Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V roce 2009 byly nalezeny u Falkland nová velká ložiska ropy společností BP. Tak že Británie opravdu Falklandy nikdy nevrátí. *3*
  • Nedlějte si prosím o anglánech žádné iluze. Postačí si přečíst http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/16178-kam-zmizelo-ceske-zlato-budete-v-soku-a-zvedne-se-vam-zaludek.aspx či onen odkaz - O tom, jak jsme museli spojencům platit zlatem za to, že naši vojáci mohli po jejich boku umírat ve válce proti Hitlerovi.
    Mnohým se rozjasní....
    • Kam zmizel český uran? Budete v šoku a zvedne se vám žaludek

      A kdože vyvolal v Evropě válku? Nebyl to náhodou socialista Džugašvilli a socialista Hitler, kteří si rozdělili Evropu (Pakt Molotiv Ribbentrop)?
      • Kam zmizel český uran, to každý už ví, sežral ho Simon, blbec teplej..hi..hi *2* *2* *2* *2*
      • tví oblíbenci kapitalista Chamberlain a fašista Hitler podporovaný americkými bankéři a průmyslníky. Pakt Chamberlain Hitler že tys zase v hodině dějepisu kouřil na záchodě?
        • Chamberlain se nedohodl s Hitlerem na napadení a okupaci Polska, Finska a pobaltských států. na tom se s Hitlerem dohodl tvůj SSSR a ještě to až do roku 1989 směšně popíral.
          Jinak ano pár amerických obcodníků Hitlera podporovalo. Jenže pár obchodníků není americká vláda,. Od roku 1939 až do roku 1941 dodával SSSR ( tedy stát a ne pár obchodníků) nacistům suroviny potřebné k útočné válce.
          Na dobové karikatuře je Stalin právem vykreslen jako Hitlerův zásobovací důstojník.

          Takže dějiny se douč spíše ty ruský lejno.
  • Je to ale imbecilní teplouš tenhleten Semjon Gayínek, furt mele pakt Ribbentrop - Molotov (ani to neumí napsat), ale aby si zjistil proč byl dohodnutej, to nééé, na to je moc teploušsky blbej jak půčtok!!! Prostě je to 60. letej teplouš!!!








    YEAH !!!
  • To vám je ale teploušskej kkt, tenhle Semjon Gayínek:
    "Pár" amrdólských průmyslníků pomáhalo nacistům!!!
    Hjalmar Schacht - ministr hospodářství nacistické vlády - jel v květnu r.1933 do USA a potkal se tam s prezidentem Rooseveltem a hlavními bankéři z Wall Street. Německu byla dána 1 miliarda dolarů!!!






    YEAH !!!
    • A tvůj SSSR dodával v rámci paktu s hitlerem nacistům suroviny na útočnou válku v letech 1939 až 1941. Chápu že tahle pravda se i nehodí do ruského krámu ale to je tak vše co s tím můžeš udělat ruský teplouši. *15* *15* *15*
  • jen prostý pohled na mapu vypovídá, kam by Malvíny měly patřit. Z toho že Británie si nárokuje tisíce kilometrů vzdálené Malvíny, že USA si nárokují Guantanámo z něhož by je Kuba ráda vykopla ale neví jak, je vidět jak je to s morálkou a mezinárodním právem. Proto protesty světa proti tomu, že si Rusko vzalo zpět svůj sousední Krym jsou evidentně pokrytecké a nepodstatné.
    • byste se měl zeptat především obyvatel Falkland nebo Malvím, chcete-li. Na to jste nějak zapomněl. A co se týče vykopávání Američanů z Kuby, tak volání po navrácení Guantanáma utichlo na Kubě už někdy v sedmdesátých letech. A ani sám Castro už o něj nějak neusiloval. Velmi dobře věděl proč. Pokud vy snad nějaké volání po navrácení Guantanáma slyšíte, tak jej slyšíte spíše z Moskvy, než z Havany.
      • zuřivý odpůrce Krymského referenda najednou volá po referendu na Falklandách? Ono jak se nám to hodí, že tečko......? Castro už na navrácení Guantanáma rezignoval stejně jako Němci Japonci a jiní zjistili že se toho parazita prostě nelze zbavit. Sověti odešli Amíci zůstali.....inu veš v kožiše.....vyhodíš dveřma, vrátí se ti oknem.....
        • u vás v Lubljance.
    • A co Francouzská Guyana? Kam by měla patřit pohledem na mapu? :-)

      Sporných území je na světě mnoho. Namátkou třeba Kurilské souostroví, když už jsi začal s těmi rusáky. Nebo kam by prostým pohledem měla patřit Kaliningradská oblast?
      I ta Aljaška je tak nějak "divně" .-)))
      • například P-rusko jak sám název napovídá patřilo kd\ysi dávno Rusku. Je toho mnohem více co by se muselo přehodnotit. Slovenská Orava součást Moravy. Ukrajina, jak název napovídá je Okraj-ina okraj Ruska atd.....
        • a co teprve taková Hawaii *15*.
          V roce 1890 zrušily USA clo na cukr všem státům, což přivodilo Havaji, která dříve měla monopol, a především zdejším plantážníkům, ekonomické potíže. Havajská liga vedená plantážníky poté žádala USA o intervenci za účelem svržení královny Liliuokalani. V roce 1892 na území Havaje vstoupily americké jednotky. V lednu 1893 se Liliuokalani vzdala trůnu po dobytí jejího paláce. Havajská liga složená z plantážníků (Amerických samozřejmě) vyhlásila revoluční Havajskou republiku a požádala USA o anexi svého území. K anexi Havajské republiky došlo v roce 1898 na základě Newlandsovy rezoluce.
          • kdyby se všechny měly řešit, trvalo by to velmi velmi dlouho, pokud by to vůbec bylo možné. Spíše bych řekl, že bychom měli v mnoha případech přimhouřit smířlivě oko a odstranit pouze do očí bijící precedensy na důkaz dobré vůle a narovnání mezinárodních vztahů. Viz vrácení Malvín Argentině stažení okupačních jednotek a zrušení základen US pohrobka Třetí říše v Německu Japonsku a jinde ve světě jako to udělal bývalý Sovětský Svaz. Dokud se neodstraní tyto do očí bijící rozpory, nepohnem se dál.
  • Tak to je zase teploušova pecka, SSSR pomáhalo Německu od r. 1939, njn 6 let po pomoci nacistům západem!!!



    CHI !!!
  • Druhá světová válka začala 1. září 1939, ovšem jestliže SVĚTOVÁ - tak druhá světová válka začíná invazí Japonska do čínské provincie Mandžusko 18. 9. 1931, odtud v r.1937 Japonsko napadlo zbytek Číny!!!
    To je zase pecka do teplý kotrby Semjona Gayínka!!!
    Baví mě dokazovat Gayínkovo totální blbost




    PCHE !!!
  • ... a v červnu 1933 navíc Schacht požádal v Londýně o půjčku ve výši 2 miliard, a co myslíte dostal ji???
    No jasně, že dostal, to se před tím nikdy nikomu nepodařilo, tedy kdo financoval nacisty???





    CHICHI !!!
  • bratr retarda Simona Tečky .........když východostepní nájezdníci v čele s bolševikem Putinem podepsali v červnu 1914 pakt Ribentrop Molotov pak spáchali atentát v Sarajevu a zatáhli do války nevinné Angličany Francouzy Američany Italy a zbytek světa. Potom udělali v Rusku převrat vytvořili SSSR a v Mnichově předhodili navzdory protestům Chamberlaina a Daladiera Československo Polsko a zbytek Evropy Německu. jen hrdinné USA a nezištná Británie která po nás nechtěla ani zaplatit naším zlatým pokladem výstroj našich letců kteří na její obranu umírali zachránili svět před Hitlerem. Že jsem to dobře sepsal.....s bráchou si po večerech čteme společně knížky například "ferda Mravenec" teď nám pan primář doporučil příhody brouka Pytlíka, jsou tam velká písmena a hodně obrázků......brácha a já jsme hodně sečtělí...........
    • Jen doplním, že prapůvodem toho všeho je zastřelení Vinetoua Putinem!!!

      .
  • Bud se to řešit válkou?

    http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/16173-ve-washingtonu-vypukla-panika-kvuli-putinovu-planu-a-jeste-vic-kvuli-cinanum-kteri-chteji-americanum-vypalit-rybnik-timto-zasadnim-projektem.aspx

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit