Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně takové lidi z ČSSD, jako je tahle "paní".. jsou přímo učebnicovou "reklamou" a příčinou toho., že tato strana., jde dolů, což je po cca 28 letech současné, "vládní koalice".,jen a jen dobře..
  • Není mi jasné, jak tato dáma vybruslila z MŠMT při finančních machinacích bez ztráty květinky. Jako další ministryně školství mu pomohla více ke dnu. Splnila stranický úkol, dokončila inkluzi. Což je hrob pro děti normální, nadané i ty další. Ale o školství nemá ani páru.
    Neschopní nebo schopní všeho nemají v politice co dělat.
  • No, paní Valachová - já mám zase pocit, že se vám finanční podvody na vašem ministerstvu (o kterách jste údajně neměla ani tušení) velmi hodily.
    Podala jste demisi a myslíte si, že jse odešla "čistá", ale před tím jse uvedla naše školství do zmatků a nepochopitelných změn...

Bydlíte v Brně, kandidujete za středočeský kraj - zkrátka, jste jako všichni politici - je jedno za koho kandiduji, třeba za Burundi, hlavně že budu u koryta...
  • *14* já mám potlesk rád
  • vanhorne
    Urcita spolecnost pomatene tleska, kdyz nasaje do chtivych nozder, vuni Becherovky a koblih. ☺
  • https://www.t-shock.eu/cs/tricko-s-potiskem/game-ovar
  • nějaký umouněný domácí šmudla, co má doma v kuchyni strach si vzít i sůl, tady prasí stránky. Je pohroma jak už se kdejaká špinavá lopata dorve k PC.
    • ... pokaždé ze sebe spolehlivě uděláš to, co jsi, naprostého blba, já nesolím a nesladím :)))
    • ... čau primitivní trosko, na lidský odpad jako ty nemám náladu, jsi neškodný ubožák :)))
      • Tak ty špína z Ostrova jsi se překabátil? Ale pořád zůstáváš rukopisem Ing. Rudolf Hrebeňár z Lidické 1332. Ty pívko v Bavorsku. Kde by jsi na to špíno vzal?
        • ... pivko z pivovaru Winkler Bräu je vynikající, ty si dáš tak braníka v akci, debílku, pa :))
        • ... nikdy nedáš nic nového, čau, ty primitivní zbabělá kryso :)))
    • ... nejsem v zadělané kuchyni s rohlíkem jako ty, blbe, ale v pensionu u pivka v Bavorsku :)))
    • ... pokaždé se ochotně představíš, nic primitivnějšího jsem si dlouho tak krásně neužil :)))
  • Mám pocit , že jste úplně mimo realitu
    • ... to ty jsi reálně oběma nohama ve svých duševních sračkách :)))
  • Jakpak nějaká partaj může být věrohodná,když ex.předseda lže,podvádí a křivácky vládne?
    Soudobý předseda rozvrátil policii,dosadil do vedoucích míst podvodníky a zabránil trastnímu
    stíhání gaunerů u vesel. Poctivých policistů se zbavil!.*16* *16*
  • Tahle sosanská.ítcha nemá dávat rozumy do novin a špulit ušišlanou hubu do objektivu..
    Ta má stát před soudem a zpovídat se z důsledků svých skutků na mšmt čr...

čssd je nevolitelná sebranka lhářů a prospěchářů, to samo ale platí i pro ano 2011!!!

http://ac24.cz/zpravy-z-domova/11222-madera-akce-rubidium-kryci-nazev-lithium

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-je-najednou-bojovniku-za-ceske-lithium-Poslanec-vytahl-dukaz-jak-se-o-nem-hlasovalo-kdyz-se-o-tom-jeste-nemluvilo-507069

*6*
    • souhlas, rovnou jí měli sebrat i s Babišem s Faltýnkem, dobytci zlodějský

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit