Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ubohý pisálku. To je nadpis,co? Jsi jednička,když se navážíš do prezidenta? Šéfové z TOP 09 tě pochválí.Co má společného prezident České republiky s manažery Googlu?
  • U nás v ústavu, nerozumnělo otázce 99% chovanců.

1% jsou hluchý.
    • Ulhaný rusofile.

Týdny jsi kradl nick soudružkaPusinka tak si ho sežer a nekraď další.

Proamerická demokratka Simona.
      • Jé, ty máš stejnej nick jako já, to jsme z jednoho ústavu, viď

Taky tu ležíš s mentální retardací?
        • Jsi rusofilní StBák který se snaží zdiskreditovat názorovou odpůrkyni.

Napsala jsem totiž pro tvé totalitní Rusko nepohodlnou pravdu.

Simona
  • Zloděj propisek a tady den ožunk to mají jasné.Ten první se moc a moc snažil vetnout.Mockrát byl v USA.Moc se snažil být po ruce kdyby náhodou...... ovšem na co by jej zvali?Nespolehlivý arogant a křivák neměl nárok.A tady ten nynější ožunk?Nikdy nikdy se tam nepodívá.Zato v mauzoleu na Rudém naměstí už mu chystají vitrinku.
  • jestli to nebude tím, že se Zeman stýká jen se zajímavými lidmi, třeba s panem Putinem, i s dalšími,.... ti, kteří jen slouží prachům jej možná tak nezajímají....
    • Puso, puso *1* *1* *1* Tys ještě namol od mrdž, co?
      • Opravdu duchaplné.
  • tak na Google už nechodím, dík za inform.
  • Dostat se do Bílého domu není jenom tak. Zatím se tam dostali pouze ti, co tam měli co dělat, nebo osobnosti, které si cenil americký prezident. Obama jistě není zvědav na Zemana, který veřejně hlásá jinou verzi ukrajinské krize, než zná Amerika a Obama. Jinými slovy a na základě poznání situace kolem Zemana a jeho "rádců" lze konstatovat, že Zeman Bílý dům uvidí pouze v televizi. *15*
    • jasně, lidi se samostatným myšlením musejí jím papouškům v Bílém domě pořádně na nervy....
  • Tak to dopadá, když se leze do pr.... Vladimírkovi, kur.. fix.
  • Hezký den.
    Náš pan Prezident do Bílého domu?
    Náš pan Prezident není bílá vrána, ale černá, proto ho nikdo nikam nezve. Moment pletu se, je to rudá vrána jenom předece pojede za Putinem do Ruska.
    Náš pan Prezident si vystačí s naší malou Českou republikou, tam studentům může vyprávět jeho nesmysly. Kdo by chtěl vyprávět o naší super ekonomice, vždyť více jak půlka národa chodí o žebrotě a ještě vypráví jak se máme dobře. Cha...cha....cha.....
  • Jsou tam každou chvíli protože dostávají pokyny pro sledování a vytváření špehovacích programů na občany planety Země! Zeman nepotřebuje nikoho špehovat. *2*
  • Není třeba používat nicneříkají diplomatické fráze.

O Zemana prostě civilizovaný západní svět nestojí. *1* *1* *1* *1*
    • Heleď Simone, to spíš tvůj prezident Zeman nestojí o to, aby se zahazoval s nějakými válečnými štváči.
      • Jsem holka. Simona.

Chudák Bohouš se zase nezmůže na protiargument tak musí jen špinit a pomlouvat.
        • transexual v tobě to má v hlavě těžky že *1* *1* *1*
          • Jsem holka. Přestaňte špinit a pomlouvat názorovou odpůrkyni.

Simona

Právě jsem tě usvědčila ze lži že jsem tu byla nonstop tak to trapně nemaskuj Roco.
            • Jsem holka. Nechte si laskavě ty hnusné StBácké podpásovky.

Simona
            • názorovou odpůrkyni?ty nemáš žádný názor ty tu jen hlásáš hesla jak za komanču chlape!!!!
    • soudružka Pusinka a o tebe taky asi nikdo nestojí co? když tu sedíš 24 hod denně *1* *1* *1* *1*
      • Nauč se počítat Roco . rudé batole.

Včera večer jsem odešla kolem deváté.
        Dnes jsem počítač zapnula po jedenácté.
        Takže ty pohádky o tom že jsem tu byla nonstop si strč za Putinův klobouk.

Simona
        • no šlapat chodník musíš a vyspat se taky musíš soudružko Pusinko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit