Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tu partu negramotů s utěrkama na hlavě by měli všude zakázat když mají za pánaboha pedofila a agresívního holomka který v satanské bibli zvanou korán vyzývá k vyvraždění všech co s nimi nejsou zajedno !
  • Ať se starají sami o sebe,nelezou sem a ti co snimi sympatizují ať jdou mezi ně a sem se už nevracejí.Proč nezkouší ten svůj pseudohumanismus u nich?Protože by tam nepřežili jediný den.
  • Všichni se musí bát pomsty muslimů!!! Proroka si musíte všichni vážit !!! Takovouto ideologií jsou miliony lidí vydírány a zastrašovány. Náboženský fanatizmus se daří šířit po celém světě. Přispějme i my rozkvětu těchto zrůdných ideologií a dejme nějaký peníz na vzkříšení našich mírumilovných bratří.
  • Citace ze stránek Tiscali téhož dne:
    "Francouzský soud v úterý rozhodne, zda vyhoví požadavku na zastavení další publikace snímků částečně odhalené vévodkyně a na zabavení originálních digitálních fotografií."
    O úchyláky ze satirického časopisu Charlie Hebdo asi nikdo nemá zájem- proto je nehoní po soudech. A o provokacích ochránců lidských práv z USA již ani nemluvě.
    • tomascech
      Se svým příspěvkem si upad.
      Úchyláctví je fanatismus náboženských výmyslů tohoto světa, hlavně pak slimáckého.
      Kvůli nesmyslným karikaturám jsou schopni zabíjet. To jsou fakt ubožáci a nepatří do Evropy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit