Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě jsem vylezl z džungle Argentiny a nestačím žasnout. Už se nemusímn skrývat.
    Evropa tolerruje muslimskou zločineckou ideologii takže nemůže vadit ani ta moje, stejně hnusná nacistická. heil mein fuhrer Adolf Merkel. Danke.

    Pokud vám zapálím dům tak nechci slyšet stížnost. Dle německého soudu takto muslimové
    pouze vyjadřují pokojný protest. Také se těším na podobné vyjadření v mešitách. *14*

    Muslimové požadují přestávky na modlení . To beru. Můj syn Hans také požaduje přestávku na svou ranní modlitbu zakončenou Heil Hitler. Považuje ho za Boha a je to tedy víra.

    Připadá vám to jako ironie či hloupost? Ale kdepak. Nacisté na podobné požadavky mají plný nárok. Když je zde tolerován islám který hlásá vraždění a zotročení nevěřících atd.
  • Ale ho..o. Evropskou demokracii už dávno rozložily VELKÉ strany, které si dělají, co chtějí a zájmy občanů už dávno nezastupují. Proto voliči iniciují vznik velkého množství různých malých stran: ZE ZOUFALSTVÍ... *12* *11* *11* *11*
  • Už se na ty vaše propagandistické lži a kecy vykašlete. *16* *16* *16*
    Politici varují před nárůstem extremistů. Ale roste díky nim. Vedení EU sem přitáhlo
    miliony nezákonných migrantů, proti vůli lidí. Stojí nás to biliony eur,
    Peníze pro naše evropské občany dávají všem černým hubám kteří vpadnou do evropy.
    Tradiční politické strany se změnily v mafie,. Lidé jsou znechucení a už není koho volit.

    Extremisté nejsou ti co varují před islámem ale ti co sem islám který je neslučitelný s demokracií tahají, oni porušují evropské zákony a dopouštějí se vlastizrady.

    Nabíjet a zabíjet. To je jediný lék na hordy nezákonných migrantů a na vládní zločince kteří je sem berou. Šabatová by měla jít ke zdi. Muslimský šátek do škol nepatří, stejně jako tam nepatří obyčejná kšiltofka na hlavě. Máme jedny zákony. Buď budou platit pro všechny nebo pro nikoho. Vyjímky pro muslimské a černé držky neuznávám.
    • Islám je s demokracií velmi dobře slučitelný, lidská blbost ovšem nikoliv.
      • Islám hlásá nerovnost pohlaví, méněcennost žen, vraždění nebo podrobení si všech
        nevěřících - nemuslimů,
        Islám je zcela neslučitelný s demokracií a korán má být zakázán jako Mein Kampf.
        • Korán je stejně závadný jako Bible. Islám není o nerovnosti pohlaví, méněcenosti žen atd. To je jen chybná interpretace. Ostatně pokud by se člověk díval na reálné křesťanství, nebo reálný ateismus, tak ve jménu těchto náboženství se vraždí, ženy se ponižují atd.
          • evidentně konvrerguješ k tomu zlotřelému náboženství. Nebude nic krásnějšího až to začneš vykřikovat veřejně. Uvidíš ten fičák. Pro začátek se ocitneš v místní říčce. Ovšem pokud to jinak nepůjde bude třeba ti přitnout. TADY hochu tvoje nápady fungovat nikdy nebudou.
            • Ne, jen jsem korektní (nikoliv politicky, ale pouze korektní).
  • Titulek "Malé strany plíživě rozkládají evropskou demokracii" je opět velmi zavádějící, jestli ono to nebude ve skutečnosti tak, že ty velké strany hold kašlou na lidi a v důsledku toho vznikají nové ...
  • jak se dá demagogicky zmastit realita? Naprosto každý ví, že primární příčinou jsou darebáci z gumových člunů. Kteří pod záminkou nezbytné pomoci tady přicházejí přikrádat obecní peníze. A naopak velké státy tolerují u afrických grázlů to, co by evropanovi nikdy neprošlo. Jasně že je brutální rozklad. Když šupák z Afriky se vyhne trestu za totéž, co by evropanovi hrozily těžké chvilky.Plíživě nás rozkládají především vetřelci. A pro ně platí společné: VEN!
    • Každý alespoň trochu rozumný ví, že pravou příčinou je lidská blbost zejména takových jako ty.
      • je to docela možné, velký filozofe! Ale je nová doba. Islámským psům je třeba připravit těžké chvilky. Moc těžké chvilky. A ty s tím nic neuděláš.
      • je to docela možné, velký filozofe! Ale je nová doba. Islámským psům je třeba připravit těžké chvilky. Moc těžké chvilky. A ty s tím nic neuděláš.
      • tys neodešel do Aleppa!??
        • když di rosťo mákneš chytneš chvost
  • Malé strany demokracii rozložit nemohou, protože ji už dávno rozložily tzv. tradiční velké strany.
  • Co to je Evropská demokracie? To myslíte ty příkazy a zákazy nařizované Bruselem, kterému to nařizuje Washington? To je demokracie jak vyšitá... *1*
    • ...a tomu Washingtonu ty příkazy a zákazy diktuje MMF a FED, které jsou zase řízeny Bilderbergem a Velkým Židem.... *1* *1* *1* Bohužel, ale tak to je.
  • Kdyby ty velké strany, co mají logicky zastupovat i jednat v zájmu demokratické vůle většiny a to zdůrazněno..demokratické vůle většiny občanů !., nejednali stále více naopak v rozporu, právě proti většině občanů., včetně i státní šikany, házení klacků pod nohy, diskriminace a nálepkování do fašistů, xenofobů, rozvracečů atd..s tím, že je zrazují a jednají spíše ve prospěch "menšin"..a to i za pomocí záludných "neziskovek", pokřivování a doslovného ohýbání zákonů, často s dvojím výkladem pro většinu..a "korektně" jinak, pro "menšiny" atd..tak by ty malé strany, či pro někoho..tzv. alternativní strany i združení..tolik nevznikaly..
  • co říkám už dvacet let. Systém stranických sekt s imunitou nikdy nefungoval a nikdy fungovat nebude. Z principiálního hlediska to prostě není technicky reálné. Jediná možnost je systém INDIVIDUÁLNÍCH OSOBNOSTÍ BEZ IMUNITY A POD OBČANSKOU KONTROLOU. http://obcanskyparlament.webnode.cz/ my k tomu poznání dojdeme. Jen je otázka kdy a jak moc za to zaplatíme....
  • Malé strany plíživě rozkládají neomarxistickou židomafii (a to je dobře), která za posledních 20 let obsadila Brusel a mocenské struktury v téměř všech zemích Evropy. Pádem této mafie konečně skončí i ty zvrácené experimenty s multikulturalismem, hnutím LGBT, genderovou agendou v zájmu řízeného rozvratu původních národů Evropy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit