Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rozdává "moudra". se svými modrosektáři za dvacet let zprasil co se dalo, zlikvidoval zemi a teď vyvaluje rozumy
  • ty zmrde tys měl už dávno sedět
  • MACKU,ty seš staré č.rák. V hlavě, zas až toho tolik nemáš-proto seš(nebo byls)poradcem u zlodějskýho všeználka.Proto to v republice vypadá tak, jak to vypadá!!! Kopat vás do prdele, vy nabubření PARCHANTI!!! *16* *11*
  • Až žasnu, s jakou otevřeností nám to Macek vysvětlil (Proboha, kdy už si lidé konečně uvědomí, že vůdce smečky se nevolí, ale vybírá (z jednoho zcela nepopiratelného kandidáta), a to podle toho, jak umí ochránit svoji smečku v dobách ohrožení). Současný prezident tedy nebyl našimi posranci a senátory zvolen, ale byl vybrán a kejkle, které tzv. volbu provázely byly jen o tom, kdo dá víc. Prezident svou smečku chrání co mu síly stačí - viz poslední udělená milost. Bohužel chrání jen tu svou smečku, ostatní jsou mu ukradení.
  • Dr.Macek išiel do Malacek. My si zvolíme prezidenta, alespoň něco podle nás, tak nám do toho nekecej Macku a stáhni ocas!
  • Pan MUDr.Macek je takový malý mudrlant. Umí vše kritizovat a nic pořádně neudělal. Pokud je národ pro něj stádo pak prezident je samec Alfa, tak to je zlé. U zvířat rozhoduje síla plodit potomky a likvidovat další samce fyzickou silou. Proto mě osobně tohle srovnání uráží a překročilo hranice etiky. Národ vede člověk , který má důvěru celého a nebo většiny národa, pro národ už něco pozitivního vykonal a tím si získal vážnost a podporu občanů. Nestaví sám sebe na piedestál a než začne mluvit , tak poslouchá. Pokud znáte někoho, komu svěříte své děti, podáte ruku, otočíte se bez obav zády a pokud mluví, tak k věci a ne bláboly a je známý světu v pozitivním smyslu slova, ( ne Kožený) napište tady jeho příjmení. Pokud to bude ještě občan, který bude ctít Husovo " Mluv pravdu, miluj pravdu, braň pravdu a drž se pravdy„ je to kandidát na prezidenta. Každý národ chce pravdomluvného a moudrého ( ne modrého) prezidenta Takového budu volit.
  • Ti,kteří se třesou na prezidentské koryto se domnívají,že,prezidentování bude v rozprodané,rozkradené a astronomicky zadlužené zemi,taková selanka,jako, když se po údajné revoluci Havel a jeho banda dostali k plnému korytu.Tehdy,to byly pro politické lumpy zlaté časy,které už se jen tak nevrátí.Tehdy mohl Havel,místo aby podle prezidentské přísahy bránil celistvost této země, abdikovat.Po rozpadu státu se zase hnát směle k prezidentskému korytu.A i český blb se tvářil,že je uvedené normální.I když se může v přímých volbách stát,že přitroublé lidské stádo zvolí prezidentem zase lumpa,tak za dva měsíce mohou ti samí lidé kteří jej volili,obklíčit Hrad a žádat jeho zlinčovámí.Kdyby ,při údajné revoluci,ti co volili ,před tím,manifestačně komunisty a studenti,kteří dělali úspěšně zápočty z Marxismu se dostavili na Václavák a Letnou v rudém oděvu,tak tehdy byla rudá Letná a rudý Václavák.
    • v pár řádcích si se nazval blbem , český blb , přitroublým stádem , atd atd hezká sbereflexe

      až někdo zlinčuje teb tak se nediv
  • Smutné je, že bývalý politik promlouvá ke čtenáři, který zná jeho působení v politice při privatizaci i při akční situaci s dalším politikem Ráthem, známou jako zákeřné fackovací vystoupení před profesním lékařským shromážděním. Jakou pak asi váhu jeho slovům mohu dávat.Snad jen s pocitem, že mu schází soudnost. Možná,že by měl zústat u poezie možná, že by i čtenáře oslovil.
    • Nejen fackování, ale obzvláštní pozornost si vysloužil za zveřejnění vlstních intimních situací, kterými obeslal své spolusoudruhy před časem.Takže bych řekla - nepodceňujte národ pane Macku! Vy jste se podílel na rozkrádání státu a ožebračování občanů, které pokračuje nastartovaným tempem. A každý nechť si zamete před vlastním prahem!
    • Souhlas.Taky jsme nevěděli jak se Macek vybarví,když jsme ho volili exota.Až se projevil,tak
      mnoho lidí se asi tlouklo do hlavy,jakého dárečka svými hlasy podpořili.Macek z morálního
      hlediska nemá vůbec právo někoho veřejně kritizovat.Vždyť je to politická mrtvola! *16*
  • Co to plácá ten sňatkový podvodník o Alfa samci,ženil se skrze pení ze protože je lempl a neumí se uživit a tydy bude dělat chytrého.
  • Pan Macek je nejchytřejší z nejchytřejších ( viz řešení situace fackou...). Nějak asi pozapomněl na "reprezentování" naší země bývalým prezidentem Havlem a jeho kamarády ve vedoucích funkcích a pozapomněl třeba i na současné ministry, kdy každý řídí jiné ministerstvo než to, kterému by měl podle svého vzdělání alespoň teoreticky rozumět... Když bude mít prezident za sebou pořádnou vládu a bude mít podporu většiny obyvatel, nevidím rozdíl mezi volbou a vybíráním "vůdce smečky"...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit