to práv jiného.

                • Reakce na příspěvek:


                  Obcane-cítíš se být černochem?Jsi přece původem z Afriky,z jedné africké matky?

                  A ti Homo sapiens sapiens ,tak ti k Tobě už brzy přijdou-na pořád!  Tvá žena bude pár měsíců globalizovaná a pak vrhne čokoládové děti,co už mohou na sluníčko,jak to říkal Donutil a Ty na ně budeš vydělávat.To už je hotová věc,na tom se už v EU dohodli.Těšíš se?  


                  • Reakce na příspěvek:

                    Té reakci nerozumím, nikdy jsem nepsal, že bych s něčím takovým souhlasil. Já jsem Evropan a nikoli Afričan.

                    • Reakce na příspěvek:

                      Nemluvil jste o Evropě,ale o EU a globalizaci a globalizace to je odnárodnění a plánovité mísení,zkrátka genocida a etnocida,tak proto moje reakce.

                      Jinak technicky-

                      Homo sapiens sapiens my nejsme.My jsme AMH,tedy anatomicky moderní člověk a AMH vznikl smísením Homo sapiens a Homo neanderthalensis na území zhruba dnešního  Izraele.Měl tři vývojové stupně a Neandrtálce v ničem nepřekonával.

                      Výsledek je ten,že od Neandrtálců máme 1-6% DNA ,kterou černoši nemají.Navíc máme Duffyho antigen na erytrocytech,který tam černoši nemají a to v 96,5%,takže oni mají jiné krevní skupiny(ABO system mají i šimpanzi).Není proto myslitelné aby černoch daroval krev bělochovi.Pro informaci-od šimpanzů nás dělí 1-5% DNA.

                      Kromě toho-rod Homo vzhledem k četnosti pozůstatků pochází patrně z Afriky,ale předchozí článek-Hominidé jsou vzhledem k četnosti pozůstatků vysloveně evropská záležitost.Hodně jich žilo na Moravě a ten nejpokročilejší-Graecopythecus Fyrbergi žil mezi Řeckem a Tureckem.(zkoumáno Uni.Tübingen).A protože Neandrtálec v Africe nikdy nebyl,můžeme se domnívat,že bez toho Homo sapiens z Afriky,pokud sem do glaciálu vůbec kdy přišel, bychom se klidně obešli.

                      • Reakce na příspěvek:

                        Máte to nastudované 😯

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit