Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a jedině dobře, duhová výmývárna mozků v režiji krajní levice je jen jedním ze způsobů oslabování evropské společnosti, stejně jako podpora afrikánsko arabské migrace a radikálního feminismu.

  • "Lidé mladší 18 let nemohou v Budapešti na letošní výstavu snímků oceněných v prestižní soutěži World Press Photo. Maďarské ministerstvo kultury totiž rozhodlo, že některé vystavené fotografie porušují zákon zakazující zobrazování témat týkajících se komunity LGBT+ nezletilým. Podle ředitelky World Press Photo Džumany Zainové Churyové je to poprvé, co se výstava spojená s tímto oceněním setkala v Evropě s cenzurou."

    Třeba né naposledy. Zkuste výstavu uspořádat třeba v Saúdské Arábii, Iránu, Afghánistánu nebo nějaké africké zemi. Tam bude mít jistě výstava mnohem větší úspěch.

    V každé zemí platí nějaká pravidla a běžný člověk je dodržuje. Někteří se je ovšem snaží prolomit nebo porušit za každou cenu. Většinou nějací aktivisté, či neziskovky.

    U nás je momentálně zakázáno jedno písmeno z konce abecedy a tak ho taky nikdo veřejně nepropaguje.

    Mimochodem pokud by na nezletilé neměly mít fotky LGBT žádný vliv, tak by jistě nemohly mít žádný vliv ani fotky souložících heterosexuálů. A zkuste si udělat v evropských zemích takovou výstavu přístupnou nezletilým. Hádejte, jak to dopadne. A je na souložících hetero něco špatného? Taková běžná a přirozená věc.

  • Aspoň někdo má rozum, je to jen rozmar zbohatlíků.

    Mimochodem v jednom rozhovoru tento "zbohatlík" přiznal, že se dal na kluky , protože hrál v Itálii fotbal kde "nechutně zbohatl a do postele mu vlezla každá na kterou ukázal, jednu si vzal a má s ní dítě. Potom " přišel" na to, že je gay 🤣🤣, nechal se upravit a hádejte pointu: Byla to největší nevratná hloupost v mém životě prohlásil 


  • janhrom

    Nevidím v tom žádný problém. Z PNS zmizeli časopis s odhaleným ňadrem. V plátcích (jako je Tiscali)se nesmí používat sprostá slova byť jsou ve slovníku. Polonahé ženštiny mohou být v tv až po 22 hod.  A to jsme stále v Čechách a v zemi kde v 80. letech byla sexuální revoluce. Nosili se mini a holky chodili bez podprsenky.Opalovalo se nahoře bez.

    Takže pokud si v Maďarsku omezí vstup, na fotky chyb  v DNA. Je to v pořádku a hlavně jejich věc.

  • Kluci maďarští dobře to tam vedete. Od počátku věků je vždycky kluk a holka. Co mají pindíka a pipinku.To jen u nás máme zdivočelé Piráty. Bezpohlavní hlupáci kteří mnohdy neví čí jsou. Ale hulákali by voloviny za všechny strany světa. Že je třeba respektovat - např. když se dvěma klukům narodí miminko. Takto plantat hlavy lze jen u nás. Nejlépe v Praze. Jen aby se to někoho nedotklo. Vrcholem? Tuhle byl rozhovor s jedním takovým bezpohlavním  hlupákem v TV. Něvěděl sám čím je.Navrhl ať mu říkají TO. Sedí, co?

  • To tady zase bude tranďák Jardojana fňukat...

    • jardojana .. patří do Bohnic ... do klecového lůžka:-)!!

  • janhrom

    Dobře 

  • ...konečně to někdo uchopil za správný konec:-)!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit