Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud se zadaří, tak to bude dobrá reklama. Ale pokud ten kluk tak do roka exne, tak to můžou v protonovém centru zabalit.
  • Přeji malému aby vše dobře dopadlo *4* *4* *4*
  • aspon jednou jsme se zachovali jako civilizovana zeme...
    • Bia-Tecko ,netrojci a nepocurej se blahem.Az budou v prve rade leceni CESI a pak Cizinci,
      pak bude vse naprosto v poradku.Ale uprednostnovat Cizince pred Cechy .....Malemu preji samozrejme uzdraveni,za svou nemoc nemuze.Civilizace ma slouzit obcanum vlastni zeme.
  • Předpokládám, že z propagačních důvodů bude léčeno zadarmo jako cikánský "princ". Nemám nic proti léčbě, ale ta by měla být pro všechny naše občany zcela zdarma a to prostřednictvím zdravotních pojišťoven. Zatím tam nikdo z naších pacientů neleží, protože na tu léčbu zdravotní pojišťovny nepřispívají. Zlatý komunisté !!!! Za nich by se nic takového nestalo. a léčba byla na světové úrovni a zdarma.
    • Cikansky princ ,nebyl to Rumun ,co se zranil a kolem tancovali Cesti lekari?Platili vubec neco
      nebo to dostali GRATIS?Ostatne Ukrajinci se leci taky zadara a rany utrzili doma.
    • uz jste unavnej s temi pruhlednymi provokacemi
  • Dodatek: jinak toto zařízení je v Mnichově a USA a do Mnichova se posílají vyvolení,protože to tam je údajně levnější než u nás , což dost silně pochybuji vzhledem k inflaci Kč za EURO.Každý,kdo používá svůj mozek nechť si udělá vlastní názor o budování prvobytně pospolném kapitalismu v Čechách již 25.let.Chce to ne po modré,ale po červené.
    • Ten tzv. "kapitalismus" si vymysleli komunisti na strašení lidí toužích po svobodě. Tvrdili lidem, že za západními hranice řádí "zlý kapitalismus" a proto je tam nemohou pustit. Lidé, kterým se podařilo se tam dostat nestačili zírat, jak ten "zlý kapitalismus" vypadá. Když komunistům chcíplo budování komunismu, tak převlékli kabáty a začali holt budovat ten jejich "kapitalismus".
      • Zde na "tiscali" nemá cenu diskutovat, >Hmm< je zde placený provokatér a cenzor který rozhoduje co lze na této diskuzi zveřejnit, ostatní se maže nebo je odepřen na diskuze přístup. T o je ta jejich pravdolásková svoboda. Ne Hmm ale modrý Hnus.
      • Plácáš nesmysly kapitalismus je ekonomický systém,vyvíjící se od 16 století ,po době feudalismu. Není to žádný strašák komunistů jak tady plácáš. Současný kapitalistický systém je v rozkladu a za to komunisti nemohou, mohou za to nenažraní bankéři a boháči všeho druhu.
  • A kdy se začnou léčit naše děti a jiní pacienti kteří to nutně potřebují.
  • Výborně, dobrá věc se snad podaří!!! Ale k tomu jedna otázka: jak je to s českými pacienty? Už tam vůbec někdo byl? Hradí ošetření naše zdravotní pojišťovny?
    • Rejpale odpovím.Asi pouze,kdo je u voj.poj.,protože tam jsou převážně příživníci tj.parlamen,vláda a senát.Ostatní nemají nárok,protože to je pouze pro honoraci po roce 1989.A jak jsem poznal na vl.kůži tak to mnoho ovčanů ani neví,že to u nás existuje.Ostatní ZP to neplatí,protože by navíc jejich manamegent neměl na zlaté padáky a různé další příživníky nabalených na ZP.Informace se moc nepublikují,proto tady rozjíždím již delší dobu akci,aby byla veřejnost informována,protože já jako člověk jsem onkologicky onemocněl a bylo mi doporučeno řeznické řešení 19.stol.t.j.operace,která je vždy nejlevnější.Bylo mi nabídnuto za 500 000Kč a více.toto léčení v době,kdy tento stát sem speciálama vozil banderovce a podobnou svoloč k léčení zdarma a pro naše lidi a děti žebrá tento stát na našich lidech.Proto to vše zhodnotím ve volbách ,ale ODS ani TOP 09 to nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit